Kako ustvariti informativni prikaz Nadaljuj

Posted on

V okolju z visoko konkurenco, nekateri iskalci zaposlitve se obrača na orodjih, kot infographic nadaljuje, da izstopajo iz množice. Če bi vi imeli informativni prikaz življenjepis? Najboljši odgovor je: to je odvisno.

Na splošno bi morali ustvariti le informativni prikaz nadaljujete, če imate sredstva (bodisi svoje spretnosti in znanje ali sposobnost za najem oblikovalca), pull off izjemen končni izdelek. Karkoli sub-par bo škodovalo samo iskanje zaposlitve, še posebej zato, ker v veliki večini primerov, so informativni prikaz nadaljuje ni potrebno. Tu je več informacij o tem, kdaj uporabiti informativni prikaz življenjepis in kako ustvariti eno.

Kaj Je informativni prikaz Nadaljuj?

Kako ustvariti informativni prikaz Nadaljuj


Infographic spet razlikuje od tradicionalnih življenjepis stilov, ki jih uporablja grafične elemente oblikovanja. Ker bo tradicionalni življenjepis preprosto uporabiti osnovno besedilo za izpis podatkov iz vrha proti dnu, infographic nadaljevanje uporablja postavitev, barve, ikone in pisavo styling organizirati vsebino.

Kdaj uporabiti eno

Na splošno, če ni zahteval, najem menedžerjev raje tradicionalne nadaljuje več kot informativni prikaz nadaljuje. Razen če ste oblikovanje strokovne, je lahko zelo težko izpeljati velik informativni prikaz življenjepis in pošiljanje v ne tako veliki ena je verjetno, da naredi več škode kot koristi. Druga velika pomanjkljivost iz informativni prikaz življenjepis, je, da se lahko zamudili v procesu prijave dela, saj družbe Application sledenje sistema, ki samodejno skenira znova za ključne besede, morda ne bo mogel prepoznati besedilo v informativni prikaz življenjepis.

Torej, ko naj bi jo uporabili informativni prikaz življenjepis? Razen če je izrecno zahteval, menijo, da je kot dopolnilo k objavili na svojem profilu LinkedIn, ali za priključitev, če pošljete neposredno z zaposlovanjem ali direktor oddajanja (a vedno prepričani, da so vaše tradicionalno, izvirno različico).

Kako ustvariti One


Še enkrat, veliki informativni prikaz nadaljuje težko izpeljati. Poleg tega, da ima možnost, da izvede dizajn na visoki ravni, boste morali tudi razumevanje skupnih grafov in vizualizacije, ki se uporabljajo za izražanje podatkov. Konec koncev, opredelitev infograph je tudi “vizualno podobo, kot je diagram ali diagram, ki se uporablja za zastopanje informacije ali podatke.”

Torej, kaj je to razčleniti. Kako ustvarite infographic spet odvisno od vaših izkušenj, ne le z načrtovanjem, ampak z infographs. Se zajebavam se odraža slabo o tebi, ne samo zato, ker bo končni izdelek videti slabo, ampak nepravilno uporabljen graf (na primer z uporabo palični grafikon ali tortni graf napačno), prav tako izraža pomanjkanje znanja zunaj oblikovanja. Če to zveni kot problematična območja, to je zato, ker je.

Če ste popolnoma nov design in to je prvič, da ste slišali besedo “infograph”, boste morda želeli razmisliti najem svobodni oblikovalec (preizkusite spletno stran, kot Upwork.com, ali celo Fiverr, vendar ne pozabite, vam dobili kar ste plačali za), da vas vodi skozi postopek. To je lahko zelo težko (če ne nemogoče), da se ustvari dober informativni prikaz življenjepis z nič izkušnjami.

Če ste seznanjeni ali doživeli z grafičnim oblikovanjem, vaš Najbolje je začeti s predlogo. Tudi če nimate dostopa do načrtovanje programske opreme, kot so Adobe Photoshop in Illustrator, strani kot Canva , Easel.ly in Visualize.me , lahko veliko možnosti. Canva je enostaven za uporabo, prost in ima tono življenjepis predloge, in čeprav niso vsi “pravi” infographs, oni zaposlujejo elemente oblikovanja, barvo in postavitev, ki bo jazz svoj življenjepis. (Vendar pa je ena beseda opozorilo: če iz nekega razloga, delo ste uporabo posebej zahteval “informativni prikaz« življenjepis, boste morali uporabiti karte za zastopanje svoj življenjepis v “podatkov”, zato boste morali storiti več kot samo uporabo pisavo hip in postavite besedilo na barvnem ozadju).

Informativni prikaz Nadaljevanje Nasveti in triki za vse ravni usposobljenosti

Ne glede na vaše izkušnje, obstaja več smernice, ki jih je treba vedno slediti.

Najprej Zmanjšajte svoje uporaba barv

Najbolje je, da se držijo treh do štirih barvah, in sicer različne odtenke ali ločene barve, ki dobro delujejo skupaj. Blues in repe so dobro izhodišče. V idealnih razmerah bi vaše ozadje je barva lučka, s temnejšim besedilo.

Drugič, Ne pozabite, to je strokovni dokument

Izogibajte se glasno, cutesy ali cartoon-ish grafiko, ki odvrača pozornost od vsebine svoj življenjepis. Bodite pozorni na vašo uporabo pisave. Naredite berljivost vaša prva prioriteta, in se izogibajte uporabi vse nenavadna ali visoko stiliziranih pisav. Dober pregled za uporabo je lahko, “Ali vidim to pisavo običajno uporablja po internetu?” Ali, še bolje, bi pisava se uporablja na spletni strani družbe? Če je odgovor ne glasen, da je verjetno tvoj odgovor, preveč.

Tretjič, Zagotovite Vaš Postavitev naredi koherentna Sense

Prizadevati si je treba slediti neke vrste logično, ali kronološko, pretok informacij. Na primer, vaše ime in e-poštni naslov ne sme biti na dnu dokumenta. Če ste čisto nov, to je, če bo predlogo prišel prav.

Končno je najpomembnejša

“Keep it Simple . ” To ni mogoče dovolj poudariti. Tudi če vaš design zaposluje mojstrsko uporabo lestvic in uporablja lepe barve, če je to težko brati, ali če so ključne sestavine svoj življenjepis izziv razvozlati, je infographic spet bo delo proti tebi. Naj bo, naj bo enostavno, in ne pozabite, da boste še vedno morali vključiti essentials, kot so vaše ime, kontaktne informacije, akademsko ozadje in delovne izkušnje.

V smislu oblikovanja, je toliko bolj nepisana “pravila”, da razmisli. Najbolje je, da raziskave vzorcev infographs in informativni prikaz nadaljuje, da bi dobili občutek, kaj počnejo drugi. Bodite cilj s svojim delom, in dobili drugo mnenje od zaupanja vrednega prijatelja.

Še posebej , če je dokument ni potreben, je najbolj pomembno vprašanje, da razmisli je: ali bo to pomagalo, ali boli, moje prijave za delovno mesto? Ne boste dobili bonus točke samo za zagotavljanje informativni prikaz življenjepis. Za dokument, da vam narediti uslugo, mora biti izjemna.

Vaš informativni prikaz Nadaljuj Kit Tool

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *