Az írás egy Thank You levél egy munkaközvetítő

Posted on

Az írás egy Thank You levél egy munkaközvetítő

Akár egy belépő szintű munkát jelölt, vagy egy tapasztalt profi előrenyomuló a ranglétrán, ezért fontos, hogy fejlesszék és fenntartsák tartós kapcsolatot munkatársaival ebben az iparágban. Még a mai munkaerőpiacon, amit régebben az úgynevezett „öregfiúk hálózat” él és jól van; Gyakran amelynek szakmai kapcsolati hajlandó utalni, hogy a kívánatos feladat helyzetben, hogy a különbség, hogy a pontszám egy interjú, vagy sem.

Az egyik módja annak, hogy a cement, hogy összefüggés van a relé a hála írásban a kapcsolatok, akik utalja be a munkát, akkor is, ha nem kap egy állásajánlatot. Ezen túlmenően, az e-mail vagy jegyzet hadd tudják az állapotát az alkalmazás és tartsa őket a kilátás a többi helyzetben hivatkozni, hogy.

Mi belefoglalni a hivatkozásokban Köszönjük Letter

Amikor azt mondod, köszönöm, nagyon fontos, hogy megfelelően és hivatalosan megköszönni azoknak, akik vették a fáradságot és használt befolyásukat, hogy az Ön pozitív elé. Íme néhány példa az egy köszönöm levelet, amely küldhet (e-mailben, levélben, vagy LinkedIn), hogy az a személy, aki hivatkozott, hogy a munkát.

Amikor a levelet vagy e-mail üzenetet, biztos, hogy az a személy, a státusz frissítést az alkalmazás vagy állásajánlat, valamint megköszönni nekik őszintén az áttétel.

Ha küld egy köszönöm e-mail üzenetet, nincs szükség arra, hogy a feladó címét, vagy a partner címét. Használjon világos tárgy (például: „Köszönöm az [Ön neve]” vagy „Thank You – [az Ön neve]), és a listát az elérhetőségét az aláírást.

Meg kell alapozni a döntést, hogy hogyan kezeljék a címzett szerint milyen jól ismerik őket. Ha ismert, és közölték velük, gyakran, rendben van, hogy foglalkozzon velük az első helyen szereplő nevét. Ha azonban azokat a felügyelő vagy főiskolai oktató egy olyan formális, konzervatív beállítás használata „Mr. / Ms. / professzor”, majd a névre.

Tartsuk szem előtt, hogy ezek a minták vannak egyszerűen példák – nem csupán másolja és illessze be őket, akkor szabják meg, hogy az tükrözze a saját körülményei és személyes hangon.

Lásd még az alábbi példát egy e-mailt köszönöm levél egy áttétel.

Minta Thank You levél Ajánlói

Az Ön neve
Az Ön címe
Your City, State irányítószám
Ön telefonszáma
E-mail

Dátum
Név
Cím
Szervezet
Cím
Város, állam Irányítószám

Kedves Mr. Jones,

Köszönöm, így nagyon sok hivatkozva rám a Junior könyvelő [vagy betét egyéb munkaköri] helyzetbe ABCD. Hálás vagyok az időt töltött felülvizsgálja a kérelmemet, és azt ajánlja nekem a munkát.

Azt akartam megosztani veletek az izgalmas hír, hogy én már kiválasztott egy a személyes interjú ABCD a bérleti vezetője a jövő héten. Amikor hívott, hogy hozzanak létre egy ideig ezt az interjút, ő kifejezetten említi, hogy nagy hatással volt a felkérés levél amit írt a nevemben.

Ismét köszönöm szépen a segítséget. Nagyra értékeljük a támogatást akkor adtak nekem; Majd tájékoztatjuk, hogy az interjú megy!

Tisztelettel,

A neved

Köszönjük levél továbbküldése e-mailben

Tárgy: Thank You Dave

Kedves Tim,

Köszönöm mind riasztására, hogy a legutóbbi munkát nyílás a cég, és önként kínál, hogy a felvételi bizottság egy áttétel a nevemben. HFT Industries egy csodálatos hírnevét, mint piacvezető, és nagyon értékelem a bizalmát bennem.

Azt hiszem, én interjú Stanley jól ment, és azt várják, hogy találkozzanak Sheila később ezen a héten egy második interjúra. Stanley leírás a társaság és mi a felelősség magában foglalná, kéne bérelhetők, megszilárdult az én mély érdeklődést csatlakozott a csapat. Azt tájékoztatjuk, ahogy megy át a felvételi folyamatot.

Ismét köszönöm a támogatást – Megtartom a drukkolás, hogy mi is hamarosan kollégái HFT Industries!

Dave Jones

Köszönjük levél Ha megkapta az állást

Tárgy: Köszönöm!

Kedves Nancy,

Azért írok ma köszönöm, hogy megmutatta nekem, hogy Bob Anderson, a bolt vezetője Eckles Hardware. Nem csak kapok egy interjút a lakossági helyzetben, de én is bérelt, és én leszek kezdő a képzés két hét alatt.

Kérem, tudassa velem, ha én valaha is bármit megtennének, hogy visszatérjen a szívességet. Őszintén értékelem, amit értem tettél.

Hálával,

Annabelle

További köszönöm leveleket

Vélemény tanácsot, hogyan kell írni egy köszönöm levelet, köztük, aki köszönetet, hogy mit kell írni, és mikor kell írni egy foglalkoztatással kapcsolatos köszönöm írni. Továbbá, felülvizsgálat minta egyéb köszönöm leveleket, amelyek egy köszönöm figyelmét egy állásinterjúra, egy szakmai köszönöm írni, hála egy tájékoztató interjú, köszönöm a segítséget, és számos további interjú köszönöm levél mintákat.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *