Tippek, hogyan Ajánlati a lemondását

Posted on

Tippek, hogyan Ajánlati a lemondását

Mit jelent a kifejezés  pályáztatás a lemondását  jelent? Ajánlati lemondásod formális módja mondja a főnök, hogy akkor elhagyja a dolga, hogy folytassa egy új lehetőséget. Ez a cselekmény bejelentő a munkáltató, hogy Ön lemondott a foglalkoztatás és a mozgó rá az új törekvéseket.

Ha lemond, az azt jelenti, hogy te vagy az egyetlen, aki úgy döntött, hogy véget vessen a kapcsolatnak a munkáltatóval. A lemondás jellemzően önkéntes távozás munkát részéről alkalmazott, szemben a tüzelés, uborkaszezon, vagy más munkáltató által kezdeményezett megszüntetése.

Mindazonáltal bizonyos körülmények között egy cég kínál egy munkás a lehetőséget, hogy lemond helyett rúgnak vagy abban a foglalkoztatási megszűnik oka.

Mi a pályáztatás a lemondását?

Ha pályázati lemondásod, akkor általában írásos vagy szóbeli értesítést, hogy Ön lemond. Általános gyakorlat, hogy a munkáltató legalább két héttel korábban bejelenti, amikor csak lehet, hogy van idejük, hogy megtalálja a csere. A lemondás levél egy hivatalos levelet, jelezve, hogy elhagyja az aktuális pozícióját, és meghatározzák, mikor az utolsó nap lesz.

Hogyan Ajánlati lemondását

Ha kecsesen pályázati lemondásod, kinyitja az ajtót, hogy egy sima, békés elválás a munkáltató. Kész van, akkor el fogja hagyni a foglalkoztatás jóban a munkáltató.

Vannak különféle módokon ajánlati meg lemondását, a körülményektől függően. Akkor lemondani személyesen (udvarias módon kell csinálni, ha nem működik távolról), hogy egy telefonhívás, hogy kilép, vagy küldjön egy e-mailt a főnök azt mondja, amit meg is szüntethetjük a foglalkoztatás a szervezet. A legtöbb hivatalos módja, hogy lemond az, hogy a munkáltató a hivatalos lemondását tartalmazó levelet a cím, osztály, és a hivatalos távozása időpontját.

Mielőtt befejezi, forduljon a szervezet foglalkoztatáspolitika útmutatást hivatalossá a lemondását. A legtöbb esetben, meg kell adni legalább két héttel korábban bejelenti a pozíciókhoz, és legalább egy hónappal a szakmai szerepeket. Ha tartozó munkaszerződés, ellenőrizze a részleteket, és apró betűs, hogy mit kell tennie, hogy vége miközben kompatibilis. Lehet köteles marad egy bizonyos ideig, attól függően, hogy milyen típusú munkát vagy a szerződés részleteit.

Néha nem lehet tudni, hogy egy teljes két hét – vagy akár bármilyen – fenntartjuk.

Dokumentálja az indulás

Ha lemond, akkor tekinthető a legjobb dokumentálni a szándék írásban, így van egy hivatalos írásos feljegyzés. Legyen egyszerű és tömör. Megjegyzés a tervezett utolsó napján a foglalkoztatás és kifejezni hálámat a lehetőségeket, amit kellett, míg a jelenlegi szerepét, ha szükséges.

További információ arról, hogy miért azt választotta, hogy elhagyja nem szükséges a levelet, és lehet, hogy több esetben, hogy megvitassák az oka személyesen a felettesével vagy a humán erőforrás osztály.

Tekintse át a Sample Lemondás levél 

Íme egy példa egy betű meríthetnek – ez a levél nem kerül kinyomtatásra. Mert e-mailben levelek, törölje az összes információt, mielőtt a „Kedves Címzett”.

Az Ön neve
Az Ön címe
Az Ön város, állam Irányítószám
Az Ön telefonszáma
E-mail

Dátum

Letter címzett teljes neve
Cím
Szervezet
Cím
Város, állam Irányítószám

Kedves Ms. Terry:

Írok tájékoztatni arról, hogy én lemondott az álláspontomat, mint Art Director ABC Productions. Az utolsó nap lesz április 19-én, két hét múlva.

Hálás vagyok az időben már volt az ABC Társaság – Megtanultam annyira vezeti a csapatot, és hogyan lehet egyensúlyt a kreativitás az ügyfelek igényeinek. Én biztosan soha nem felejti el a késő éjszaka, egyre az ABC Társaság projekt át ​​a célvonalon. Az Ön támogatása felbecsülhetetlen volt az, hogy a projekt, és sokan mások az évek során.

Kérem, tudassa velem, hogyan tudok segíteni enyhíteni ezen átmeneti időszak alatt, ami a keresést a csere nyújtjuk jegyzeteket jelenlegi projektek.

Kívánom, és mindenkinek az ABC Társaság minden a legjobb.

Tisztelettel,

Írja alá a nevét a papíralapú 

A beírt név

Tervezz egy sima átmenet

Ez a jó ízlés, hogy írja le a kezelői és a jövőbeni cseréje a status minden az aktuális projekteket. Attól függően, hogy a kapcsolat a munkáltató, akkor dönthet úgy, hogy segítséget nyújtanak megtalálása és / vagy képzése, aki örökli a munkát. Ésszerű azt is, hogy találkozzon a humán erőforrás osztály felállítására kilépési interjút. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy felülvizsgálja a foglalkoztatási helyzetet dokumentumok és tisztában van a következményekkel, az Ön ellátások (például az egészségügyi ellátást, 401k állapot és megszolgáltnak menetrendek, megmaradt fizetett szabadságot (PTO), beteg idő, stb) közepette az áttérés.

Kerülje a kísértésnek, robbantás a munkáltató vagy nyilvánosan bírálta a személyzet és a vállalati politika. Jövő munkaadók érdeklődnek, hogy a birtoklás, a szervezet és a munkatársak is retorziót, ha kritikus volt, vagy marad a rossz értelemben.

Mi a helyzet a munkanélküliek ellátásáról Ha lemond?

Alkalmazottak, akik lemondtak a munka gyakran nem jogosultak munkanélküli ellátásra, habár a munkavállalók lemondó kényszer alatt, vagy ellenséges munkakörnyezetet jogosult lehet. Kérdezze meg állami munkanélküli hivatal és forduljon foglalkoztatási tanácsadó, ha kérdése van a következményeit a lemondását.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *