Meglepő dolog, amit Eladás Online

Posted on

Meglepő dolog, amit Eladás Online

Az internetnek köszönhetően, rég elmúlt a napok az schlepping a dolgokat ki az első udvaron, tapadásgátló bizonyos jelek, és abban a reményben, hogy nem az eső, hogy az emberek jönnek vásárolni a nem kívánt dolgokat. Most van sok lehetőség eladási dolgokat az interneten.

És van annyi eladni! Már nem vagytok korlátozva értékesítő dolgokat fog találni egy régi vágású udvarban eladó. Íme 7 meglepő dolgot lehet eladni az interneten, hogy néhány extra készpénzt.

A család és a ruhákat is

Miután a központi udvar értékesítése, ruházati nem csak könnyebb az az internet segítségével, sokkal jövedelmezőbb. A régi időkben meg kellett ár dolgok alacsony, mert a korlátozott mérete ügyfélkör udvar eladása rajongók, akik szintén valószínű takarékos csomó. Most, ha van szép dolgokat, akkor kap jó árakat online.

Mivel a gyerekek nőnek ki ruhát, így gyorsan, a szülők gyakran mind a vételi és eladási a ruhát online. De nincs ok arra, hogy korlátozza magát, hogy csak eladni a gyerekek kinőtt terméket. ThredUp, az egyik első kiskereskedők vételi és eladási használt ruha online kezdődött, mint egy módja annak, hogy eladni gyermek ruházat, de most bővült a női ruházat és kiegészítők. Ez úgy működik, rendelése a „tisztító Bag”, csomagolja össze a hibátlan, top márkás terméket, és küldje el egy előre fizetett címkét. ThredUp fogja meghatározni az értékét a tárgyak és fizeti meg PayPal vagy előre fizetett Visa. Nincs garancia arra, hogy a tételek kerülnek elfogadásra, és van egy díjat, hogy a tételek vissza. A vállalat azonban nem rendelkezik kereseti becslő az oldalon, így meg tudja határozni, ha a terméket valószínűleg el kell fogadni.

fotók

Ha szeretsz fotózni (és te jó benne), akkor a pénzt értékesítésével fényképek online. Sok szempontból az internet a nagy szintező lehetőséget. Nem számít annyira, amit a hitelesítő adatok, mint hogy milyen jó a munka.

Tucatnyi feltöltött fotózás ügynökségek, ahol feltöltheti a képeket, videókat vagy illusztrációk és fizetendő minden alkalommal, amikor valaki letöltések egyet. Vagy gondoljunk arra, betörni az üzleti ingatlanok fényképezés egyik online cégek, melyek ezt a szolgáltatást szerek. Ez nem túl jövedelmező, de lehetővé teszi, hogy építsenek egy portfólió, amely mobilizálható a több munka egy ingatlanügynök a helyi piacon.

Ha egy művész a szíve, eladni nyomatok a munka, de most egy online cég mindent megtesz a fárasztó munkát a nyomtatás, a keretezés és elszállítása esetén az ügyfelek.

Az esküvői tételek

Ha nagy volt, vagy akár közepes méretű esküvő, akkor valószínűleg költött rengeteg pénzt a dolog, amit soha nem várható, hogy vásárolni vagy használja újra. Most, hogy ez csak egy nagy, boldog memória, még mindig szükség van a gyertyatartók és a folyosó runner emlékezni rá?

Ha nem, akkor használja az internetet, hogy ezeket a dolgokat az interneten más menyasszonyok és szállítsa azokat ki egy szolgáltatást, mint a Tradesy (ami a jutalék), vagy kiküldetés őket az Ebay. Egy másik módja, hogy használja az internet eladni dolgokat helyben útján az online apróhirdetések szomszédságában oldalak, mint beszámítva vagy a Facebook-on és a Craigslist. Amikor a vásárlók is vegye fel a tételeket, és nem fizet a hajózás, a cucc is lekérhető a magasabb árat.

Természetesen a menyasszonyi ruha a nagy értékű elemet. Ha nem érzi túl szentimentális eladásuk, sok helyen lehet eladni a menyasszonyi ruha az interneten. Lehet, hogy jobban értékesítés az interneten, nem pedig helyben, mert akkor nagyobb medence potenciális vásárlók. Szintén ez jobb eladni hamarosan az esküvő után, amikor még a stílus, mint várni néhány évet. Íme a helyek eladni a menyasszonyi ruha az interneten:

 • PreOwnedWeddingDresses.com
 • StillWhite .com
 • NearlyNewlywed.com
 • Tradesy.com
 • SellMyWeddingDress .org

Amellett, hogy ezeken a helyeken, megpróbálhatod értékesítés a ruha a helyi internetes udvar értékesítése vagy Swap Meet oldalak a közösségi médiában. Sok menyasszony kutat ezek a helyek olcsón, különösen a tartozékokat. Te kevésbé valószínű, hogy talál egy másik menyasszony a helyi, aki csak a méret és aki akarja a ruhát. De ha mégis, akkor lehet menteni a jutalék.

Ön szerint

Tudod, mit mondanak a vélemények nem igaz? Mindenkinek van egy. Ez az az eset, a véleménye valószínűleg nem egyik értékesebb dolgokat lehet eladni. Azonban vélemények szabadon jönni, miért nem egy kis pénzt ki a tiéd a szabadidődben.

Értékesítés a véleményt figyelembe felmérések online már egy pénzkereseti lehetőséget az interneten majdnem olyan hosszú, mint azt létezett. Most, pénzkereseti mobiltelefon apps ez könnyebb, mint valaha, hogy pénzt felmérések, ha van egy kis ideje, hogy megöli; Például, ha arra vár, hogy vegye fel a gyermek az iskolában vagy tömegközlekedési.

Mi akkor tényleg értékesítő a szempontból, hogy valaki a demográfiai csoportban. Ha regisztrál kitölteni felmérések akkor meg kell adni egy csomó információt magáról: hely, oktatás, érdekek, vásárlási szokások, életkor, nem stb Ekkor illeszkedik felmérések termékeket és szolgáltatásokat, amelyek a megcélzott az emberek, mint te. Tehát hány felmérések kap attól függ, hogy hány marketingesek érdekli vonzó emberek, mint te, és milyen sokan mások, hogy illeszkedjen a demográfiai csinálnak felmérések.

Tartsuk szem előtt, bár néhány buktatóit figyelembe felmérések : felmérések nem mindig készpénzben kifizetni. Néha fizetni ajándék- vagy kuponokat. Néha fizet jutalom pontokat. Ott általában kereső küszöbértékek kifizetések fogadására. Online felmérések is a lehetősége, hogy a csalások. Annak elkerülése érdekében, ezeket a munka otthon csalások, nem adja meg a hitelkártya vagy a bankszámla számát semmilyen felmérés. Nem fizetnek a lehetőségeket, illetve listák felmérés a vállalatok. Ezek mindig jeleket egy átverés.

Hely, hogy Online Felmérések:

 • InboxDollars .com
 • OpinionOutpost .com
 • Swagbucks .com

a szakértelem

Egy sokkal értékesebb, mint az a vélemény a szakértelem. És sok különböző módon eladni a szakértelem. Ha speciális ismereteket épp olyan témában, bizonyosan van ott valaki hajlandó fizetni érte. A kérdés az, hogy hogyan piacon, és pénzt keresni, a tudás.

Tudsz:

 • közzé egy ebook
 • munka, mint az internetes tanár
 • létrehozhatja saját internetes, e-learning tartalom olyan helyen, mint Udemy
 • hozzon létre egy weboldal vagy blog, vagy lesz egy szabadúszó író
 • vagy építeni egy szabadúszó karrierjét, mint tanácsadó.

Ezek mind-mind olyan idő- és esetleg pénzt, hogy kifizessék a hosszú távon. Azonban, ha azt szeretnénk, gyors kezdést, hogy eladja a szakértelem Próbálkozzon webhelyek vagy kérdések megválaszolása oldalak, mint PrestoExperts vagy Createpool .

A hajad

A forgalomba emberi haj egy nagy üzlet, és az internet megkönnyíti a szinte bárki, aki rendelkezik a megfelelő haj típusától, hogy eladják a haját.

Tehát mi a kívánt haj típus? Meg kell hosszú, sűrű és egészséges. A minimális hossza 6 hüvelyk, de a hosszabb, annál jobb. Súly kulcsfontosságú tényező értékét; azonban nem lehet pontosan mérni, amíg a haj vágott, így vastagságát, mért kerülete a haj, ha sávos, lehet egy jó nyomtávú a vastagsága. 1- vagy 1,5 hüvelykes copf lenne tekinthető vékony. Mivel az egészségügyi, az ideális „szűz haj”, ami a haj, hogy még soha nem volt színes, kiegyenesedett, vegyileg kezelt vagy akár fújt száraz. Ha Ön dohányzik, ami csökkenti az értékét a haját. A szín nem olyan fontos tényező, de kevésbé gyakori a természetes hajszín (pl szőke és vörös), annál értékesebb a hajat.

Mennyi haj ér? A minimális várnánk szűz haj kb 10 $ per inch. Nem szűz haj hozhat mindössze $ 5 per inch, vagy ott lehet, hogy csak nincs piaca is. A hely eladni haj online is piacterek, így az eladók vásárolni hirdetéseket a hajukat és a vásárlók a kapcsolatot velük. Jellemzően a piacterek nem a jutalékot, de olvasd el a szolgáltatási feltételeket figyelmesen. Íme néhány online piacterek haj:

 • BuyandSellHair.com
 • OnlineHairAffair.com
 • HairSellOn .com
 • SellHairOnline .com

Anyatej

Mi a régi új. Ismét az internet lehetővé teszi, hogy egy új spin egy régi gyakorlat. Mielőtt képlet találták, a nők, akik nem tudtak szoptatni gyermekeiket is felvenni a dajka, hogy az anyatej a gyermek számára. Ez nem történt meg teljesen ugyanúgy már, de most a mell szivattyúk és az internet van piaca az anyatejet. A szoptató nők szivattyú és fagyasztva, és kiszállítjuk az anyatejen és kell fizetni.

Íme néhány helyen eladni anyatej az interneten:

 • OnlytheBreast .com
 • Mothersmilk.coop
 • BreastMilkShare .com
Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *