Mit lehet csinálni egy Education diploma? Alternatív Careers egy oktatási Major

Posted on

Mit lehet csinálni egy Education diploma?  Alternatív Careers egy oktatási Major

A főiskolai diplomát az oktatásban elkészíti Önnek munkát, mint egy általános vagy középiskolai tanár. Mit kell tennie, ha azonban elvégzése után a mértéke úgy dönt, hogy nem akarja a gyerekeket tanítani, elvégre. Vagy talán már éveket töltött az osztályban, és szeretné változtatni karrier.

Lehet, hogy a választás nem is volt a tiéd. Felhagy a lehet az egyetlen járható út, ha nem kap munkát egy iskolában vagy elbocsátották miatt szűkülő iskolai költségvetés. A tanári fizetés nem túl alacsony, illetve előfordulhat, hogy túl sok belőle vásárolni osztályban ellátását a hallgatók.

Szerencsére, az edzés, mint az oktatás fő elő, hogy más pályát. Itt egy pillantást több lehetőség. Néhány ilyen foglalkozások szükség lehet további képzésre, vagy akár egy felsőfokú.

Könyvtáros

A könyvtárosok dolgoznak nyilvános, tudományos, jogi, orvosi és üzleti könyvtárak. Sokan munkahelyek általános és középiskolás médiaközpontok. Könyvtárosok kiválasztása és elrendezése anyagok, beleértve a nyomtatott és elektronikus források és utasítsa a diákok és a mecénások azok használatát.

Szükséged lesz egy mesterképzésre Library Science (MLS), ha azt szeretné, hogy egy könyvtáros. A főiskolai diplomát, mint például a mértéke az oktatásban van szükség a felvételi egyetemre. Miután beiratkozott egy könyvtárban tudományos programot, akkor érdemes szakosodni iskolai média, mivel ez lenne a jó illeszkedés a háttérben az oktatásban. Egyes államok megkövetelik iskola média szakemberek, gyakran nevezik az iskolai könyvtárosok, hogy szintén minősített tanárok.

Ha azt szeretné, hogy nem működik az iskolában, vagy a gyerekekkel, hogy az ügyben, akkor válasszon egy másik különlegesség. Tekintsük jogi, orvosi vagy üzleti könyvtárak, de mindenképpen távol közkönyvtárakban.

Író vagy szerkesztő

Írók létrehozni anyag nyomtatott és online média, míg a szerkesztők kiválaszthatja, hogy milyen tartalmak közzétételére, és visszajelzést adnak róla. Ahhoz, hogy egy író, akkor képesnek kell lennie arra, hogy kifejezze magát jól szóban. Szerkesztők tudnia kell, hogyan irányítsák írók elmagyarázza feladatokat, és amely az építő kritikát.

A készségek, mint egy képzett oktató segítségével sikerül mindkét ezeket a foglalkozásokat. Tudod, hogyan kell közvetíteni komplex információk és ügyesen nyilvánított visszajelzést. Te is kreatív hogyan máshogy talál egy millió és egy módja, hogy hatékonyan elmagyarázni ugyanazt a fogalmat, hogy a különböző tanulók. Ha tanítani, tanítottak, vagy képzésben egy adott témáról, például, a tudomány és a történelem, akkor specializálódtak, hogy a téma, mint egy író vagy szerkesztő.

Lehet volna egy kicsit az írás közben főiskolára vagy egyetemre, de hogy komolyan vesz néhány szakmai írás osztályokat. Ők segítenek tökéletesíteni tudását.

Menedzser

Menedzserek felügyel más munkavállalókat a különböző foglalkozások. Nem mindenki vágja ki ezt a pályát, de azok, akik jónak kell lennie a delegáló munkát másoknak, értékeléséről, amely konstruktív visszajelzést, amelyben az egyén személyes érzés félre, amikor döntést hoznak, és nemet mond, ha szükséges. Úgy hangzik, mint a munkaköri leírás egy tanár!

Hacsak nem akar visszamenni az iskolába tanulni menedzsment, munkahelyet keresnek, amelyek nem igényelnek olyan mértékben ebben a témában. Míg a vezetők gyakran kell a diplomát, akkor nem kell egy bizonyos nagy.

Tankönyv, oktatási segédanyagok, üzletkötő

Bárki, aki valaha próbálta meggyőzni a gyermeket, hogy bármit ő nem akar csinálni ellenőrizni tudja, hogy ez nem könnyű feladat. Mégis tanárok, hogy minden nap. Úgy legyen nagyon meggyőző, talán még annyi, mint egy üzletkötő.

Ha ezt kombináljuk készség a szakértelem, mint egy nevelő eladni tankönyvek és oktatási anyagok. Oktatási kiadók és a tanárok is kihasználni a tárgyi tudás eladni néhány terméket. Továbbá, a tapasztalt tanárok tudják, hogy az iskolai rendszerek működését, és használja ezt a saját javukra. Az egyik legértékesebb tulajdonságok üzletkötők szüksége van arra, hogy kapcsolatot létrehozni az ügyfelekkel. Nem valószínű ez lesz a probléma adott a közös háttér akkor megoszthatja a tiéd.

Nincsenek hivatalos oktatási követelményeknek erre karrier, bár egyes munkaadók szívesebben pályázók, akik a diplomát. Találkozol hogy kikötés.

tanácsadót

Élvezed dolgozó gyerekek, de elég volt, hogy egy osztályban? A karrier iskolai iránymutatás lehet a jó választás. Tanácsadók segítik a hallgatók minden iskolával kapcsolatos kérdéseket ők úgy választjuk osztályok foglalkozó tudományos nehézségek és szociális problémákat, és alkalmazása az egyetemre.

A főiskolai diplomát az oktatásban, különösen akkor, ha majd azt egy etapban dolgozik egy iskolában, nyújt kiváló hátteret e szakma. Akkor is kell keresni egy mester fokozatot iskolai tanácsadás.

Oktató koordinátor

Tanítási koordinátorok tantervet az oktatási rendszerek és segít a tanároknak új stratégiákat és technikákat. Ez karrierje jó valaki, aki azt akarja, hogy továbbra is hatással a gyermekek oktatását, de inkább, hogy nem kell közvetlen kapcsolatba velük.

Minden munkáltató igényel mester fokozatot tanterv és oktatás, illetve a kapcsolódó tanulmányok területén. Azt is el kell, hogy akár a tanítási engedély vagy egy oktatási adminisztrátor engedélyt, attól függően, hogy a követelmények az Ön állapotát.

Képzési és fejlesztési specialista vagy a menedzser

Képzési és fejlesztési szakemberek tervezése és megvalósítása oktatási programok a vállalatok alkalmazottai. Képzési és fejlesztési vezetők, akik felügyelik őket, terv, koordinálja és irányítja ezeket a programokat. Céljuk, hogy javítsák a munkavállalók készségeit és tudását, és viszont, a teljesítményt.

Mint tanár, vagy valaki, aki képzett, hogy eggyé váljon a képességét, hogy a használati és meghatározza tanítási stratégiákat, amelyek megfelelnek a különböző helyzetekben és a tárgyak nagyon hasznos ebben a szakma. Kiváló kommunikációs és időgazdálkodási készségek csiszolta alatt az idő egy osztályteremben is segít sikerül.

A legtöbb munkahely igényel diplomát, de a munkaadók egy része csak felvenni a jelöltek, akik a mester fokozatot. Érdemes lehet javít a háttérben vesz néhány üzleti osztályok, valamint a kurzusok oktatási design.

Oktató tervező

Oktató tervezők technológia alapú tanfolyamok és más oktatási termékeket. Segítenek kar bele oktatási technológiát saját osztályokat. Oktató tervezők gyakran alakulnak távoktatás hasonlóan megtalálható Udemy.

Amíg a képzés biztosítja Ön számára a lehetőség, hogy utasítsa másoknak, akkor is kell tapasztalattal rendelkezik a technológia az osztályteremben. Meg kell tanulni, hogyan kell alkalmazni a készségek, mint egy nevelő a fejlődés a technológia-alapú oktatási programok. Keresse tanúsítvány programok vagy egyetemi diploma és doktori programok oktatási design.

Egészségügyi Educator

Egészségügyi pedagógusok tanítani az embereket, hogyan kell élni az egészséges életmódot. Munkájukat elemi, közép- és középiskolák, de ha már nem tervezi, hogy dolgozni ebben a környezetben is vannak munkahelyek egészségügyi intézményekben.

A képesség, hogy instrukciókat és bevált interperszonális, verbális kommunikáció, és hallgatja készségek, hogy egy jó alapot, amelyek a sikeres karrier, mint egy egészségügyi oktató. Most már csak annyit kell tennie, hogy megtudjuk, a közegészségügy, amely lehet elérni a kereső a diplomáját a közösségi, állami, vagy az iskolai egészségnevelés.

Írásbeliségfelvételről vagy GED tanár

Bár a gyermekek tanítása nem része a jövőbeli tervei, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem akarja, hogy továbbra is egy pedagógus. Felnőttek, amelynek tervei között megszerezte a GED (General Educational Development) is szükség van a képzett tanárok, hogy utasítsa őket alapvető olvasási, írási és matematikai készségek. Emberek, akik új, az Egyesült Államok szükség egyének tanítani őket az alapvető angol nyelvtudás.

Engedélyezési követelményeket ESL (angol, mint második nyelv), a felnőtt írástudás, vagy GED tanárok változhat állam. Néhány szükséges, a legkisebb, a főiskolai diplomát az oktatásban, míg mások a mester fokozatot kötelező.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *