Hogyan juthat az általa bérelt Your Dream Company

Posted on

Hogyan juthat az általa bérelt Your Dream Company

Egy bizonyos ponton pályafutásuk, szinte mindenkinek van egy álma cég ők szeretik dolgozni, és munka lennének izgatott, hogy. Legyen szó akár a magas fizetés, félelmetes és szociális juttatások, szórakoztató, vagy kihívást jelentő vállalati kultúra, egy rövid ingázik (vagy a lehetőséget, hogy otthon, és nem ingázik egyáltalán), vagy akár olyan alapvető dolog, mint órán megfelelő menetrend, van állást arra nézve, hogy a mérkőzés az Ön számára.

Ha van néhány cég, amit nagyon szeretnék dolgozni, hogy egy pontot tartani őket a radar – és egyre tovább az övék – még mielőtt elkezdené a munkát jelentkezési folyamatot.

Ha nincs meg a vállalatok listája lenne a tökéletes illeszkedést, hogy egy kis időt, hogy hozzon létre egy. Minél több összpontosított az álláskeresést, annál könnyebb lesz, hogy felvettek.

Hogyan keressünk cégek szeretnél dolgozni

Ha nincs egy lista a munkaadók még, hogy akkor lenne izgalommal dolgozni, időbe telik, hogy meghatározzák, milyen jellemzőkkel az ideális munkáltató volna, voltál eldönti, hogy melyik cég, hogy dolgoznak. Ezután hozzon létre egy listát a cél munkáltatók felkutatja vállalatok, hogy megtalálja azokat, amelyek megfelelnek az Ön érdekeit, képességeit, és hol helyezkednek el a karrier létrán. Szintén ellenőrizze listákat Legjobbak munkaadók, mint a  Fortune 100 legjobb vállalatok munkáját  és Glassdoor a  legjobb munkahely .

Miután létrehozott egy listát a top munkáltatók, hogy megfeleljen a munkahelyi környezet, a kompenzáció, juttatások, juttatások és lehetőségek a haladás, amit kutatsz, itt az ideje, hogy a saját radar, mint a leendő munkavállaló.

Tippek Első által bérelt Your Dream Company

Van számos előnye, hogy „nyomon követése” a cég egy ideig, mielőtt alkalmazni. Például attól függően, hogy a vállalat mérete, ha követi azt a LinkedIn, Instagram vagy a Twitter, „mint” a Facebook oldalt, vagy csatlakozzon a hírlevélre, akkor előfordulhat, hogy már ismeri a neved, ha itt az ideje, hogy alkalmazza.

Tanulni, amennyit csak lehet a Megbízó

Kutatása vállalatok előre egy jó módja annak, hogy megtudjuk, a szervezet, hogy amikor eljön az ideje, hogy interjút, akkor nem kell, hogy zavarják a teendő háttér kutatás. Is időbe telik, hogy biztos ez a cég, hogy lenne ideális az Ön számára.

Ha valóban érdekli a munkáltató több okból, mint hogy csak meg kell egy munkát, akkor megjelenik. Ön képes lesz arra, hogy beszéljen érdeklődéssel és lelkesedéssel. Azt is valószínűleg egy jól formált véleményt és számos kényszerítő anekdoták megosztani amikor megkérdezte valami ilyesmit: „Mit tud ez a cég?” vagy „Mit látsz magad csinálsz, az első 30 napra a munkát?”

A széles körét ismereteket a cég hátterét, akkor is képes hatni a kérdező, ha kérnek a perspektívát kapcsolatos események a szervezet múlt, mint egy új termék vagy projekt akkor gördült ki, vagy nagy -profile kérdés lehet, hogy részt vett. a következő, hogy már évek óta aktív és elkötelezett – akár egy kívülálló – jó előjel, hogy hogyan fognak teljesíteni a szervezeten belül.

És persze ott van a nyilvánvaló előnye tudni nyitott pozíciók a verseny előtt. Tartózkodó frissített egy cég munkaajánlatok oldalon, nem csak akkor lesz az elsők között tudni az új lehetőségeket, de képes lesz arra, hogy figyelemmel kíséri, hogy milyen a dolgozók a cég keres és milyen típusú munkát, van egy jó eséllyel.

Ha kap egy értelemben a vállalat felvételi folyamatot, akkor jobban tudja, hogy átgondolt döntéseket, mint mikor kell alkalmazni, illetve milyen szintű pozíciót kell alkalmazni.

Szánj időt, hogy vizsgálja felül a szakmai márka és rebrand magad, ha szükséges, hogy a hitelesítő egy mérkőzés, amit a cég arra törekszik, ha a bérlő jelöltek.

A pálya a vállalatok lennél szeretnek dolgozni

Íme néhány tipp követésére álmod cég, hogy segítsen magának felvettek:

Kövesse a vállalat a közösségi médiában. Facebook, Twitter, Instagram, Tumblr, Pinterest – olyan sok közösségi média csatornákat és az esélye, hogy a társaság vagy társaságok maga után valószínűleg számlák legalább néhány közülük. Kapcsolatba mindet, és figyelni a frissítéseket.

Kapcsolatba a cég a LinkedIn. Kövesse a cég a LinkedIn, kilátás, kivel kapcsolatban a cégnél, és aki tud csatlakozni, és ellenőrizze a cég LinkedIn oldalon a legfrissebb álláshirdetéseket.

Keresse meg konkrét felvételi kapcsolatos számlákat.  Néhány nagyobb vállalat egyéni számlák felvételi célokra; például UPS tweetel állás származó @upsjobs. Ha lefelé görgeti a takarmány, akkor megjelenik egy csomó aktuális állás. Twitter lehet egy jó módja annak, hogy vegye fel a kapcsolatot a vállalat humánerőforrás-osztály, amely egyébként nehéz lesz elérni. Bővebben az álláskeresés a Twitter.

Megtisztításában aktus.  Ha megy, hogy kölcsönhatásba lép a vállalat  szociális média , meg kell győződnie arról, az online jelenlét profi. Tekintse át a szociális média profilokat, hogy megbizonyosodjon arról semmi nem megfelelő vagy helytelen, és ellenőrizze az  adatvédelmi beállításokat  , hogy ki tudja, hogy mi az oldalon.

Könyvjelző az állás oldalt. A legtöbb cég a „karrier” részben saját honlapok félre kiküldetés állás. Könyvjelző ezeket az oldalakat, és szokásom ellenőrzi őket rendszeresen.

Készítsen ütemtervet a határidők, és állítsa be a naptár értesítéseket magad. Ha a cél az, hogy alkalmazzák az éves program, mint egy társaság, vagy egy vállalat nyári állás, tartsa egy Excel dokumentumot, amely felsorolja az összes fontos dátumokat és határidőket, és a bejelentéseket egy online naptár okostelefonján vagy a számítógép.

Keresse meg a lehetőséget, hogy megfeleljen a toborzó. Sok vállalat vesz részt az állásbörzék és karrier hálózati eseményeket. Ellenőrizze a munkáltató honlapján, hogy ha van olyan te képes részt venni. Ha igen, akkor lehetősége van arra, hogy megosszák az önéletrajz és a csatlakozni személyesen. Ügyeljen arra, hogy az idő, hogy kövesse nyomon után közvetlenül minden esemény minden toborzók találkozunk.

Ne félj, hogy elérje a társaság.  Ha van egy kérdés – mint arról a munka, amit már méregette került kitöltésre, hogy a társaság arra törekszik, hogy töltse egy bizonyos típusú helyzetben vagy, hogy mikor lehet alkalmazni, a szezonális munkát – győződjön meg róla, hogy vegye fel a kapcsolatot a cég. Csak küldjön egy udvarias és profi e-mailt a kérdést. Nem csak az, hogy a szervezet emberi erőforrás osztálya ismerik a nevét, de ez egy jó példája a lelkesedést és érdeklődést.

Több Ways, hogy észre Your Dream Company

Itt még több módon, hogy észre egy olyan cég, szeretnék dolgozni, többek között egy lista hat módon lehet kitűnjön a tömegből az álláskeresők és a lehető legjobb benyomást.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *