Mit tartalmazzon a lemondását levelet Kilépés a Job

Posted on

Mit tartalmazzon a lemondását levelet Kilépés a Job

Miután úgy döntött, hogy lépjen ki a munkát, a szakmai dolog, nyújtson be egy levelet a lemondását. A lemondását levélben fogja könnyíteni az átmenetet a következő két hétben a munkát, és az is segít fenntartani a pozitív kapcsolatot a munkáltatóval után is már nem a cég. Mit kell kell hogy szerepeljenek a levél?

Tartsa Letter Rövid

Írásakor lemondását levelet, fontos, hogy olyan egyszerű, rövid és fókuszált, mint lehetséges. A levél azt is pozitív lesz. Ha elhatározta, hogy lépni, nincs értelme kritizálni a munkáltató vagy a munka. Szükség lehet hivatkozni, hogy a cég egy nap.

Mi belefoglalni a felmondólevél

A felmondó levél információt kell tartalmaznia, ha elhagyja. Azt is hagyja, hogy a munkáltató tudja, hogy értékeljük az idejét a cég. Ha nem tudja, mit kell írni, felül lemondását levél mintákat, hogy ötleteket, hogyan kell felépíteni, és szót a levelet.

  • Az a tény, hogy elhagyja, és időpont, amikor a lemondását hatásos.
  • A köszönöm a munkáltatónak a lehetőségeket, hogy volt közben a foglalkoztatást.

Általában jobb lemondani személyesen, majd nyomon követése egy hivatalos lemondását levelet. Azonban, ha kell küldeni egy e-mailt lemondását, írd szakmailag ahogy azt lemondását levelet papíron. Itt van, hogy küldjön egy e-mailt lemondását üzenetet.

Függetlenül attól, hogy miért lemondó, vagy hogyan érzi magát miatta, ha beszélve az oka annak, hogy elhagyja, győződjön meg arról, hogy nem tartalmaznak semmit negatív vagy becsmérlő a cégről, a felügyelő, a munkatársak, vagy a beosztottak.

Tipp : A lemondását levélben szerepelni fog a foglalkoztatás fájlt, és meg lehetne osztani a potenciális jövőbeni munkáltatók; Ezért, meg kell professzionális és udvarias.

A kilépés levél írása tippek

Bár bizonyos körülmények között, például egy sífutó mozgás, mozgó külföldön vagy határozatot, hogy összpontosítson a szülői, érdemes lehet nyilvánosságra hozni az oka a lemondását, sok esetben megosztja a részleteket, hogy miért lemondó nem szükséges .

Általában, megtartva a lemondását levél rövid és lényegre törő előnyös. Bár ez nem kötelező, mely segít az átmeneti időszak alatt és követő hetekben általában értékelik.

Ahhoz, hogy a lemondását levél tartalmazza az összes megfelelő adatokat, és sem a téves információt, tekintse át a levelet lemondását írásban tippeket, mielőtt be a lemondását.

Irányelvek írása és formázása Ön levele

Felmondólevél Hosszúság: tartsa felmondó levél tömör; nem akarja, hogy írjon hosszú oldalakon találhatóak az új munkát, vagy hogy miért nem tetszik a jelenlegi. A legtöbb lemondását betűk legfeljebb egy gépelt oldalt.

Betűtípus és méret: használja a hagyományos font, mint a Times New Roman, Arial vagy Calibri. A betűméret legyen 10 és 12 pont.

Formátum: A lemondás levelet kell egyetlen egymástól egy szóközzel elválasztva minden bekezdés. Használja körülbelül 1″ árrés és összehangolja a szöveget balra (az összehangolás a legtöbb üzleti dokumentumok).

Pontosság: Feltétlenül szerkeszteni a lemondását levél, mielőtt írsz rá. Mutasd meg lemondását levélben, hogy a karrier tanácsadó vagy kérdezze meg barátját, hogy vizsgálja felül, ha szeretné valaki, hogy ellenőrizze át az Ön számára.

E-mail vagy Mail ?: Ez mindig a legjobb, hogy lemond a személy, és kövesse küldjünk egy levelet a lemondását. Amennyiben azonban a körülmények nem teszik lehetővé, hogy beszéljen a menedzser személyesen, és meg kell, hogy hadd tudja rögtön, akkor küldjön egy e-mailt lemondását. Ez az e-mail kell követnie iránymutatásokat a hivatalos lemondását levelet.

Hogyan Cím és rendezése lemondását levelet

Fejléc: A lemondás levelet kell kezdeni mind a te és a munkáltató elérhetőségét (név, cím, cégnév, cím, telefonszám, e-mail), majd a dátumot. Ha ez egy e-mailt, nem pedig a tényleges levél tartalmazza a kapcsolattartási információkat a végén a levél, miután az aláírást.

Megszólítás: Cím lemondását levelet, hogy a menedzser. E az ő hivatalos címe ( “Kedves Mr./Mrs./Dr. XYZ)

1. bekezdés: State, hogy Ön lemondott, és tartalmazza az időpontot, amikor a lemondás lesz hatékony. Ellenőrizze a szerződést, hogy mennyi értesítési akkor van szükség, hogy a kezelői.

2. bekezdés: (Nem kötelező) Ha azt szeretnénk, akkor lehet mondani, hogy miért hagyja (azaz kezdenek, más munkát, akkor megy vissza az iskolába, akkor időt vesz ki), de ez nem szükséges. Ha úgy dönt, hogy azt mondják, hogy miért hagyja, hogy pozitív – összpontosít, hová megy a következő, nem mi nem tetszett meg az aktuális feladatot.

3. bekezdés: (opcionális) Ha nem tudja, hogy lesz teljesen elérhető, azt mondják, hogy hajlandóak segíteni az átmenetet, hogy a kilépő fog okozni.

5. bekezdés: (opcionális) Ha szeretne írni lehet, mint a menedzser, akkor kérjen meg itt.

4. bekezdés: (opcionális) Köszönjük a kezelői számára a lehetőséget, hogy a vállalat számára. Ha volt egy különösen jó élmény, akkor menj be egy kicsit részletesebben, hogy mit kedvelnek a munkát (az emberek, akikkel együtt dolgozott, a projektek dolgoztál, stb.)

Close: Használjon egy kedves, de hivatalos signoff, mint például a „Tisztelettel” vagy „Tisztelettel”.
Aláírás: Vége az aláírást, kézzel, majd a beírt név. Ha ez egy e-mailt, csak tartalmazza a beírt nevét, majd meg elérhetőségét.

Felmondólevél példa

Kevin Taw
123 Main Street
Anytown, CA 12345
555-555-5555
kevin.tau@email.com

Szeptember 1, 2018

Ginger Lee
menedzser
Watson és Smith
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Kedves Ms. Lee:

Azért írok ma, hogy jelezze, hogy fogok én lemondott pozícióját recepciós hatásos, két hét múlva. Élveztem az időmet itt Watson és Smith, és köszönöm a lehetőséget, és a képzés az Ön által megadott, az elmúlt öt évben.

Kérjük, forduljon hozzám bármilyen kérdése, és én szívesen segít minden előkészületeket meg kell, hogy egy új recepciós. Saját e-mail steve.lau@email.com, és a mobiltelefon 555-555-5555.

Tisztelettel,

Kevin üveggolyó (aláírás nyomtatott betű)

Kevin üveggolyó

Mit ne szerepeljenek a Letter

Ha tetszett a munka, nincs szükség, hogy ezt mondja a levelet. Nem szeretnénk, hogy minden ellenséget – elvégre, akkor lehet, hogy kérdezze meg a menedzsere egy ajánlást.

Fontos : Ha a terv, hogy bármiféle jogi követelés ellen a munkáltató jogtalan kezelés stb, lehet, hogy az Ön érdeke, hogy hagyja ki ezt a részt.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *