Hogyan hozzunk létre egy Infografika Folytatás

Posted on

Egy nagy verseny környezetben egyes álláskeresők fordul eszközök, mint infographic folytatódik, hogy kitűnjön a tömegből. Amennyiben Ön rendelkezik infographic újra? A legjobb válasz: attól függ.

Általánosságban elmondható, hogy csak akkor kell létrehozni infographic folytatódik, ha a forrásokat (akár a készségek és szakértelem, illetve a képesség felvenni a tervező), hogy húzza le egy kivételes végterméket. Bármi al-par csak árthat az álláskeresést, különösen azért, mert az esetek túlnyomó többségében, infographic folytatódik nincs szükség. Itt további információkat mikor kell használni infographic folytatódik, és hogyan lehet létrehozni egy.

Mi egy Infografika Folytatás?

Hogyan hozzunk létre egy Infografika Folytatás


Egy infographic önéletrajz abban különbözik a hagyományos önéletrajz stílust, hogy használ grafikai elemekkel. Míg egy hagyományos önéletrajz egyszerűen kezelhető, egyszerű szöveges felsorolni információk fentről-lefelé, egy infographic folytatódik használ elrendezése, szín, ikonok, és a betűtípus stílus tartalmának rendezésére.

Mikor használjuk One

Általánosságban elmondható, kivéve, ha kérik, bérbeadása vezetők inkább a hagyományos folytatódik felett infographic folytatódik. Kivéve, ha a tervezés szakmai, akkor nagyon nehéz, hogy húzza ki a nagy infographic újra, és küld egy nem túl nagy egy valószínűleg több kárt okozna, mint hasznot. Egy másik nagy hátránya az infographic önéletrajz, hogy lehet kihagyni a pályázatát folyamat, mint egy cég alkalmazás Tracking System, amely automatikusan ellenőrzi folytatódik a kulcsszavak, nem lesz képes felismerni szöveget a infographic folytatódik.

Tehát, ha kell használni egy infographic újra? Hacsak nem kifejezetten kérte, úgy, mint egy kiegészítő, tegye a LinkedIn profilja, vagy csatolni, ha E-mailt küld közvetlenül a toborzás, illetve a bérleti menedzser (de mindig biztos, hogy tartalmazza a hagyományos, eredeti verzió).

Hogyan hozzunk létre egy


Ismét nagy infographic folytatódik nehezen húzza le. Amellett, hogy a képesség, hogy végre egy magas szintű tervezés, akkor is meg kell érteniük közös grafikonok és képi kifejezésére használt adatokat. Végtére is, ez esetben az infograph egy „vizuális képet, például egy vagy diagram, hogy képviselje információ vagy adat.”

Nos, nézzük lebontani. Hogyan lehet létrehozni egy infographic önéletrajzát függ az élményt nem csak a tervezés, de a infographs. Messiás fel fog rossz fényt rád, nem csak azért, mert a végtermék néz rossz, de szabálytalanul felhasznált gráf (például egy sáv diagram vagy grafikon pite helytelenül) is közvetíti ismeretek hiánya túl design. Ha ez úgy hangzik, mint a trükkös területén, hogy azért, mert ez az.

Ha új design, és ez az első alkalom, hogy hallottam a „infograph” akkor lehet, hogy érdemes a bérleti szabadúszó tervező (próbálkozzon egy oldal, mint Upwork.com, sőt Fiverr, bár ne feledjük, akkor kapja, amit fizetni), amely végigvezeti a folyamatot. Ez is rendkívül nehéz (ha nem lehetetlen), hogy hozzon létre egy jó infographic önéletrajz nulla tapasztalattal.

Ha még nem ismeri, vagy tapasztalt grafikai tervezés, a legjobb megoldás az, hogy elindul egy sablont. Még ha nem férnek hozzá tervező szoftver, mint például az Adobe Photoshop vagy az Illustrator, oldalak, mint a Canva , Easel.ly és Visualize.me , lehet nagy lehetőségeket. Canva könnyen használható, ingyenes és van egy csomó önéletrajz sablonok, és bár nem mindegyik „igazi” infographs, fel is vesz elemeit forma, szín és elrendezés, hogy lesz jazz fel önéletrajzát. (Azonban egy figyelmeztetés: ha valamilyen okból a munkát te vonatkozó külön kért egy „infographic” újra, akkor kell használni, diagramok, hogy képviselje az önéletrajzát a „adatokat”, és ezért meg kell csinálni több, mint használ a hip font, és helyezze a szöveg színes háttérrel.)

Infografika Folytatás Tippek és trükkök minden nehézségi szinten

Függetlenül attól, hogy a tapasztalat, több iránymutatást mindig tegye meg.

Először is, minimalizálja a színhasználat

A legjobb megoldás az, hogy ragaszkodik a 3-4 színben, akár különböző árnyalataiban vagy különböző színekben, hogy jól tudunk együtt dolgozni. Kékek és zöldek egy jó kiindulási pont. Ideális esetben a háttérben kell lennie egy szilárd, világos színű, sötétebb szöveget.

Másodszor, emlékszik ez egy professzionális dokumentum

Kerülje hangos, cuki vagy rajzfilm-szerű grafika, hogy rontja a tartalom önéletrajzát. Legyen tudatában a betűtípus használatát. Tedd olvashatóságot az első számú prioritás, és ne használjon semmilyen idegen vagy erősen stilizált betűtípus. Egy jó csekket használni lehet, „látom ezt a betűtípust általánosan használt körül az interneten?” Vagy még jobb lenne a betűtípus használható a cég honlapján? Ha a válasz egy hangos nem, ez talán a válasz is.

Harmadszor, amely biztosítja a Layout teszi koherensnek

Törekedjen követni valamiféle logikai, vagy kronológiai, információáramlást. Például meg nevét és e-mail nem lehet alján a dokumentumot. Ha teljesen új, ez az, ahol a sablon jól jön.

Végül a legfontosabb

„Legyen egyszerű . ” Nem lehet eléggé hangsúlyozni. Még ha a tervezés foglalkoztat mesteri használata grafikonok és használja gyönyörű színek, ha ez nehezen olvasható, vagy ha a fő összetevői önéletrajzát támadja megfejteni a infografikáját folytatás nem fog működni ellen. Tartsa tisztán, hogy ez egyszerű, és emlékszem, hogy akkor is kell, hogy tartalmazza lényegét, mint az Ön neve, elérhetősége, tudományos háttérrel és szakmai tapasztalattal.

Ami a design, olyan sok több íratlan „szabályok”, hogy fontolja meg. A legjobb az, hogy a kutatás minta infographs és infographic folytatódik, hogy egy értelemben, amit mások csinálnak. Legyen cél a munkára, és egy másik véleményt is egy megbízható barát.

Különösen , ha a dokumentum nem szükséges, a legfontosabb kérdés, hogy fontolja meg: akkor ezt a segítséget, vagy fáj, a munkám alkalmazás? Nem kap bónusz pontokat csak nyújtó infographic folytatódik. A dokumentum köze semmilyen szívességet, azt kell rendkívüli.

Az Infographic Folytatás Tool Kit

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *