Zavarovanje Kariera Job Pregledi in profili

Posted on

Zavarovanje Kariera Job Pregledi in profili

Obstajata dve glavni funkcije zavarovalnice, okoli katerega vse poklice, povezane z zavarovalnimi odvisni. Prva je funkcija zavarovanja, drugi pa kot institucionalnega vlagatelja.

Zavarovalna vključuje merjenje in izračun tveganja v pisni obliki zavarovalno polico za osebe, lastnino ali dogodek. Premij-redni plačila nabitih z zavarovalnico odraža to tveganje, ki ga underwriter oceniti. Premije so primerna in sorazmerna s stopnjo verjetnosti, da bo morala zavarovalnica plačati zahtevek, če piše določeno politiko.

Funkcija naložba je enako pomembno. Dobro vodeno zavarovalnica bo imela, vsaj na dolgi rok, presežek prihodkov od premij več kot dejanskih izplačil škod. Ta presežek mora biti pravilno in pravično vložili, tako da zavarovalnice imajo velike štabi posvečene zaslužijo dobre donose na ta denar.

Tri kategorije zavarovalnicah 

Zavarovalnice so razvrščeni v tri glavne skupine življenjskih zavarovanj, lastnino in nezgode, in zdravstveno zavarovanje. Podjetja se lahko osredotočijo na eno področje ali kombinacije vrst politike.

Zdravstvene zavarovalnice obljubljajo plačilo proti primeru smrti osebe in lahko prodajajo veliko različnih vrst življenjskih zavarovanj. Premoženjsko in nezgodno zavarovalnice pisati politike, ki ščitijo posameznike in podjetja pred različnimi tveganji, kot so avtomobilske nesreče, požara, poškodbe neurja, zaradi močnega vetra, poškodb in kraje. Te politike se lahko usmerjena k posameznikom ali podjetjem. Končno, zdravstvene zavarovalnice napisati politike, ki pokrivajo stroškov zdravljenja.

Karierne poti v zavarovanje 

Zavarovanje industrija zaposluje veliko število ljudi, več različnih položajev. To je komaj izčrpen seznam, vendar vključuje nekatere izmed bolj pomembnih in bolje plačanih vrstic zaposlovanja v tej industriji. Kot v vsaki industriji, je vedno ključen podporno osebje, ter nazivi in ​​delovnih obveznosti se lahko nekoliko razlikujejo od delodajalca do delodajalca.

aktuar

Aktuar ima pomembno tehnično službo. So usposobljeni za statistično analizo in znanstveno določitev pogojev in premije zavarovancem. To je v aktuarja naloga za merjenje in izračun dejavnike tveganja, da se premija lahko ustrezno zaračuna.

zavarovanje cenilec

To stališče vključuje ocenjevanje zahtevke, ki prihajajo v zavarovalnici z vidika ocenjevanja vrednosti poškodovanega premoženja. So ocenili verjetne stroške popravila ali zamenjavo nepremičnin. To pomaga, da se ugotovi, ali bo zavarovalnica plača terjatev, in če je tako, koliko bo družba plačati.

regulator zahtevkov

Ta vloga je podobna cenilec. Nekatere zavarovalnice zaposlujejo tako, drugi pa bi lahko zanašajo na eni ali drugi strani. Naprava za nastavitev je običajno širše naloge, vendar, vključno z raziskavami, kot so anketiranje priče in analizo policijskih poročil.

terjatve Examiner

Ta položaj pomeni tudi veliko enake odgovornosti in dolžnosti za uravnavanje ali cenilca. To je nekaj podobnega cenilec in prilagoditev zapakirano v enem položaju.

zavarovanje raziskovalec

Raziskovalec je napolnjen s preprečevanjem in vsebujejo incidenco zavarovalniške goljufije. Ta položaj je najbolj pogosto na voljo s podjetji, ki zavarujejo zoper telesno poškodbo, škodo in odgovornost.

prodaja Agent

Prodajni zastopnik lahko deluje bodisi sama zavarovalnica ali neodvisnega zavarovalnega posrednika. To je njihova naloga, da prodajajo politike družbe za potrošnike.

Porok

Underwriters oceniti tveganje zavarovalnica je verjetno, da bo, ko se izda ali jamči politike. Njihove naloge vključujejo priporočiti ustrezne premije.

Denar Vodstvo in raziskovalne papirji strokovnjaki

Ti zaposleni nadzira investicijske stran poslovanja, ki zagotavlja, da so premije plačane družbi in vzdrževana tako, da čim bolje družbe.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *