Help Desk Support Technician Folytatás példa

Posted on

Help Desk Support / technikus Folytatás példa

Szereted az informatikai termékek? Ön egy természetes hibakereső és kommunikátor – aki könnyen magyarázni bonyolult műszaki jellemzők számítógép végfelhasználók, akik nem tudják a tűzfal egy flash meghajtót? Ha igen, akkor lehet, hogy érdemes kiküldése alkalmazások és újraindul az ügyfélszolgálati támogatás munkahelyet.

Szerint a Bureau of Labor Statistics’ munkahelyi Outlook Handbook , hogy szükség van a tehetséges számítógép támogatási szakemberek várhatóan növekedni 11% -kal 2026 – gyorsabb, mint az átlagos növekedési üteme a legtöbb munkahelyet. A 2017 medián fizetni ezeket a munkahelyeket $ volt 52.810 évente (kb $ 25.39 per óra).

Helpdesk támogatást egyike azoknak karrier területén, ahol nem feltétlenül szükséges egy diplomát. Sok munkáltató fogja felvenni jelöltek társult fok, különösen, ha azok bizonyítottan ügyfélszolgálati készségek, figyelmes hallgatás készségek, erős beszéd és írás tehetség, és a képesség, hogy baj-lő egyszerű és összetett számítógépes problémák.

Itt egy példa egy  önéletrajz  célja, hogy egy helpdesk támogató szerepet. Az önéletrajz tartalmazza  összefoglalását képesítések részben. Amikor létrehozza önéletrajzát számítógépes támogatást munkahely, akkor is meg kellene vizsgálni, beleértve a technikai készségek rész, amely felsorolja azokat a számítógépes szoftver és hardver van tudomása.

Help Desk támogatás folytatása példa

Julian Assenge
408 S. Enola Drive, Enola, PA 17025 · (709) 732-1234
julian@email.net

KÉPESÍTÉS ÖSSZEGZÉSE

A tapasztalt és hozzáértő informatikai szakmai célja, hogy hozzájáruljanak a képzés és a megszerzett készségek belül a helpdesk támogató szerepet. Jártas SAP és a Windows Active Directory.

Jól működik önállóan vagy egy csoport beállítást, amely minden szempontból a számítógépes helpdesk támogatást, mint a hibaelhárítás, telepítés és karbantartás. A mélyreható ismerete és megértése számos szoftver csomagok és operációs rendszerek. Jártas nyújt az ügyfelek és a végfelhasználók helpdesk támogatást. Könnyen felismeri majd elmúlik technikai kérdéseket és problémákat. Kiváló kommunikációs és prezentációs képességek.

OKTATÁS ÉS KÉPZÉS

KnowledgeSoft, Inc., Mechanicsburg, PA
Kurzusok IntranetWare 4.11 Közigazgatási és 4.1a Advanced Administration

Shippensburg University of Pennsylvania, Shippensburg, PA,
John L. Grove Üzleti Főiskola
B. S. Informatika

Harrisburg Area Community College, Harrisburg, PA
A. A. (Kitüntetéses)

East Pennsboro Area High School, Enola, PA

TECHNIKAI KÉSZSÉGEK

Platformok: Windows 10/07, Mac OS X, Android

Szoftver: MS Office Suite 2013+ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), Office 365SAP, Adobe, McAfee, Norton Utilities, IntranetWare 4,11 SAP AG

Hardver: TCP / IP, DHCP, DNS és protokollok, LAN / WAN, routerek, Ethernet, SAN, VPN

SZAKMAI TAPASZTALAT

Pennsylvania Hivatal főfelügyelő , Harrisburg, PA (01/2017 – Present)
Help Desk technikus

Adjon számítógépes helpdesk támogatást telefonos kommunikációt a végfelhasználók számára. Diagnosztikai és hibaelhárítási rendszer problémák, dokumentum helpdesk jegyek / határozatok, és fenntartani berendezések leltár listák.

  • Szerzője szervezet legelső kézikönyvét Help Desk szabványos működési eljárások (SOP).
  • Végrehajtott folyamatos fejlesztési folyamat fejlesztéseket tartalmaz, amelyek csökkentett hibajegy- válaszidő 45% -kal.
  • Rendszeresen eleget ambiciózus célokat vevői elégedettség.

Tri-County Vakok Szövetsége , Harrisburg, PA (11/2015 – 1/2017)
Termelési munkatárs

Végzett különböző adminisztratív feladatokat, mint a tömeges küldemények támogatása adománygyűjtő erőfeszítéseket a vakok és más szervezetek számára a fogyatékkal élők.

  • Összeállította irodalom, előkészített postai címkék, borítékok, és kifizetett postai úton.
  • Elszámolt és ellenőrzött IBM Felszerelésrészek összeszerelt irodaszerek, és biztosította a megfelelő csomagolást.

Pennsylvania Bizottság bűnözési , Harrisburg, PA (09 / 2013- 11/2015)
Information Technology Technician

Feltéve, számítógépes helpdesk támogatást és technikai képzés hardver / szoftver a végfelhasználók számára.

  • Dokumentált help desk jegyek / határozatok, valamint a biztosító összes segítség a napi adagolása SAP Community Network (SCN).
  • Végzett set-up, bontás, és szállítása ügynökség berendezések egy szükség-bázison.

További ötletek Help Desk Support Álláskeresők

Ahogy piszkozatáról önéletrajzát a számítógépes műszaki támogatást szerepek, próbálja beépíteni a sok iparág-specifikus kulcsszavakat a dokumentumban csak lehetséges. Sok munkáltató jelenleg használnak automatizált kérelmező nyomkövető rendszerek rangsorolására folytatódik kapnak. Ha önéletrajzát hiányzik a kulcsszavak ezek a rendszerek úgy vannak programozva, hogy azonosítsa, hogy soha nem éri el a szem az emberi bérleti vezetője.

A legjobb útmutató, mely kulcsszavak érdemes használatáról a szövegeket a munkaköri leírások, amelyre pályázik. Keresse meg a kifejezéseket használni a saját „minimális képzettségi” és a „Preferred Képesítési” szakaszokat. Is van egy pillantást ezekre a közös technikai támogatás képességek , hogy a munkáltatók jellemzően igyekeznek a saját álláskeresők.

Amint meghallja vissza a munkáltató, hogy lenne érdekelt találkozzunk, itt az ideje felidézni az interjúra, hogy meg fogod tenni olyan nagy benyomást az a személy, mint te az önéletrajz. Íme néhány helpdesk interjú kérdés , hogy vizsgálja felül, ahogy előkészíti.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *