Book Editor munka leírása: fizetés, készségek, és további

Posted on

Book Editor munka leírása: fizetés, készségek, és további


Book szerkesztők nem sokkal több, mint csak olvasni és szerkeszteni a nyers kézirat. Ezek a legfontosabb része a lánc parancs kiadása és sok befolyást, mely könyveket, hogy megjelent, és melyek nem.

Ha szeretjük a könyveket, és szeret olvasni, a munka, mint egy szerkesztő lehet egy álom vált valóra. Kell arról, hogy mennyi a könyv szerkesztője időt töltött szitálás kézirat, amely soha nem fog látni a napvilágot. Be kell, hogy rendben vannak az olvasási sok rossz írást annak érdekében, hogy megtalálják a néhány drágaköveket.

Az egyik legfontosabb dolog, foglaljon szerkesztők tennie szerezni könyveket közlésre. Általában, könyv szerkesztői vagy szerkesztési asszisztensek olvasható kéziratok által benyújtott írók néhány felkérésre, a legtöbb kéretlen-, és az alapján tudásukat a műfaj és annak potenciális piac, melyik működik jól illenek ezek kiadóval.

Bár egy szerkesztő sorsa nem teljesen függ, hogy hány bestsellerek szállítják, az emberek, akik kap előre a könyvkiadás terén szinte mindig van néhány népszerű könyvek a nadrágszíjat.

Feladatok és felelősségek

Szerkesztői felelősség szerint változhat a méret a szervezet, mivel egyes szerkesztők kezelni több feladatot, mint mások. Ezt a munkát általában szükségessé teszi szerkesztő, hogy tegye a következőket:

 • Megszerezni kéziratok felülvizsgálatra
 • Olvasni, szerkeszteni és írni tartalmat úgy, hogy helyes és érthető, hogy az olvasó
 • Ellenőrizze tények idézett anyag publikálásra
 • Bízza a szerző, hogy dolgozzon tartalom összhangban van a kiadvány stílusa és szerkesztőségi politika
 • Fenntartása jó munkakapcsolatban szerzők és más kulcsfontosságú alkalmazottak, mint a termelés, a szerkesztői asszisztensek, korrektorok, grafikusok és marketing személyzet
 • Kísérje figyelemmel a kiírt időpontban, hogy biztosítsa kézirat közzéteszi időben
 • Felülvizsgálja, és jelölje ki az oldal igazolások és online tartalom
 • Vegyen részt heti ülésén, hogy felülvizsgálja a könyv menetrendek és megvitassák azokat a kérdéseket
 • Bízza marketing támogatása a könyv benyújtásával tartalom a nyomtatott és az online bejelentések

Egy másik fontos szempont a könyv szerkesztői munkát is művelni kapcsolatok szerzők. Könyv szerkesztői gyakran keres, hogy felfedezzék az új tehetségeket, közzéteszi őket ismeretlenek, majd a munka továbbra is velük építeni nagyobb közönséget.

Emiatt sok szerző gyakran csak egy szerkesztő egy egész karrierjét. Írók, akik jó kapcsolatokat a szerkesztők gyakran követik a szerkesztők, ha változás kiadók az évek során. Szerkesztők, akik a magas rangú író gyakran értékesebbek a kiadók, mert általában hozza nagy ügyfelek velük.

Szerkesztők ritkán kap figyelmet, de gyakran nagy szerepet játszanak a sikerek és karrier népszerű szerzők. Sue Freestone, például dolgozott a könyv szerkesztője humorista Douglas Adams, hírhedt hiányzó határidőket. Freestone kellett tartani őt a feladatra amellett, hogy segít neki, hogy a legtöbbet hozza ki a próza.

Book Editor fizetés

A US Bureau of Labor Statistics, 2017 , nem nyújt külön kategória könyv szerkesztők, azonban nem tartalmazza a cím alatt az általánosabb értelemben Szerkesztők :

 • Medián éves fizetése : $ 58.770 ($ 28.25 / óra)
 • Top 10% éves fizetése : $ 114.460 ($ 55.03 / óra)
 • Alsó 10% éves fizetése : $ 30.830 ($ 14.82 / óra)

Oktatási Követelmények és képesítések

Ahhoz, hogy egy szerkesztő, szüksége lesz a következő képzés és tapasztalat:

 • College fok : A legtöbb szerkesztők legalább egy diplomát, általában angolul, a kommunikáció, vagy az újságírás. Vannak, akik posztgraduális fok, de ez nem követelmény. Sokkal fontosabb, mint a sajátosságait az oktatás a szenvedély az olvasás és az alkalmassági szerkesztésre.
 • Tapasztalat : A tapasztalat, beleértve a szakmai kiadók és a munka más média-, mint újság vagy magazin szerkesztést-is fontos a leendő könyv szerkesztők. Sőt, összeköttetések a kiadói világban, akár egy másik szerkesztő vagy a sikeres író, szintén segíthet az esélyét, hogy a leszállás egy munkát, mint egy könyv szerkesztője. Ha érdekli könyvszerkesztéssel foglalkozó egy adott kérdésben, mint a divat, vagy az élelmiszer, akkor formális képzés vagy szakmai tapasztalat azon a területen, hogy növelje esélyét bérelt. Hogy növekszik a hálózat, akkor csatlakozhat a szakmai szervezetek, mint például a Editorial Szabadúszók Egyesület (EFA) .

Book Editor Skills & kompetenciák

Ahhoz, hogy egy sikeres könyv szerkesztője, akkor kell a következőket:

 • Olvasási készség : Book szerkesztők szeretnek olvasni, mint töltenek sok időt olvasás kéziratok.
 • Íráskészség:  Szerkesztők biztosítják, hogy valamennyi írott tartalmat helyes nyelvtant, írásjelek és szintaxis. Szerkesztők kell írni világosan és logikusan.
 • Interperszonális készségek:  A legfontosabb készség ápolása és fenntartása jó munkakapcsolatban szerzők és a személyzet. Ez azért fontos, mert tapintatosan vezető szerző fejlesztése révén a cím, valamint együttműködik más alkalmazottak, hogy készítsen a könyv időben.
 • Hang ítélet : Szerkesztők kell eldönteni, hogy a kézirat az etikai és mentes a plágium.
 • Részletes orientált : Szerkesztők is dolgozik több mint egy kiadói projekt időben és megtervezéséhez szükséges lépéseket annak érdekében, hogy minden könyvet eleget ütemezett határidők. Ez magában foglalja a kapcsolat fenntartása a szerzők és a dolgozó személyzet biztosítása minden kézirat áthalad a kiadói folyamat.

Job Outlook

A US Bureau of Labor Statistics kimondja, hogy a foglalkoztatás a szerkesztők várhatóan kis változás akár 2026, a nyomtatott média, amely továbbra is erős nyomást az online kiadványok. Szerkesztők, akik alkalmazkodtak online média és kényelmes írást és a munka a különböző elektronikus és digitális eszközöket előnyben van munkát találni.

Munkakörnyezet

Sok szerkesztők munka az irodákban azonban egyre több otthoni munka vagy része a héten, vagy teljes munkaidőben. Azok, akik otthonról dolgozik teljes munkaidőben szüksége a megfelelő elektronikus berendezések, mint például az elektronikus kiadványszerkesztő szoftverek, szkennerek és más kommunikációs berendezések, a munkájuk elvégzéséhez megfelelően.

Munkarend

A legtöbb szerkesztők teljes munkaidőben, és a menetrendek általában határozza meg a termelés határidők, és a fajta szerkesztői pozícióban. Egyes szerkesztők zsonglőrködik több projekt, és foglalkozik a termelés határidő nyomás, amelyek megkövetelik, hogy túlórában órán találkozni ütemezett közzétételi dátumokat.

Hogyan juthat a Job

ALKALMAZ

Nézd erőforrásokat, mint például Sőt , Monster, és Glassdoor a legújabb álláshirdetéseket.

A FIND önkéntes vagy a INTERNSHIP LEHETŐSÉG

Keresse meg az önkéntes pozíciók vagy gyakornoki a területen. Például a Napi forrás keres önkéntes szerkesztők feladatokhoz. Szintén nagy kiadók, mint a pingvin / Random House -hez gyakornoki lehetőséget azoknak, akik jogosultak.

Csatlakozzon egy SZERVEZET

Csatlakozz egy szervezet, mint például a National Association of Independent szerkesztők és írók (NAIEW) vagy ACES: A Társaság szerkesztése , kapcsolatot másokkal a területen. Kiadói szakemberek Hálózat (PPN) felsorolja a munkahelyteremtést, valamint egyéb közösségi, társadalmi. Akkor is fizetni kell Szerkesztők Csak hírlevelünkre, hogy a könyvtár a szakmai szervezetek számára szerkesztők, valamint a jelenlegi állás.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *