Kako Vprašajte Če Položaj Je daljavo Job

Posted on

Kako Vprašajte Če Položaj Je daljavo Job

Če se podjetje posebej ne pomeni položaj je daljavo delo v opisu, potem najverjetneje ne namerava najeti telecommuter neposredno. In to je precej pogosti. Daljavo je pogosto perk dovoljene po zaposlenega se je izkazal svojo produktivnost v pisarni. In je odločitev pogosto s posameznimi upravljavci, tudi če ima podjetje politiko daljavo.

Če ne bi sprejeli stališče, ki je ni daljavo delo, potem moraš malo izgubili z vprašanjem naravnost, če na daljavo, je možnost v tem položaju. Ampak ti bi verjetno še vedno želeli počakati, dokler je bila narejena ali teku ponudbo.

Vendar pa samo zato, ker podjetje ne najem telecommuter neposredno ne pomeni, da ne obstaja možnost, da položaj postaja daljavo delo v prihodnosti. In če bi še vedno želite službo, tudi če ni na daljavo dovoljeno, boste morali biti subtilna izvedeti o daljavo politiko družbe.

Če podjetje ni daljavo prijazen, sprašuje o daljavo lahko resno poškoduje vaše možnosti za pridobivanje delo. Bodite pristop korak za korakom, da bi zbral podatke o daljavo.

Prvič, raziskave

Če poznate koga, ki dela v podjetju (ki ni vključena v proces oddajanja), vprašajte, kako daljavo prijazen je. Ali on ali ona ve vsak, ki telecommutes? Če da, kako pogosto? Ali obstaja na daljavo politika?

Če ne veste, nobenih notranjih informacij, raziskovalne družbe, da bi dobili občutek svojega odnosa do vprašanj in poklicnega življenja. Preberite novice o podjetju. Oglejte si sezname-daljavo prijaznih podjetij. Bodite pozorni na namige v opisu delovnega mesta. Ne omenja “prilagodljivost” ali druga dela, življenjske koristi?

Toda ne pozabite, da samo zato, ker družba omogoča nekaj telecommuting, to ne pomeni, da položaj, ki ga je zaprosil za lahko telecommuted.

Vprašajte Posredni vprašanja

Pozanimajte se o urah in pisarniško mesto. (Je položaj se nahaja v tej pisarni? Kaj so ure delovnem mestu je?) To so neškodljive vprašanja, ki bi lahko dobimo nekaj informacij. Poskusi, da poberem subtilne namige o odnosu vaših anketarji “o vprašanjih poklicnega življenja. Ali se zdi odprta za prilagodljiv delovni čas?

Če so znaki dobro (tako na odnos na daljavo in ste dobili ponudbo), odločiti, ali želite, da se malo bolj neposreden o tem s postavljanjem splošna vprašanja o daljavo / flextime politike družbe. Če je na daljavo dovoljene, vendar le za vsak primer posebej, boste morda želeli, da ustavi tukaj. Počakajte, da ste bili na delovnem mestu za nekaj časa, da bi do telecommuting znova.

Vprašajte neposredno, če si upaš

Če podjetje ni daljavo prijazna in jo vprašati o daljavo povečala neposredno, vam verjetno ne bo dobil delo. Torej temeljijo vaše odločitve o tem, koliko bi to nadaljuje, koliko hočeš službo, če ne morete daljavo sploh.

Če se odloči, da bo, če bi položaj postal daljavo delo, počakajte, da se je s ponudbo za delo. Poskusite dati pozitiven spin na daljavo povečala za družbo, in sicer, da se odpravi vozi, da ste bolj produktivni, da bi prihranili pisarniške prostore, itd

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *