Koliko stane postati model?

Posted on

Koliko stane postati model?

Eno od področij, ki ustvarja največ zmede za nove modele je področje pristojbin, stroškov in stroškov zagonu. Obstaja veliko hype in napačnih informacij, ki obdaja modeliranje stroške in kaj model je treba in ne bi smeli plačati za, kot oni začeli. To dezinformacije je še posebej razširjena v modeliranju forumih in drugih spletnih virov. Novi modeli se lahko zmedli do točke obupal in ne opravlja svoje sanje. Ne pustite, da se to zgodi vam.

Ko prvič začnete svojo pot, da postane model, boste res potrebovali le dve preprosti stvari: posnetke in izpostavljenost. Pridobivanje teh stvari ni treba, da je drago, in z malo znanja in izkušenj, je lahko tudi poceni.

osnovni Posnetki

Prvi korak v vaši modeliranje poti mora biti, da se nekaj osnovnih posnetke. Te fotografije lahko zelo enostavno, in jih je mogoče sprejeti za prijatelja ali družinskega člana. Boste želeli nositi preprosto obleko in zelo malo ličila v teh posnetkih.

Get izpostavljenosti Modeling Agenti in skavte

Ko imate svoje posnetke, ki jih potrebujete, da bi dobili te posnetke, ki jih vidimo čim več sredstev in skavti, kot je mogoče. Da izpostavljenost vam bo pomagal, podpisan v modeliranje agencije-prvi večji cilj vsakega ambicioznimi modela. Obstaja več strategij za reševanje ta korak, in vsaka ima prednosti in slabosti.

Lahko natisnete fotografije in fizično jim mail, da vse agencije, ampak to bi bil najpočasnejši in najdražji način približati ta korak. Lahko tudi email svoje posnetke za vse agencije. Medtem ko e-pošte je brezplačna alternativa za plačilo poštnine, to ni vedno tako učinkovita, email bolj verjetno, da se ne upošteva ali nenamerno zgrešil kot fizični paket, ki ga dobi dostavljeno v pisarno. Končno, lahko objavljajo svoje fotografije modela ogled spletne strani, če boste izvedeli, o kakršnih koli sredstev ali skavtov, ki aktivno iščejo modele.

Ko imate posnetke in strategijo za pridobivanje izpostavljenosti, ki je precej to! Z dovolj truda in nekaj sreče, bodo ti dve stvari svojo nogo v vrata modeliranja sveta.

Ko agencija vas želi Prijava

Medtem ko zaslužijo pozornost nekega agencije je vzrok za vsak nov model za praznovanje, ki se samo zaznamuje začetek vašega modeliranje kariero. Ko je agencija izrazila interes za vas predstavlja, boste verjetno treba dati popolnoma nov sklop nalog-mnoge od katerih bo stalo denarja. Morda boste rekli, da ste morali najeti fotograf, maskerka, ali stilistka. Morda boste morali, da bi tiskanja fotografij, ustvariti sestavljene kartice, objavite svoje fotografije na spletni strani agencije, in tako naprej. Nekatere agencije vam lahko tudi povem, da morate vzeti modeliranje razredov v šolah, ki poučujejo te vrste znanj.

To je čas za vas, da zadihamo in ugotoviti najboljšo pot za vas.

Veliko novih modelov slišal “, če moraš plačati ničesar, to je prevara” ali “če agencija vam je všeč, bodo plačali za vse.” Kljub temu, da ni vedno tako, in vprašanje stroškov ni nikoli tako rez in suho, kot bi ljudje radi mislijo. Ne bi smeli odreči na sebi ali agencije, ko je tema stroškov pride gor, ampak si morate dobro premisliti o tem, kaj ste se morali storiti in kaj je najboljše za vašo kariero.

Nekaj ​​stvari, da v mislih, so:

  • Kaj je ugled agencije? Je agencija znano, za razvoj novih modelov in dobili jim rezervacije? Ali imajo povezave z večjimi agencijami na večjih trgih modeliranje? Kaj je njihov načrt, kako vas trg?
  • Če potrebujete nove fotografije, zaprosi agencijo za seznam različnih fotografov, ki bi jih priporočam. Če pa vztrajajo, da uporabite svoje in-house fotograf, pozor. To je lahko opozorilni znak, da zaslužijo več prodajnih Photoshoots kot jim ti že rezervacije. Agencija ne sme zaslužiti dohodek iz vaše Photoshoots.
  • Je agencija del šole modeliranje? Modeliranje razredov lahko koristno za nekatere modele, vendar pa ne sme biti pogoj za vas, da bi podpisali pogodbo z agencijo.
  • Ste v velikem trgu, kot so New York, Los Angeles, Milano ali Pariz? Ali ste v manjšem, lokalnem trgu? Večina modelov ne začnejo na vrhu v veliki New York ali Pariz agencije. Namesto, da se naučijo poslovanja, razvija svoj videz, in graditi svoje knjige v manjših tržnih agencij. Medtem ko se velika agencija v New Yorku ponujajo za napredovanje svoje stroške, agencije v manjših trgih je manj verjetno, da so sredstva za financiranje novih modelov. Kljub temu, če imate možnost, da dela z agencijo na manjšem trgu, ne da bi šli gor. Mala tržne agencije lahko dragoceno sredstvo za vašo kariero.

Agencije maj Advance Stroški, vendar nikoli za finance

Ko ste podpisali pogodbo z agencijo, ki jo obravnava kot samostojni izvajalec. Niste zaposleni agencije. Vaše storitve kot model so oddani agencija. V bistvu, ste edini lastnik svoje poslovanje. Zato bodo vsi stroški, ki bodo vaša odgovornost. Ob dejal, da obstajajo primeri, v katerih lahko agencija biti pripravljeni vnaprej nekatere od teh stroškov, da boste začeli. Ko začnete naročilu delovnih mest, bo agencija odbiti, kar je dolžan, da jih iz računa.

Tudi po tem, ko začnejo delati in rezervirajte veliko delovnih mest, boste imeli tekoče stroške, kot so nove Photoshoots, odtisi za tvojo knjigo, kurirjev, spletni strani agencije, provizije agencij, potnih stroškov, telefonskih stroškov na dolge razdalje, itd Ti stroški niso edinstvena novih modelih celo sedežem supermodeli imajo podobne stroške, od časa do časa. Vendar pa ti bo (upajmo) so majhni stroški v primerjavi z dohodkom boste zaslužili. Prav tako ne pozabite, da bodo vsi poslovni odhodki davčno priznani.

Vsak model in vsak Agencija se razlikuje

Ko gre za modeliranje zagonskih taks in stroškov, je pomembno, da ne pozabite, da je vsak model in vsaka agencija drugačna. Če ste prosili 100 uspešnih modelov, kako so se začeli, bi verjetno dobili 100 različnih zgodb. Nekateri so morda imeli določene prednosti, ki jih ne moremo osebno ponoviti, vendar je večina od njih verjetno ni. Večina modelov je delal zelo težko dobiti, kje so, in s prilagajanjem svoje delovno etiko, lahko prideš tja, kot dobro.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *