Najboljše Vrste Airport delovna mesta, ki plačujejo No

Posted on

Najboljše Vrste Airport delovna mesta, ki plačujejo No

Če ste očara s potovanja z letalom, uživajo storitve za stranke v hitrem tempu okolje, in živijo v večjih mestih, potem boste morda želeli razmisliti delovnih mest, ki bi vam omogočajo, da dela na letaliških lokacijah. Ne samo, da lahko delajo za prevoznika zagotoviti dohodek stabilno, vendar mnogi od teh mest tudi zagotavljajo brezplačne ali znižane cene letalskih vozovnic za zaposlene. 

Oglejte si nekaj najboljših razpoložljivih delovnih mest dela na letališču, odgovornosti delovnih mest, plače, dela obeti, in najboljših načinov, da bi našli zaposlitev in se zaposlijo.

Vozovnic / Gate Agent

Vozovnic in vrata agenti služijo kot “obraz” od letalskih prevoznikov, za katere delajo, pomagajo strankam pri njihovih rezervacijah poletov in pomagajo pri reševanju naraščajočih težav, povezanih s podatki o letu in prtljage. Ti preveri identifikacijo potnikov, prelazov vprašanje internatih, preverjanje prtljage in neposrednih odjemalcev na varnostnih kontrolnih točk in vrata za odstopanje lete. Prodajna enote morajo biti sposobne, da stojijo za velike razdalje in dvig težkih vrečk in drugih preverjenih predmetov. 

 • Plača: Po podatkih urada za statistiko dela (BLS), posredniki zaslužili srednjo plačo $ 17.90 / h. maja 2018. top 10% zaslužil $ 31.14 / h. ali več, medtem ko je dno 10% zaslužil $ 11.23 / h. ali manj.

Storitev predstavnik za stranke

službo za predstavnike za letališča ali letalski odziv na zahteve za posebno pomoč s strani potnikov, potniki pomoč za sledenje izgubljeno prtljago, in zagotoviti informacije o storitvah na letališču in sodelujejo letalske družbe. Ti se lahko dodeli bodisi kupca storitev mize ali letalske klicnih centrov. Reševanje problemov spretnosti in fineso, ki se ukvarjajo z nezadovoljnih potnikov se zahteva v tej vlogi.

 • Plača : predstavniki storitev za stranke pridobil srednjo plačo $ 16.23 / h. maja 2018, v skladu s BLS. Najnižja 10% zaslužil približno $ 10.65 / h., In najvišja 10% zaslužil $ 26.69 / h. ali več.
 • Job Outlook: Po BLS, zaposlovanje predstavniki storitev za stranke naj bi se zvišala za 5% od leta 2016 do leta 2026, približno tako hitro, kot je povprečje za vse poklice.

Stevardesa

stevardese pozdravi potnike se vkrcajo letov, ki jih neposredno na njihove sedeže, in nadzira postavitev ročne predmetov. Po komunicira z zemeljskim osebjem, se prepričajte, da so vsi potniki vkrcali, so pregledali varnostne protokole in se prepričajte, da so potniki v skladu s predpisi letalskih. Prav tako miren živčne ali stiski potniki, reševanje sporov med leti, in serviranje hrane in pijače. Prožnost je potrebna v tej vlogi, saj so stevardese pogosto zahteva razporedov dela variabilnih in se lahko dodeli za nočne lete.

Postati stevardesa je lahko veliko kariero možnost za energičnih, storitveno usmerjene stranke posameznikov, ki ne želijo opravljati diplomo. Značilno je, samo, da je potrebna visoka šola diplomo; letalske družbe zagotavljajo specializirano usposabljanje, ki vodi do certificiranja Zvezna uprava za letalstvo (FAA).

 • Plača: Mediana letna plača za stevardes je 56.000 $ v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil okoli $ 28.950 in največ 10% zaslužil 80.870 $ ali več.
 • Job Outlook: Po BLS, zaposlovanje stevardes se bo po napovedih rast 10% od leta 2016 do leta 2026, hitreje kot povprečje za vse poklice.

Letal in letalske elektronike oprema mehanik in tehnik

Letalo mehanika popravila in redno opravlja vzdrževanje na letalih. So diagnosticiranje mehanskih ali električnih težav, prepoznati in zamenjati okvarjene dele, varnostni pregled kontrolne sezname, težave dokumentov in zapisov vzdrževanja posodobitev. Letalske elektronike tehniki testiranje elektronskih instrumentov, s pomočjo testerji vezja, osciloskopi, in voltmetri, tolmačenje preskusne podatke o letu, ki jih pridobijo za diagnosticiranje okvar in težav uspešnosti. Prav tako zbrati komponente, kot so električni nadzora in omarice, in namestiti programsko opremo.

 • Plača : Mediana letna plača za mehanike letal in tehnike je bil 63.060 $ v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil približno $ 36.760, in najvišja 10% zaslužil 97.820 $ ali več. Mediana letna plača za letalskih tehnikov je bila nekoliko višja: $ 64.140 v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil približno $ 39.940, in najvišja 10% zaslužil 94.710 $ ali več.
 • Job Outlook: BLS navaja, da je skupna zaposlenost letal in letalskih opreme mehanike in tehnike pričakovane raste 5% od leta 2016 do leta 2026, približno tako hitro, kot je povprečje za vse poklice.

Kontrolor zračnega prometa

Kontrolorji zračnega prometa držite visoko specializirano mest morajo opraviti obsežno strokovno usposabljanje, da bi natančno sledenje zraka dejavnost in narekujejo poti, da se zagotovi varen letalske prevoze. Nadzorujejo talno promet na letališčih, kot tudi nadzor nad vzlet in pristanek letal. Kontrolorji zračnega prometa komunikacijo s piloti o vremenskih razmerah in stabilnosti zraka pogojev za njihove poti. Uporabljajo radarske, računalniki, ali vizualnih referenc, da spremlja in usmerja gibanje letala na nebu in na zemlji promet na letališčih. Kontrolorji zračnega prometa morajo tudi delati pod pritiskom, hitro in mislim, ko se pojavijo težave.

 • Plača: Mediana letna plača za kontrolorje zračnega prometa je bilo 124.540 $ v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil okoli $ 68.090 in največ 10% zaslužil 178.650 $ ali več.
 • Job Outlook: Po BLS, zaposlovanje kontrolorjev zračnega prometa naj bi se zvišala za 3% od leta 2016 do leta 2026, počasneje od povprečja za vse poklice.

Letališče Operacije Specialist

Letališče operacije strokovnjaki zagotavljajo varen vzlet in pristanek komercialnih in vojaških letal. Njihove dnevne odgovornosti vključujejo povezovanje med kontrolo zračnega prometa in vzdrževalno osebje, ki uporabljajo pristanek letališču in navigacijskih pripomočkov za odpremo letal. Prav tako izvajajo postopke varnostnih letališču in monitor in vodi evidenco o letu.

 • Plača: Mediana urna postavka za strokovnjake letališke operacije je 25,10 $ v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil $ 13.35 / h, najvišja 10%, v povprečju okoli $ 44.10 / h..

Transportation Security Officer

Glede na Transportation Security Administration, varnost prevoza policisti opravijo varnosti pregledovanje potnikov, prtljage in tovora na letališčih, da bi preprečili smrtonosne ali nevarne predmete prevažati na zrakoplov. 

Transport varnostni uradniki so spretni v operacijskem varnostne opreme, kot so rentgenske aparate in napredno slikovno tehnologijo na presejalni kontrolnih točk. Morajo imeti dobre komunikacijske sposobnosti ter sposobnost za delo s potniki iz različnih okolij.

 • Plača : Po BLS, varnost prevoza sita zaslužili mediano urno postavko $ 20.13 / h. maja 2018. Najmanj 10% zaslužil približno $ 16.66 / h., in najvišja 10% zaslužil okoli $ 23.65 / h.

Letalske Cargo Ravnanje nadzornika 

Letalski tovor nadzorniki ravnanje nadzira letališče v podtalnico posadko v nakladanje, razkladanje, zavarovanje, in uprizoritev tovora letal in prtljago. Imeti morajo dobro obvladati logiko in matematični izračun, saj se od njih zahteva, da določi “center na letala teže in usklajevanje na varno zlaganje tovora. Lahko se zahteva tudi za delo na letalskih posadk, ročaj tovora med letom, in kratkimi potnikov o postopkih v sili in varnosti. 

 • Plača: Letalske pretovar- nadzorniki zaslužili mediano urno postavko $ 23.37 / h. maja 2018. Najmanj 10% zaslužil približno $ 16.00 / h. Najvišja 10% zaslužil 41,09 $ ali več.

pilot

Airline in komercialnih pilotov vzlet, letenje, in zemljišča letal ali helikopterjev po stroge smernice, ki jih je Zvezna uprava za letalstvo. Njihove odgovornosti vključujejo oceni stanje letala pred in po vsakem letu, določanje svoje bilance in težo meje, in preverjanje, ali so njegove ravni goriva ustrezna. Piloti tudi stalno preverjanje in odzivajo na spreminjajoče se vremenske razmere in komunicirati načrtov letov in razvoj za vodenje in kontrolo zračnega prometa.

 • Plača: Mediana letna plača za letalske pilote, copilots in letalskih inženirjev je 140.340 $ v maju 2018. Najmanj 10% zaslužili manj kot 65.690 $, in največjo 10% zaslužil več kot 208.000 $. Mediana letna plača za komercialne pilote je bil 82.240 $ v maju 2018. Najmanj 10% zaslužil okoli $ 44.660 in največ 10% zaslužili več kot 160.480 $.
 • Job Outlook: Skupna zaposlenost letalskih in komercialnih pilotov se bo po napovedih rast 4% od leta 2016 do leta 2026, počasneje od povprečja za vse poklice.

Hrana storitev Delavci

Delavci Hrana storitev deluje v restavracijah in koncesij hrane na letališču. Kuhajo in pripravljajo elemente menija, zalog police, čakati na stranke ali sprejemanje naročil, avtobusne mize, očistite restavracijo in kuhinjske prostore, deluje registrov, in sprejeti plačila. 

 • Plača: Mediana urna postavka za hrano in pijačo, ki služijo in sorodnih delavcev je bila $ 10.45 / h. maja 2018. Najmanj 10% zaslužil manj kot $ 8.34 / h., in najvišja 10% zaslužili več kot 14,26 $ / h.
 • Job Outlook: Skupna zaposlenost hrane in pijače, ki služijo in sorodnih delavcev naj bi se povečala za 14% od leta 2016 do leta 2026, hitreje kot povprečje za vse poklice. 

Prodaja na drobno Delavci

Najrazličnejše drobno, oblačil in darilo trgovinah so vzmetene gor na številnih letališčih, kot je big-name trgovci poskušajo pritegniti pozornost in poslovnih potnikov s časa na svojih rokah. Maloprodajne police prodaje delavci zalog in kioski, urediti zasloni, priporočila make izdelkov strankam, in prodajnega procesa. 

 • Plača: Mediana urna postavka za drobno prodajalci je bila $ 11.63 / h. maja 2018. Najmanj 10% zaslužil manj kot $ 8.85 / h., in najvišja 10% zaslužili več kot 19,96 $ / h.
 • Job Outlook: splošno zaposlovanje maloprodajo delavcev naj bi se zvišala za 2% od leta 2016 do leta 2026, počasneje od povprečja za vse poklice.

Invalidski voziček Prevozniki in Ljudje Movers

Letališča najem osebja za pomoč invalidnim potnikom gibljejo okoli letališča in dostop do letal. operaterji Invalidski voziček izpolnjuje pokroviteljev in prevoza na in iz letališča vrata. Ljudje v poslu deluje Prevozna sredstva za prevoz posameznike ali manjše skupine potnikov. 

 • Plača: Včasih besedilu letališče osebnih pomočnikov, prevozniki v povprečju okoli $ 11.00 / h. po Glassdoor.com, vendar je lahko precej bolj zaslužil v nasvetov, še posebej, če jih opravljajo stranke. 

Kje najti Job oglasi

Airlines oglašujejo svoje delo v različnih krajih. Da bi ugotovili, karierne možnosti, obiščite razdelek zaposlovanja letalskih in letaliških spletnih strani, da bi našli trenutne oglasi. Iščete lahko tudi za ključne besede, kot so “letalske družbe” ali “letališče” na vrhu delovnih mestih, kot so Indeed.com. Za nekatera delovna mesta, kot so tiste z Transportation Security Administration (TSA), se lahko prijavite neposredno na najem spletni strani. 

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *