Nadaljuj cilja Primeri in Pisanje Nasveti

Posted on

 Nadaljuj cilja Primeri in Pisanje Nasveti


Nekateri iskalci zaposlitve odločijo za vključitev cilja nadaljeval v svoje življenjepise. Cilja spet navaja svoje poklicne cilje. To je lahko tako enostavno, kot navaja želeni naziv delovnega mesta, ali pa se lahko pokaže, kje ste bili in kje si upajo iti v vaši karieri. Ko morate uporabiti cilj, in ko lahko izključevati svoj življenjepis?

Nekateri ljudje pravijo, da so cilji niso več potrebni v življenjepis – v najboljšem primeru, da so nepotrebni, in v najslabšem primeru, da so zastareli. Vendar pa lahko cilj življenjepis, ki se osredotoča na svoje sposobnosti in sposobnosti dejansko izboljšati svoj življenjepis, ki ga prepričati delodajalce, da veste, kaj želite storiti, in da imajo potrebne veščine za delo.

Kaj je Resume Cilj?

Cilj spet je izjava o vaših ciljev za zaposlovanje, ki so običajno navedene na vrhu svoj življenjepis. Cilja spet je običajno dolg en ali dva stavka.

Kdaj Uporaba Resume Cilj

Spet nekateri karierni strokovnjaki ugotovili, cilji Nadaljuj zastarela. Vendar pa so časi, ko je lahko cilj spet lahko zelo koristna. Kadarkoli želite poudariti, da ste ambiciozni, da veste, kaj si želite v karieri, ali pa da imate sposobnosti za določeno delovno mesto, bi lahko imeli koristi od cilja življenjepis.

Nasvet : En določen čas lahko uporabite cilj nadaljujete je, ko se spreminjajo kariere.

Cilja spet lahko pojasni, zakaj ste usposobljeni za delo, tudi če nimate veliko sorodnih izkušenj.

Match Vaš cilj za zaposlitev

Najbolj učinkovita cilj je tista, ki je prilagojen za delo, ki ga prijavljate. Navaja, kakšno kariero si želi, in kaj znanje in izkušnje, ki jih imate, da bi si idealen za to kariero. Cilja spet lahko tudi kje ste bili in kam želite iti v vaši karieri.

Na primer, navesti nekaj svojih preteklih dosežkov, nato pa pojdite na vrstah dosežkov želite doseči v prihodnosti (idealno, dosežki želite doseči za podjetje, ki ga uporablja za).

Konec koncev, navaja cilj je neobvezno, vendar pa lahko pomaga prepričati delodajalce, da veste, kaj želite in so seznanjeni z industrijo.

Kako napisati Močno Resume Cilj

Če ste vključili cilj v svoj življenjepis, je pomembno, da prilagodite cilj za nadaljevanje, da se ujema s položaja, ki ga prijavljate. Bolj specifični ste, boljše možnosti imate, da so šteje za delovno mesto, ki vas zanima. To je dobra ideja, da napišete novo nadaljujete cilj za vsako delo, ki ga uporabljajo za.

Ko obdelujete svoj življenjepis cilj, bi morali osredotočiti na določene spretnosti in izkušnje, ki so neposredno povezani z delovnim mestom. Druga učinkovita strategija je, da vključuje ključne besede iz zaposlitve kotacijo v svoj življenjepis cilja. Ne samo, da lahko to poveča možnosti za svoj življenjepis pridobivanje pobral sistem družbe za sledenje prosilca; lahko pa tudi poudariti, kako vaše kvalifikacije uskladiti z delo kotacijo.

Prav tako morate samo navesti kariernih ciljev, ki so izvedljivi v podjetju. Na primer, če boste na koncu želeli postati odgovorni urednik v reviji, a ga uporabi za službo v časopisu, ne navajajo to. Osredotočite se na to, kako želite, da raste v podjetju.

Ena od nevarnosti cilja življenjepis je, da lahko preveč o tem, kaj želite v vaši karieri, ne pa dovolj o tem, kako si bo prinesla dodano vrednost za podjetje osredotoči. Zato pa naj bi svoj življenjepis cilj vključuje informacije o poti, ki jo želite, tudi vi želite, da pojasni, zakaj ste idealen kandidat za delovno mesto. Na kratko vključujejo vse informacije, ki poudarja svojo izkušnjo, tudi vaših letih v industriji, vaš poseben nabor veščin, in vse druge kvalifikacije. Vključujejo primere načinov, kako bi lahko dodano vrednost ali celo izboljšujejo družbo.

Na primer, omenja svoje deset let uspešno zmanjšujejo proračune, in državo, ki jih želite uporabljati te sposobnosti v proračun organizacije.

Vzorec Nadaljuj cilja Izjave

 • Išči položaj v XYZ Company, kjer sem lahko izboljšate svoje 10 + let vodenja, zagotavljanje kakovosti, razvoj programov in izkušnje usposabljanja.
 • Seeking položaj pomočnika klinično prakso pri vzdrževanju zdravja organizacije, z uporabo svoje nagrajene pisanje, raziskovalne in vodstvene sposobnosti.
 • Osnovnošolsko izobraževanje učiteljev išče položaj v majhni neodvisni šoli, kjer sem se lahko prijavi svoje pet let poučevanja izkušenj in svoje razvojne kurikulum sposobnosti.
 • Upravitelj storitev za stranke iščejo priložnost za uporabo svoje storitve in upravljanje s strankami sposobnosti za izboljšanje zadovoljstva.
 • Iščete položaju, kjer sem se lahko vključijo strategije za razvoj in razširitev obstoječe stranke prodaje, blagovne znamke in razvoj izdelkov in medijsko potrditev.
 • Search Engine Optimization položaj, kjer sem lahko uporabite svoje SEO znanja in izkušenj za povečanje spletne strani prometa in iskalnik prikazovanje in uporabljati moje 15 let IT izkušenj.
 • Za pridobitev položaja, ki mi bo omogočila, da uporabijo svoj močne organizacijske sposobnosti, nagrajene izobrazbo, in sposobnost, da dobro delo z ljudmi.

Vzorec Nadaljevanje s ciljem

To je spet vzorec s ciljem.

John Prijavitelj
999 Main Street
New York, NY 10001
(123) 555-1234
john.applicant@email.com

KARIERA CILJ

Osnovna učitelj išče položaj v majhni neodvisni šoli, kjer sem se lahko prijavi svoje pet let poučevanja izkušenj,-STEM usmerjen pouk, tehnologije in razvoja študijskih sposobnosti za podporo rasti in uspeh študentov.

CORE KVALIFIKACIJE

 • Spretni pri ustvarjanju pozitivnega, sodelovanje in podpornih učna okolja za študente iz različnih okolij.
 • Močan team building in sodelovanja talente, lahko v sodelovanju z učitelji, ravnatelji, starši in podporno osebje za ugotavljanje potreb učencev, vprašanja naslov, in spodbujajo šolo duha.
 • Prostovoljno delo po nekaj urah in med vikendi, da se zagotovi uspeh obšolske, šport in prireditev za zbiranje sredstev.
 • Ima aktualen K-8 poučevanja certificiranja; aktiven član NAIS, AFT, ASCD in CEC.
 • Tekoče pisno in ustno španščini; dobro seznanjeni v uporabi SmartBoard in prilagoditvenih tehnologij učenja.

DELOVNE IZKUŠNJE
LAKESIDE ACADEMY, Stamford, CT
Osnovna Učitelj, september 2016-Present

Struktura in izvajati dinamične in privlačnih učnih načrtov za 1., 2., in 3. ocenjevalci, poučevanje do v vsakem razredu 25 učencev. Sodelujte z vrstniki, da lahko ponudijo skupnih izkušenj in usklajevanje študentskih aktivnosti, vključno s sezonskimi iger, letnega “Fun Run,” in znanosti sejmih. Komunicirajte dan s starši za zagotavljanje povratnih informacij o uspešnosti učencev in odpravljanje vedenjskih težav.

 • Igral ključno vlogo pri izboljšanju študentskih rezultate na standardiziranih testih za 38% v pismenosti in 29% v matematiki.
 • Zavzemal za uvajanje novih prilagodljivo učnih tehnologij, da bi bolje služili individualne potrebe učencev.
 • Sponsored po pouku španski klub in pripravljeni študentov za sodelovanje v Odiseja v mislih.
 • Prejela tri “najboljše učitelje nagrade.”

IZOBRAŽEVANJE

Bachelor of Arts v osnovnošolskem izobraževanju (2015); GPA 3.9
Clemson University, Clemson, South Carolina
dekana Seznam; Diplomiral Summa cum Laude

Druge možnosti za zagon svoj življenjepis

Povzetek Izjava
Alternativa uporabo cilja na svoj življenjepis, je uporaba profila nadaljujete, imenovan tudi življenjepis povzetek izjavo ali izjavo o usposobljenosti, ki je kratek povzetek svoje sposobnosti in izkušenj napisanih za določeno odpiranje delovnih mest. Za razliko od cilja življenjepis, profil življenjepis osredotoča neposredno na to, kako lahko koristi in dodano vrednost za družbo, ne pa svojih lastnih kariernih ciljev.

Branding izjavo
Druga možnost je, da dodate nadaljujete izjavo branding na svoj življenjepis. Ta izjava je krajši od profila življenjepis ali cilja – približno 15 besed – in izpostavlja svoje ključne uspehe in spretnosti.

Naslov
Nazadnje, tretja možnost je spet naslov, znan tudi kot naslov življenjepis. To je še krajši od stavku življenjepis blagovne znamke. To je stavek, ki pojasnjuje svoje sposobnosti in delovne izkušnje.

Kako vključili cilj, naslov, ali izjavo o Nadaljuj

Lahko tudi več kot eno od teh v svoj življenjepis. Na primer, lahko vključujejo tako življenjepis naslov in profil življenjepis (z naslovom bližje vrhu svoj življenjepis).

Nasvet : Ne glede na te možnosti boste odločili za to, da postavite proti vrhu svoj življenjepis, pod svoje ime in kontaktne podatke.

Poskrbite, da bodo vaši podatki jedrnato in uporabljati besede iz zaposlitve kotacijo v svoji izjavi. Tudi s življenjepis ciljem, profilom, blagovne znamke izjave ali naslov, mora svoj življenjepis še vedno ustreza eni strani, ko je to mogoče. Končno, se prepričajte, da napišete novo izjavo za vsako delo, ki ga uporabljajo za, tako da delodajalec vidi, kaj si ti dober oprijem za to določeno delovno mesto.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *