Top Big Data delovna mesta

Posted on

Top Big Data delovna mesta

Organizacije v večini sektorjev gospodarstva so se začeli zbirati, organiziranje, shranjevanje in interpretirati ogromne količine podatkov, povezanih z njihovim poslovanjem. V nedavni raziskavi NewVantage partnerjev, 91,6% od direktorjev poizveduje je dejal, da so se povečujejo svoje naložbe v Big Data. 91,7% teh anketirancev dejalo, da čutil njihove naložbe so potrebne za preoblikovanje svoje poslovanje v bolj agilnih in konkurenčnih podjetij.

To je odlična novica za kandidate za zaposlitev, ki iščejo zaposlitev v enem od najboljših velikih polj podatkov delovnih mest.

Kadar Big Data delovnih mest

Zaradi hitre širitve velikih podatkovnih aplikacij, se je povpraševanje po delavcih dramatično povečala v zadnjih letih. LinkedIn poroča o precejšnjem pomanjkanje podatkov, znanstvenih delavcev na nacionalni ravni in v večjih mestih v svojem 2018 delovno silo Poročilo: “Nacionalno, imamo pomanjkanje 151,717 ljudi s podatki naravoslovnih znanj, s posebno akutno pomanjkanje v New Yorku (34,032 oseb), v San Francisco Bay Area (31,798 oseb), in Los Angeles (12,251 oseb). ”
Top 7 Big Data Jobs

1. Podatki znanstvenik

Po PayScale, obstaja obilo priložnosti za nadarjene informacijske tehnologije (IT), podatki znanstvenikov, ki lahko rudarstvo in razlago kompleksnih podatkov za velike družbe. Partnerstvo z navzkrižno funkcionalne IT ekipe, ki jih pripravijo in ustvarjajo različne modele statističnih podatkov za obveščanje njihov razvoj priporočil in akcijskih načrtov, povezanih s sistemi.

Prednostne kvalifikacije – IT podatkov znanstveniki morajo imeti poglobljeno znanje o različnih tehnik rudarjenja podatkov, kot so povezovanje, regresijska analiza, odločitvenih dreves, in podpornih vektorjev. Napredno stopnjo (kot je magisterij ali doktorat) s področja računalništva je običajno potrebna za to vrsto pozicije, poleg prejšnjih let delovnih izkušenj na sorodnem področju.

Plača : po Glassdoor Navedena kot # 1 v svojih 50 najboljših delovnih mest v Ameriki 2019 seznamu, se lahko podatki znanstveniki zahtevajo povprečno plačo $ 108,000. Splošna naloga ocena zadovoljstva 4,3 / 5 je ključni dejavnik v tej top oceno.

2. inženir podatkov

Podatkovni inženirji, kot PayScale poudarja, izkoriščajo svoje računalniške znanosti in inženiringa prednosti za agregat, analizirati in manipulirati velike podatkovne nize. Skupne naloge vključujejo ustvarjanje in prevajanje računalniške algoritme v prototipni kodo, razvoj tehničnih postopkov za izboljšanje dostopnosti podatkov in oblikovanje poročila, nadzorne plošče in orodja za končne uporabnike.

Prednostne Kvalifikacije – Delodajalci ponavadi zahtevajo, da kandidatov za zaposlitev za so podatki gradnja pozicije uspešno zaključila diplomo iz računalništva, strojništva, ali sorodnem področju. Prav tako raje kandidate, ki imajo izkušnje v treh do petih let na tem področju. Želene tehnične proficiencies vključujejo Linux sisteme znanja, usposobljenost za načrtovanje podatkovnih baz SQL in dobro znajo kodiranja jezikov, kot so Java, Python, Kafke, panj, ali Storm. Mehke veščine vključujejo odlične pisne in ustne komunikacijske sposobnosti ter sposobnost za delo tako neodvisno in v skupinah.

Plača : Glassdoor je 50 najboljša delovna mesta v Ameriki 2019 uvrstila podatkov inženirjev v 8. položaj s povprečno plačo v višini $ 106.000 in delovnih oceno zadovoljstva 3,9 / 5.

3. Podatki Analitik

PayScale opisuje, kako podatki analitiki zbirajo koristne podatke o različnih temah, ki jih pripravi in ​​izvajanju raziskav velike. To je njihova naloga, da se zaposlijo udeležencev ankete, zbrati in interpretirati predložene podatke in rele svoje ugotovitve v tradicionalnih kart in poročil, kot tudi digitalnih formatih.

Prednostne Kvalifikacije – Posamezniki, ki iščejo podatke analitikov delovna mesta morajo biti dobro v računalniških programih, kot so Microsoft Excel, Microsoft Access, SharePoint in podatkovnih baz SQL. Podatkovni analitiki potrebujejo tudi dobre komunikacijske in predstavitvene spretnosti, s sposobnostjo, da učinkovito prevesti pogosto zapletene informacije deležniki podjetja.

Plača : Podatki Analitiki, postavljen 31. na 50 najboljših delovnih mest v Ameriki 2019, odnesejo domov povprečno plačo 60.000 $, in so rezultat delovnih zadovoljstva 3,9 / 5.

4. varnostni inženir

Varnostni inženirji igrajo ključno vlogo pri IT načrtovanja nesreča, odpora in ublažitev. Prav zmanjšanje izpostavljenosti do podjetij tveganja z vzpostavitvijo računalniške požarne zidove, odkrivanje in odzivanje na vdori, in forenzično natančnim določitvam varnostna vprašanja sistemi. Prav tako ustvarjajo in izvajajo testne načrte za novo ali posodobljeno programsko in strojno opremo ter vzpostavitev večplastne obrambe protokole za računalniška omrežja. (Vir: PayScale).

Prednostne Kvalifikacije – A diploma na področju tehnike, računalništva, ali povezanih polje je potrebno za ta položaj, skupaj z nekaj let ustreznih delovnih izkušenj, najbolje varnostne industrije certifikatov. Poleg njihove tehnične razumevanje računalniških jezikov in operacijskih sistemov, je treba varnostni inženirji imajo tudi trdno reševanje problemov in matematičnih sposobnosti in sposobnosti za delo neodvisno.

Plača : Varnostni inženirji uvrstila na 17. od 50 najboljših delovnih mest v Ameriki 2019, s povprečno plačo v višini $ 102.000 in rezultatom dela zadovoljstva 3,8 / 5.

5. direktor Database

upravljavci podatkovnih baz, usposobljeni in visoko usposobljeni za vodenje projektov in večopravilnost, diagnostiko in popravila sofisticiranih podatkovnih baz. Prav pregledati tudi poslovne zahteve po podatkih in uporabo podatkov, oceni podatkovne vire za izboljšanje podatkovne vire in pomoč za oblikovanje in namestitev shranjevanje strojne opreme. (Vir: PayScale)

Prednostne kvalifikacije – Prosta oglasi za upravljavce zbirk podatkov na splošno seznam diplomiral na področju informacijske tehnologije in najmanj pet let, v vodilno baze podatkov položaju kot prednostne kvalifikacij. Zaposlitvene kandidati za vloge za upravljanje baz podatkov je treba tudi dobro seznanjeni v različne programske opreme baze podatkov, kot so MySQL in Oracle.

Plača : upravljavci podatkovnih baz zaslužili v povprečju $ 73.545 po Glassdoor.

6. Podatki Arhitekt

Podatkovni arhitekti uporabljajo svoje znanje o podatkovnih usmerjenih računalniških jezikov za organizacijo in vzdrževanje podatkov v relacijskih podatkovnih baz in podjetij odlagališča, razvoj arhitekture podatkov strategij za vsako področje modela podatkov podjetja. (Vir: PayScale)

Prednostne Kvalifikacije – spretnosti Skupna delovna mesta in atributi ključne besede, ki jih delodajalci iščejo v podatkovnih arhitektov vključuje napredno tehnično znanje (zlasti v jezikih, kot so SQL in XML), odlično analitično iznajdljivost, kreativno vizualizacijo in spretnosti za reševanje problemov, in močno podrobnosti usmerjenost. Večina podatkov arhitekti so zaslužili vsaj diplomo (in pogosto višje stopnje), v računalniškem področju, povezanih z znanostjo.

Plača : Podatki arhitekti zaslužili nekaj najvišjih plač v velikem sektorju podatkov, v povprečju $ 113.078 po PayScale.

7. Tehnična Recruiter

Tehnični nabornikov specializirani za pridobivanje in pregledovanje nadarjene velike podatke, IT in druge tehnične strokovnjake za bazene kandidatke. Tesno sodelovali z družbami, da ocenijo svoje najem potrebe, nato pa poiskati trg za najmočnejših kandidatov za posebne odprtine delovnih mest. Prav tako podpirajo strokovne kandidate jih zaposli skozi uporabo dela, anketiranje, najem in organizacijska socializacija procesov. (Vir: PayScale).

Prednostne Kvalifikacije – Tehnične nabornikov morajo imeti poglobljeno znanje o tehničnih kvalifikacij, da delodajalci iščejo pri svojih bodočih kadrov. Dobre “ljudje sposobnosti” so prav tako bistvenega pomena, saj morajo uspešni tehnični nabornikov graditi pozitiven odnos s kandidati za zaposlitev v presejalnih in anketiranje fazah.

Plača : Glassdoor uvrstila tehnične nabornikov kot # 28 na svojem seznamu 50 najboljših delovna mesta v Ameriki, z rezultatom dela zadovoljstva 4,1 / 5 in povprečno plačo v višini $ 48.000.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *