Presenetljivih stvari, ki jih lahko prodajo na spletu

Posted on

Presenetljivih stvari, ki jih lahko prodajo na spletu

Zahvaljujoč internetu, že dolgo ni več, so dnevi schlepping svoje stvari ven na dvorišču, prečenjem nekaj znakov in v upanju, da ne dežuje, tako da bodo ljudje prišli kupite nezaželene stvari. Zdaj imate toliko možnosti za prodajo svoje stvari na spletu.

In je tako veliko, da prodajo! Nič več se jih omeji na prodajo vrste stvari, ki bi jih našli na staromodni dvorišče prodaje. Tu je 7 presenetljivih stvari, ki jih lahko prodajajo na spletu, da bi v nekaj dodatnega denarja.

Vaša družina je in Your Oblačila

Ko je osrednji del dvorišče prodaje, prodaja obleke ni samo lažje s pomočjo interneta, je bolj donosno. V starih časih si moral cen stvari nizko zaradi omejene velikosti bazo strank dvorišče prodaje navdušencev, ki so bili prav tako verjetno varčen kup. Zdaj, če imate lepo stvari, ki jih lahko dobili dobre cene za to na spletu.

Ker otroci rastejo iz oblačil tako hitro, starši pogosto tako kupujejo in prodajajo svoja oblačila na spletu. Vendar ni nobenega razloga, da se omeji samo prodaja svoje otroke ven-goji predmetov. ThredUp, eden prvih trgovcev nakup in prodajo rabljenih oblačil na spletu, se je začela kot način za prodajo otroška oblačila, zdaj pa se je razširil na oblačila in dodatke žensk. Kako deluje je, da naročite “čiščenje, Bag,” je paket s svojimi brez napak, top predmetov blagovno znamko in jo pošljite z uporabo predplačniških etiketo. ThredUp bo določil vrednost vaših predmetov in vam plača preko PayPal ali predplačniško Visa. Nobenega zagotovila ni, da bodo vaše stvari sprejeti in da je pristojbina, da so vaše stvari so se vrnili. Vendar pa je podjetje pa ima ocenjevalec zaslužek na spletni strani, tako da lahko ugotovi, ali so vaši predmeti verjetno, da bo sprejeta.

slike

Če radi fotografirate (in ste dobri v tem), lahko zaslužite s prodajo fotografij na spletu. V mnogih pogledih je internet velika ploščad priložnosti. Ni važno toliko, kakšne so vaše poverilnice so, kolikor je, kako dobro je vaše delo.

Obstaja ducate spletnih stock fotografije agencije, kjer si lahko naložite svoje slike, video posnetke ali ilustracije in jih je treba plačati vsakič, ko nekdo prenosov enega. Ali pa, menijo, vdor v poslovno realne fotografije nepremičnin z eno od spletnih podjetij, ki ponujajo to storitev dejavnikom. To ni strašno donosen, vendar pa vam bo omogočilo graditev portfelja, ki se lahko tem krepi v več dela z realtor v vašem lokalnem trgu.

Če ste umetnik po srcu, prodajajo odtise svoje delo, vendar naj spletno podjetje stori vse naporno delo je za tiskanje, oblikovanje in ga odpremo za vaše stranke.

Vaš Poroka Izdelki

Če ste imeli veliko ali celo srednje velikosti poroko, ste verjetno porabili veliko denarja za stvari, ki jih nikoli ne pričakuje, da kupiti ali ponovno uporabiti. Torej sedaj, da je to samo ena velika srečna spomin, pa še vedno potrebujete svečniki in tekač prehode, da ga spominjalo?

Če ne, lahko uporabljajo internet za prodajo teh stvari na spletu za druge neveste in jih ladja off z uporabo storitev, kot Tradesy (ki ima provizijo), ali pa so jih objavili na Ebay. Drug način uporabe interneta je, da prodajajo stvari na lokalni ravni s pomočjo spletnih oglasi na sosednjih straneh, kot Sosednja hiša ali na Facebook in Craigslist. Kdaj lahko kupci poberem predmetov in ne plačati za ladijski promet, lahko svoje stvari prinese višjo ceno.

Seveda, poročna obleka je postavka velika vozovnice. Če se ne počuti preveč sentimentalen o njegovi prodaji, obstaja veliko krajev, da prodajo svojo poročno obleko na spletu. To lahko storite bolje, da se ga proda na spletu, ne pa na lokalni ravni, saj boste imeli večji bazen potencialnih kupcev. Prav tako je bolje, da ga proda kmalu po poroki, ko je še vedno v stilu, kot čakati več let. Tu so mesta za prodajo vaše poročno obleko na spletu:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite .com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

Poleg teh krajev, lahko poskusite prodajo obleko z uporabo lokalnih spletne prodaje dvorišče ali zamenjava ustrezati strani na družabnih medijev. Mnoge neveste Ribiči teh straneh za kupčija, še posebej za vse dodatke. Ste manj verjetno, da bi našli drugo nevesto v vašem lokalnem območju, ki je samo vaša velikost in ki želi svojo obleko. Ampak, če boste to storili, bi to lahko prihrani provizijo.

Vaše mnenje

Saj veste, kaj pravijo o mnenjih pravico? Vsakdo ima eno. V teh okoliščinah, vaše mnenje verjetno ni ena od bolj dragocene stvari, ki jih lahko prodajo. Vendar pa je mnenja, prosimo, da pridejo ga, zakaj ne bi nekaj denarja off tvoje v svojem prostem času.

Prodaja svoje mnenje ob raziskav na spletu je bil denar, ki priložnost na internetu za skoraj tako dolgo, kot je obstajala. Sedaj, ko denar, ki mobilni telefon aplikacije je lažje kot kdajkoli prej, da bi denar z anketami, ko imate malo časa, da bi ubil; na primer, ko čakate, da poberem vašega otroka v šoli ali na javnem prevozu.

Kaj ste res prodaja je stališče nekoga v vaši demografsko skupino. Ko se prijavite, da izpolnite ankete boste morali dati veliko informacij o sebi: lokacija, izobraževanje, interesov, nakupovalne navade, starost, spol, itd Ti bodo nato uskladiti z anketami o izdelkih in storitvah, ki se ciljno ljudem, kot ste vi. Torej, koliko ankete ste prejeli, je odvisna od tega, koliko tržniki so zainteresirani za privlačna za ljudi, kot ste vi in ​​koliko drugi, ki se prilega vaši demografski delaš ankete.

Imejte v mislih, čeprav, nekateri izmed pasti ob ankete : Ankete vedno ne plača v gotovini. Včasih se plačujejo v darilnih kartic ali kuponov. Včasih se plačujejo v nagradnih točk. Tam so običajno zaslužijo pragovi za prejemanje plačil. Spletne ankete imajo tudi možnost, da se prevare. Da bi se izognili te delo na domu prevare, ne dajejo kreditno kartico ali številko bančnega računa v nobeni raziskavi. Ne plačujejo priložnosti ali sezname ankete podjetij. To so vedno signali prevara.

Kraji na Bodite Online Ankete:

 • InboxDollars .com
 • OpinionOutpost .com
 • SwagBucks .com

svoje znanje

Veliko bolj pomembno kot po vašem mnenju, je svoje znanje. In obstaja veliko različnih načinov, da prodajajo svoje znanje. Če imate strokovno znanje s skoraj vsako temo, je zagotovo nekdo tam pripravljeni plačati za to. Vprašanje je, kako na trgu in ovrednotiti svoje znanje.

Ti lahko:

 • objavi ebook
 • Delo kot spletni učitelj
 • ustvarite svojo lastno spletno, vsebino e-učenje na mestu, kot Udemy
 • ustvariti spletno stran ali blog ali postati svobodni pisatelj
 • ali zgraditi samostojni kariero kot svetovalec.

Vse to bo naložba časa in morda denarja za odplačilo na dolgi rok. Vendar, če želite hiter začetek prodaje svoje znanje, Preizkusite spletne strani ali odgovarjati na vprašanja na strani kot PrestoExperts ali Createpool .

Tvoji lasje

Trg za prehrano las je velik posel, in internet jo omogoča preprosto za skoraj vsakogar, ki ima želeno vrsto las s prodajo svojih las.

Torej, kaj je želeni tip las? To naj bi bil dolg, debel in zdrav. Minimalna dolžina je 6 centimetrov, vendar je več bolje. Teža je ključni dejavnik pri vrednosti; Vendar pa ni mogoče natančno izmeriti, dokler lasje rez, tako debelino, merjeno z oboda las pri trakastem, lahko dober profil za debelino. Z UPORABO 1- ali 1,5-palčni poni rep bi veljalo tanka. Kot je za zdravje, idealna je “deviško las”, ki je za lase, da še nikoli ni bila obarvana, zravnal, kemično obdelane ali celo pihano suha. Če ste kadilec, ki lahko zmanjša vrednost vaših las. Barva ni tako pomemben dejavnik, vendar manj pogosta naravna barva las (npr blond in rdeče), bolj dragocena las.

Koliko je las vredno? Najnižja bi lahko pričakovali za deviško las je približno 10 $ na palec. Non-deviško las lahko prinese tako malo, kot $ 5 na palec ali pa morda le ne bo trg za to. Mesta za prodajo las spletu so tržnice, tako da prodajalci kupujejo oglase za svoje lase in kupci stik z njimi. Običajno se trgi ne bi provizijo, a pozorno preberite pogoje storitve. Tukaj je nekaj spletnih tržnic las:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn .com
 • SellHairOnline .com

Materino mleko

Kaj je staro je novo. Še enkrat internet omogoča nov spin na staro prakso. Preden je bila formula, izumil, bi lahko ženske, ki ne bi medicinska sestra svojih otrok najem mokre medicinska sestra zagotoviti materino mleko za svojega otroka. To ni naredil čisto na enak način več, zdaj pa z dojke črpalke in internet obstaja trg za materino mleko. Doječe matere lahko črpalko in zamrzne in ladjo iz njihovega materinega mleka in je treba plačati za to.

Tukaj je nekaj krajev, da prodajajo mleko na spletu:

 • OnlytheBreast .com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare .com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *