Hogyan írjunk Sport karrier folytatása

Posted on

Hogyan írjunk Sport karrier folytatása

Egy dolog a sport pályára, hogy te vagy már tudja, vagy hamarosan rájönnek, hogy sok embert érdekel ezekben a pozíciókban.

Emiatt fontos, hogy levelet sport karrierje folytatásához, ami összeköti a leendő munkaadó. Jellemzően sport karrierje munkáltatók megkapják száz folytatódik, amikor egy helyzetben nyílik meg. Győződjön meg arról, önéletrajzát kiemelkedik.

Íme néhány ötlet az írás egy hatékony önéletrajz, valamint néhány speciális ötleteket a sport karrierje folytatásához.

Kapcsolat információ

Kezdje el önéletrajzát az elérhetőségét. A cél az, hogy általában földet egy interjúban. Forgalomba ezt az információt a tetején önéletrajzát bizonyulhat hasznosnak. Miután megnyerni a leendő munkaadó a többi önéletrajzát, akkor kell ezt az információt a kapcsolatot.

Ez az egyik kategória önéletrajzát, ahol fontos, hogy mélyreható. Sorolja fel a címet, a különböző telefonszámokat, ahol meg lehet elérni, valamint e-mail címét, és a linket a LinkedIn profilja.

Legyen világos és tömör

Azáltal, hogy az idő, hogy megszervezzék a folytatásához, a leendő munkaadó látni fogja, hogy olyan személy hatékony kommunikációs készség, aki büszke abban, hogy jó első benyomást, és a szenvedély az ipar számára.

Az egyik cél az önéletrajzát, hogy megragad az olvasó figyelmét. Az egyik módja ennek az, hogy felsorolni 5-10 teljesítmények jobb a tetején. Ezek a témák kaphatnak részletesebben lejjebb a folytatás, de üzembe őket először is megragad a figyelmet.

Szervezze önéletrajzát kategóriákban. Ez a megközelítés segít az olvasónak folyamat az információ és a későbbiekben szolgálnak hatályos referencia anyag. A legtöbb sport karrier pozíciók, egy vagy két oldalas önéletrajz elegendő. Ha egy újra fut hosszú, össze néhány élményt, vagy vágott tapasztalatokat, hogy kevés köze van a jelenlegi helyzetben te pályáznak.

frissítse Gyakran

Ahogy a munka vagy az oktatás tapasztalatait cserélik, győződjön meg róla, nem csak megjegyezni őket önéletrajzát, de újra szervezni önéletrajzát, hogy hangsúlyozzák a változásokat, amelyek a legjobban tükrözi a jelenlegi képesítést. Ne csak host munkát a másik után. Felvázolja a teljesítmények, amely a legjobban alkalmazni a kitűzött helyzetbe, majd kisebb teljesítményekre. Ha a lista egyre hosszabb, össze néhány élményt, vagy törölje mindet együtt.

Jól csinálni

Ne eltúlozni a teljesítményekre. A munkáltatók megy, hogy az idő, hogy vizsgálja meg a pontosságát önéletrajzát. Ellenőrizze, hogy a tények a tapasztalat precízek és kifejezett pontos módon.

Szánj időt, hogy olvassa újra az önéletrajzát találni helyesírási vagy nyelvtani hibákat. Továbbá, van egy kolléga vagy barát felülvizsgálat önéletrajzát az ilyen típusú hibákat.

Kifejezésében a teljesítményekre, egyedinek, de ne vidd túlzásba. Például, ha az osztály javított bérletek értékesítése, többek között a pontos százalékos bérlet eladások javult, valamint a szerepe, hogy a javulás.

Tweak specifikus Job

Ahogy alkalmazni egy adott sport karrierje munkát, állítsa be újra, hogy kiemelje a tapasztalatokat, amelyek a legjobban kifejezni, hogy miért te vagy a legjobb ember a rendelkezésre álló sportkarrier helyzetbe.

Fejezd ki magad

Megjelenésében és tartalmában Önnél, hagyja, hogy a személyiség ragyog rajta. Ez segít a leendő munkaadó emlékszik az önéletrajz és segít kitűnjön a tömegből. Ez különösen fontos a sport karrier, ahol számos ember gyakran folytat ugyanabban a helyzetben.

Minta Folytatás egy Sports Job

Barry Allen
1234 Cactus Bíróság
Tempe, AZ 85820
000-123-4567
email: barry.allen@email.com
www.linkedin.com/in/barryallen

Képesítési Összefoglaló

Tehetséges és rekord sebességű baseballedző 7 éves tapasztalattal irányadó középiskolás csapatok megosztással bajnokságot.

  • 3 alkalommal AzBCA State Év edzője, 2-time ABCA District Év edzője
  • AzBCA Hall of Fame, az Arizona Edzők Hall of Fame, National High School Baseball Hírességek Csarnoka
  • 3 év sikere Catcher másodosztályban csapat, a Glendale Desert Dogs
  • 2 ezüstérmet nyer a College Baseball World Series

Szakmai tapasztalat

DESERT VIEW HIGH SCHOOL, Tempe, AZ
Head Baseball Coach , 9/2012-Present
motiválása és képzése baseball csapat a regionális, kerületi és állami bajnokságot sikereket. Koordinátor termőföld, dobás, és üti coaching ülés és klinikák segédedző és önkéntes edzők; intézkedik csapat utazási, felügyeli játékosok alatt van játék, a pálya helyreállítása játék vagy gyakorlat sérülések, és felveszi a kapcsolatot főiskolai tehetségkutatók.

  • Beépített és vezette középiskolai baseball csapat elérni 4 5A állami bajnokság, 2 5A állami Runners-up ranglisták, és 6 regionális bajnokságon.
  • Megvalósult 128 teljes győzelem során összesen birtoklás.
  • Képzett, több mint 50 játékos, aki továbbra is játszani főiskolán, másodosztályban, vagy a Major League Baseball.
  • Promotált egy éven belül bérbeadási Segédedző a vezetőedző helyzetét.

GLENDALE DESERT kutyák, Glendale, AZ
Catcher , 07 / 2009-8 / 2012
Játszott másodosztályban baseball szolgáló elkapó három szezonban. Részt vett gyakorlatok, turnézott a csapat, és részt vett a promóciós rendezvények.

  • Koordinált és irányított ifjúsági edzőtáborok területalapú általános iskola és középiskola játékosok Camelback Ranch.
  • Sikeresen dobta futók ki akarja lopni a második vagy harmadik 60% kísérleteket.

Oktatás

Bachelor of Science in Physical Sciences
Dél-Kaliforniai Egyetem, Los Angeles, CA

Baseball MVP 2007-ben és 2008-ban; 2008 Ezüst érem és 2007 Ezüstérem, College Baseball World Series

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *