Kako Get Entry-ravni Book Publishing Job

Posted on

Kako Get Entry-ravni Book Publishing Job

Kako ste dobili službo na ravni vstopa v knjižnem založništvu?

Seveda, tam je veliko, objavila smernice o tem, kako napisati življenjepis, ali kako se pripravite na razgovor za vstop ravni. Toda knjiga založniška industrija ima svoj nabor parametrov za zaposlenega wannabe. Tukaj je nekaj specifičnih nasvetov o tem, kako se pripraviti na knjige založniške razgovor z.

Spoznajte Individualna Seznam Odtis je

Atria ali Riverhead knjige? V večjih založnika, vsak odtis ima svojo osebnost. Pojdi na spletu in si oglejte vrste knjig, ki jih objavljamo. To je idealno, če si resnično ljubezen seznam svojega intervjuvanca je. Ampak vsaj ugotovili, kaj privlačni o knjigah, ki bi teoretično lahko delajo in se jim pripravljeni razpravljati, zakaj.

Izdajanje knjig, tako kot mnoge medijske industrije, uspeva na strast za njeno proizvoda strasti ljudi, ki objavljajo knjige, kot tudi strast ljudi, ki jih ustvarjajo. Izdajanje knjig ljudje na splošno cenijo strast do knjig in branja v svojih zaposlenih.

Upoštevajte tudi, da vsak odtis v vsaki založbi običajno, da so izrazito osebnost. Če ste knjigo ljubimec, bodite pozorni na Kolofon Na hrbtenice vaših priljubljenih knjig. Od kod so? Mogoče bi morali tam razgovor.

Vedeti, kaj je na najnovejšem The New York Times Seznami uspešnica

… predvsem knjige iz založbe in napisom, s katerim ste razgovor. ” New York Times Best-prodajalec” je industrija okrajšava za najbolj prodajanih knjig, in vsakdo pozoren. Moral bi tudi.

Mogli govoriti o knjigah, ki si bral za užitek

Seveda, ko berete knjigo v tem trenutku. Lahko pametno govoriti o knjigi, ki jo berete sedaj, zadnji knjigi, ki jo prebral, svojo najljubšo knjigo v zadnjih šestih mesecih, in vaših najljubših klasikov. Če ne berete knjigo ali niso prebrali enega v zadnjih nekaj mesecih, bi morali razmišljati o iskanju drugo linijo dela.

Be Flexible o tem, kaj Book Publishing Oddelek Morda Suit

Ko se pogovarjam z mladimi, ki želijo delati v knjižnem založništvu, se zdi, da je velika večina mladih angleško-velike ljubitelje knjig si prizadevajo za delo v vrstah oddelka knjige uredništva. Ti ljudje bi morali brati o tem, kako knjiga gre iz rokopisa prek uredniškega procesa, da bi dobili vpogled v to, kaj je urejanje del delo pomeni.

Pogosto knjige založniške kandidati ugotovili, da oni bolj primeren za drugo službo knjiga založništva. Dokler imate radi knjige, da je oddelek, ki ustreza vaši osebnosti. Razmislite o teh dejavnikov, ko se uporabljajo za vstop ravni knjiga založniško delo za:

 • Ali ste ljudje oseba?
  Če vam je všeč, ki se ukvarjajo z ljudmi-konstantno-zaposlitev v knjigi javnosti bi bilo dobro za vas.
 • Ali ste podrobno usmerjena in kot vsi, da se pravočasno?
  Medtem ko se bodo te lastnosti vam služi dobro kjerkoli, urad odgovornega urednika je odvisna pomaga ohraniti vse do razporeda proizvodnje knjige in se giblje okoli veliko podrobnosti, ko avtorji ali uredniki niso v predvidenem roku (ki se pogosto zgodi).
 • Ali ste oblikovalec?
  Poleg rezervirati jakne, kreativni oddelek je kraj, kjer lahko uporabijo svoje sposobnosti v točki-of-prodaje, oglasov in drugih promocijskih elementov knjige.
 • Ali imate radi tehnologijo?
  Današnja proizvodnja knjiga služba zahteva poznavanje ebook kot tudi tiskanje tehnologije, pripravo datotek in podobno. Prav tako je definicija “knjižnem založništvu” zrasla v zadnjih nekaj letih, in ni omejena na tradicionalnih založnikov in tiskanih knjig. Obstaja več potrebe za tech-centric ljudi v založništvu kot kdajkoli prej.
 • Ali vam je všeč da je izza mize?
  Založnik je prodajni zastopniki pokličite na računih, tako raznolika kot Barnes & Noble in Amazon.com neodvisnih knjigarn in na splošno dobil, da gredo na prodajnih konferencah in trgovino njihove založnik je, kot kaže, regionalnih združenje sejmih ali celo BookExpo Ameriki.

Seveda, knjižni založniki imajo vse “običajne” poslovnih oddelkov, kot človeških virov. In če ste številko-škrtanje ali tech-geeky knjige ljubimec, obstaja finance, računovodstvo in informacijske tehnologije (IT), preveč.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *