A Előnye és hátránya a távmunka

Posted on

A Előnye és hátránya a távmunka
Távmunka, vagy otthon dolgozik, vagy más helyen más, mint a hagyományos irodai, egyre inkább elterjedt ezekben a napokban. Egy tanulmány szerint a Consumer Electronics Association talált 37 százaléka foglalkoztatott felnőttek az amerikai otthoni munka legalább egy nap egy hónap, és számos közülük tervezi, hogy kiad egy jó darab a változás a technológiai termékek könnyebb távmunkát . Íme néhány további tények és számok azt mutatják, hogy hogyan állnak a dolgok:

 • 1980-ban mindössze 2,3 százaléka a dolgozók telecommuted.
 • Ma becslések szerint az amerikaiak hívás haza állandó iroda több mint három millió.
 • A következő néhány évben fog látni távmunka szám nőni 63% szerint a távmunka Research Network.
 • Az átlagos Telecommuter manapság egy 40 éves profi férfi egy egyetemi diplomát, és nem egy munka-tól-home anya.
 • Jelenlegi kutatások szerinti vállalat kínál a távmunka, mint bármely más új előny.

Miért Távmunka

A fejlődés a technológia segített elhelyezésére a távmunka lehetőséget. A vezeték nélküli eszközök, webes alkalmazások, és együttműködési eszközök, mint például az online találkozó szoftver, hogy könnyebben kölcsönhatásba vezetők és munkatársaik, amikor te nem az irodában.

Az emberek inkább otthon dolgozik, mint az irodában, mert:

 • Ezek célirányosabb feladataikat kevesebb zavarok.
 • Ezek elkerülése érdekében hosszú ingázás, ami környezetbarát és menti értékes személyes időt.
 • Ők üzemanyag-takarékos és az átszállítás költségei.

Cégek lehetővé a távmunka az alábbi okok miatt:

 • Hogy támogassák a munka / magánélet egyensúlyát.
 • Hogy mentse az ingatlan, irodai eszközök és egyéb költségek.
 • Hogy ösztönözzék a termelékenységet és csökkenti kapcsolatos költségek elvesztett idő miatt zavarok.
 • Elősegítése „zöld” munkahelyi kultúra.

Hátrányai Távmunka

Távmunka nem nélkülözi a hátrányai, a munkáltatók pedig az aggodalmakat. Okai aggodalomra tartalmazza:

 • Kevesebb arcát idő vezetők és társaik lehet jelentős kommunikációs útlezárás. Sőt, az előnyök brainstorming és az innováció a helyszíni együttműködés csökken.
 • A munkaadók nem szabályozzák, hogy a munkavállalók az idejüket. Ez vezet aggodalmak kiesett termelékenység. És ahol a dolgozók óránkénti szerződések, nincs garancia arra, hogy fizetett időt töltött munkával kapcsolatos tevékenységeket. Yahoo betiltották a megállapodás 2013-ban, mert a visszaélések, a távmunka rendszer.
 • Ha ez a haszon áll a kiválasztott személyzet csak, a féltékenység és a harag is káros munkakörnyezet, és hatással lehet a morál.

Amikor ingázás nem ideális

Vannak olyan esetek, amikor ez nem sok értelme van, az informatikai személyzet dolgozik otthon. A vállalatoknak meg kell vizsgálni az egyén szerepét és igényeit az osztályok, hogy ő együttműködik a legjobban. Bizonyos problémák lehetetlen elhárítása távolról. Biztonsági kérdések és a szabályozási követelményeknek való megfelelését hozzáférés korlátozására fejlesztési eszközök, szoftverek és egyéb alkalmazások. Ezekben az esetekben a dolgozók nem végzi feladatát off-site.

Amikor Távmunka Works

Ha van egy informatikai munkát, ahol önállóan dolgozni a legtöbb időt, otthon dolgozik lenne lehetséges. A szoftver fejlesztő, például egy jó jelölt a távmunka. Ha egy telefon tech support szerepet nem követelmény, hogy megy a felhasználó asztalán, távmunka megoldja ezt is.

Hogyan készítsünk Távmunka Work for You

Itt van, hogyan lehet optimalizálni az elrendezés:

 • Győződjön meg róla, hogy megy az irodába, ha egy darabig. Ha otthonról dolgozik teljes munkaidőben, ez egy jó ötlet, hogy kölcsönhatásba lépnek a kollégák személyesen tartani a kommunikációs csatornákat nyitott és kapcsolatot fenntartani. Vegyen részt rendszeresen szemtől-szembe találkozók.
 • Beszéljétek elvárások a munkáltató. Arról, ha várhatóan a helyszínen, és győződjön meg róla, hogy ismeri a cég távmunka politikát.
 • Létrehozza a kommunikációs protokollokat. Győződjön meg róla, az emberek tudják, hogyan kell elérni, munkaidő alatt, nem számít, hogy hol van.
 • Használjon egy ütemtervet a folyamatok nyomon követésére. Ez segít mind az Ön és munkáltatója Gage mennyire termékeny vagy, ha otthon dolgozik.

Következtetés

A munkaadók és a munkavállalók figyelembe kell venni a hatását a távmunka üzleti teljesítményt. Mi ideális egy cég vagy személy nem azonos a másik. Dolgozók nem mindig működik jól elkülönülten, és extrovertált gyakran inkább lenni egy irodai környezetben. Annak elkerülése érdekében, a negatív hatások a távmunka, cégek, világos szabályok és irányelvek és a termelékenységre, a biztonság, és a dolgozók kompenzációt.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *