Hogyan lehet létrehozni egy Időrendi Folytatás

Posted on

 Hogyan lehet létrehozni egy Időrendi Folytatás


A kronológiai folytatódik az egyik leggyakoribb önéletrajz formátumok és van egy jó oka van: A munkáltatók egyre inkább előnyben részesítik, mert ez egyértelmű és könnyen áttekinthető legyen.

Ha még soha nem hozott létre önéletrajzot előtt, és te ülve építeni egyet a semmiből, akkor valószínűleg van egy kronológiai folytatása előtt tartva. És bár ez lehet a legjobb választás az Ön számára, akkor érdemes megtanulni, amit kronológiai folytatódik jól – és hogyan kell helyesen formázni egyik úgy, hogy használja ezt a folytatás típusú legelőnyösebb.

Fordított időrendi, műszakilag

A kronológiai folytatása felsorolja a munkát a történelem, hogy a mai napig, a legújabb helyzetben a tetején. Ez lehet például egy önéletrajz célja vagy karrier összefoglaló mielőtt a lista a munkatapasztalat.

Megjegyzés: Fontos, hogy megismerjük a tényeket, egyenes, amikor a tőzsdei szakmai tapasztalat, hogy a munkáltató nem gondolja, hogy hazudsz az önéletrajz, amennyiben úgy dönt, hogy nem egy átvilágítás. Győződjön meg arról, hogy a dátumok, beosztását, fizetés történelem (ha van ilyen), stb pontosak, mielőtt elküldi önéletrajzát és alkalmazása.

Oktatási, tanúsítványok és különleges képességek követni szakmai tapasztalat az ilyen stílusú önéletrajzát.

Az előnyei a Időrendi Folytatás

A kronológiai önéletrajz az egyik leggyakrabban használt stílusok, és annak ismerete egyedül teszi az információk könnyebb felvenni. Ideális esetben ez azt mutatja, a progresszió a karrier világosan.

Könnyebb lehet fordítani is, hiszen az orientáció felé dátumokat segít a köröm le a részleteket a saját munka történetében.

Mikor használjuk a Időrendi Folytatás

Ahogy azt hangsúlyozza Régebbi, időrendi folytatódik a leghatékonyabb jelöltek komoly tapasztalattal ezen a területen. Bemutatni a munka története elöl középen, akkor azonnal megjelenik a munkáltató, hogy nincs kapcsolódó tapasztalatok és ismeretek.

Amikor nem használjuk a Időrendi Folytatás

Bár sok munkáltató szívesebben kronológiai újra, vannak esetek, amikor ez nem a megfelelő választás. Néhány példa:

 • Ha csak most kezdte a karrierjét: A kronológiai önéletrajz formátum nem működik jól, ha új a munkaerő. Lehet, hogy az összes szükséges készségek és az alkalmazandó tapasztalat területén kívül a fizetett munkát, mint például az önkéntesség és szakmai. De ha úgy dönt, időrendi folytatásához, a bérleti vezetője csak akkor látni a hiánya a fizetett munka tapasztalat, nem a képességeit. Ebben az esetben a funkcionális önéletrajz, amely hangsúlyozza képességek felett lineáris munka tapasztalat, segít, hogy az Ön esetében.
 • Ha megváltoztatja karrier: Sok munkáltató fogja állítani önéletrajzát a „nem” bolyhos, ha látják, hogy nem kell közvetlenül releváns szakmai tapasztalat. Válassz egy másik stílus, mint a funkcionális önéletrajz arra összpontosít, hogy a készségek és tapasztalatok vagy kombinált önéletrajz, amely felsorolja mind a készségek és a munka története.
 • Ha van rés a munka története: Lehet, hogy már munkanélküliek hosszú ideig, vagy szedett időt a munkaerő gondozása gyermekek vagy gyengélkedő családtagok. Függetlenül attól, hogy miért voltál ki a munkaerő kiválasztásakor, amely megjeleníti, hogy mit tehetünk, nem pedig a munka története, segít, hogy a legjobb benyomást.
 • Miután gyakran munkahelyet váltott: alkalmazottak hűsége a múlté, és jó okkal: nagyon kevés munkáltató a munkavállalókat az egész pályájuk többé. Azonban a túl sok munka változások nézd rossz bérleti vezetők, akik nem akarnak időt és pénzt képzés a munkavállaló ki fog ugrani a hajót. Ha van egy története munkát ugráló, időrendi folytatás valószínűleg nem a legjobb illeszkedést.

Elkezdeni

Fontolja meg egy sablont, hogy segítsen létrehozni önéletrajzát. A sablonokkal egy kész elrendezés és végigvezeti a folyamat kitölteni.

Folytatás példák segítségével megtudhatja, hogy milyen tartalmat kell terjednie a dokumentumban, és hogy hogyan kell írni, és formázza meg.

Időrendi Folytatás Minta

Bejelentő
999 Chugalug Way
Wheaton, MA 60187
Cell: (123) 555-1234
applicant@email.com

KARRIER CÉL

Adminisztratív koordinátor törekszik vezetői pozíciót a felső vállalat, amely lehetővé teszi neki, hogy hasznosíthatja szervezeti és vezetői készségek, miközben koordinálja a munkafolyamat és felügyelete a vállalat logisztikai.

CORE VÉGZETTSÉGEK

 • Jól szervezett egyéni képes kezelni és felügyelni a több feladatot egyszerre.
 • Tapasztalat menetrendi alkalmazottak képzése osztályok, értekezleteken, és irodai költöztetés.
 • Már pontosan sikerült egy többmilliós dolláros költségvetést.

SZAKMAI TAPASZTALAT

Adminisztratív koordinátor , Mannix szolgáltatások, Naperville, IL
december 2016 – Present

Felelős elemzése havi, heti és napi értékesítési jelentések.

 • Megvalósult 100 százalékos pontossággal az elmúlt két évben.
 • Felelős ütemezési képzés, szemináriumok, konferenciák és.

Közigazgatási államtitkár, Minnesota Life Insurance, Barrington, IL
június 2014 – december 2016

Felügyelte a kutatás és tervezés az értékesítési és oktatási bemutatók igénylő folyékonyan PowerPoint, SlideShare és Prezi.

 • Felelős ütemezési három fős személyzet képzése.

Létesítmények asszisztens , SBC Warburg Dillon Reed, Chicago, IL
május 2012 – június 2014

Felelős egyensúlyozni $ 7.000.000 lehetőség költségvetést.

 • Ütemezett karbantartás hívások, értekezleteken, irodai költöztetés, és építkezések.

General Manager , KSMR Rádió 92,5 AM / FM 94,3, Winona, MN
május 2000 – 2012. május

A díjat, egy 36 tagú személyzet, valamint egy 7 tagú vezetőség, a feladatok, amelyek szerepelnek fegyelmi intézkedések, költségvetés, különleges igények, a program beállításait, és bérbeadása.

 • Elnökölt bizottságot, hogy támogatást kapott a növekvő állomás felszerelve.

OKTATÁS

Bachelor of Arts in Public Relations
St. Mary University of Minnesota, Winona, MN

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *