Top Informatika bizonylatok kezdőknek

Posted on

 Top 10 IT Minősítések kezdőknek

Az átlagos éves fizetés az informatikai szakemberek körülbelül $ 84,000, mint 2017 szerint US Bureau of Labor Statistics . Ez több mint kétszerese az átlagos éves fizetés minden szakma együttes. Számítógépek szerepet játszanak több funkciót majdnem minden szakmában, és valakinek meg kell, hogy vigyázzon rájuk minden, ami az informatikai szakma növekvő egyet. BLS előrejelzése szerint az iparág, hogy adjunk több mint fél millió munkahely az évtized során végződő 2026.

A legtöbb a legjobban fizető állások IT valamilyen formában tanúsítás, bár, így fontos tudni, hogy milyen típusú képzés lesz szükség függően az adott IT karriert folytat.

CRISC: Certified in Risk és Információs Rendszerek Ellenőrzési

Az információs rendszerek ellenőrzés és ellenőrzési Szövetség (ISACA), ez a tanúsítvány garantálja, hogy a tulajdonos jártas kockázatok információs rendszerek, majd tervezése / végrehajtási megoldásokat. Ez a tanúsítvány szerint az informatikai ismeretek és fizetési jelentése, az átlagos fizetése $ 119.227 évente egy jó minősítést iránt érdeklődők számára Information Systems Security pozíciókat.

CISM: Certified Information Security Manager

Tovább ISACA tanúsítás, CISM minősítés bizonyítja jártasság információbiztonsági irányítási, mint valaki, aki kezeli, tervez, és értékeli az információs biztonság egy adott szervezet. Ez a tanúsítvány van néhány előfeltétele, mint a meglévő tanúsítványokat, mint GIAC. Szerint a Tudás és fizetési jelentése tulajdonosai ezt tanúsító keresnek átlagosan $ 118.348 évente.

CISSP: Certified Information Systems Security Professional

Mint CRISC és CISM említettük, ez a minősítés bizonyítja jártasság a biztonság és a kockázatkezelés, valamint a szoftverfejlesztés biztonságát. Az éves átlagos jelentett fizetés tulajdonosai ezt a tanúsítványt $ 110.603.

PMP: Project Management Professional

Egy átlagos évi fizetése $ 109.405, a PMP tanúsítási a Project Management Institute (PMI) biztosítja, hogy a szerint a PMI „, akkor beszélni és megérteni a globális nyelvi projekt menedzsment.”

CISA: Certified Information Systems Auditor

Tovább IASCA minősítést, a CISA biztosítja, hogy az információs rendszerek ellenőrök a szükséges készségeket, hogy értékelje rendszerek és kövesse a legjobb gyakorlatok „támogatása bizalom és az érték információs rendszerek.” Az átlagkereset az SMVE tartószerkezetük $ 106.181.

CCDA: Cisco Certified Associate tervezése

A KKB  a Cisco tanúsító hálózat megtervezésében. Győződjön meg róla, hogy hiteles másik Cisco minősítés (például CCNP routing és switching vagy CCIE minősítés), mivel ez a követelmény az CCDA. Az átlagos jövedelem a CCDA tartó $ 99.701. Ez a tanúsítvány, valamint a CCNP, jó, ha van, ha érdekli a válás hálózati mérnök .

CCNP routing és switching

A $ 97.038 évente átlagosan éves fizetés, a CCNP routing és switching tanúsítvány jó valaki, legalább egy év hálózatépítési tapasztalattal és biztosítja, hogy a birtokos végrehajtására és fenntartására WAN hálózatok és a munka a szakemberek a megoldásokat.

MCSE: Microsoft Certified Systems Engineer

A Microsoft megváltoztatta a természet a Microsoft Certified Solutions Expert  , hogy inkább a széles körű tanúsítás összpontosító végrehajtása a technológia át a legkülönbözőbb változatai helyett összpontosító konkrét tudományágak. Azonban az MCSE is egy köztiszteletben tanúsítás megszerzése, és az átlagkereset MCSE tartószerkezetük $ 96.215 évente.

ITIL v3 Foundation

Az ITIL v3 hitelesítésszolgáltató a ITIL mester -recognizes azok, akik alkalmazzák ITIL fogalmak minőségű informatikai megoldások a valós helyzetekben. Az átlagos éves fizetése ITIL mester tanúsító tartószerkezetük $ 95.434.

CEH: Certified Ethical Hacker

CEH egy szállító-független (nem kötött bármilyen márkájú) minősítést az informatikai dolgozók, akik szeretnének szakosodni „jogszerűen” hacker rosszindulatú hackerek, ugyanazt a tudást és eszközöket, hogy a rosszindulatú hackerek. Két évvel a biztonsággal kapcsolatos tapasztalat preferált fogadása előtt CEH. Az átlagos éves fizetése CEH tartó $ 95.155.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *