Orvos munka leírása: fizetés, készségek, és további

Posted on

Orvos munka leírása: fizetés, készségek, és további

Megadása után diagnózisok, az orvosok betegek kezelésére, akik szenvednek a betegségek és sérülések. Az orvosok is nevezik az orvosok és ők lehetnek az orvosok (MD) vagy az orvosok a csontkovács gyógyszer (DO).

Mindkét típusú orvosok a hagyományos kezelési módszerek, mint például a gyógyszerek és a sebészet, de DOS hangsúlyozzák a test izomrendszer,  megelőző gyógyászat , és holisztikus betegellátás. Az orvosok is a háziorvos vagy esetleg szakosodnak egy adott területen az orvostudomány, mint a belgyógyászat, sürgősségi ellátás, szülészeti és nőgyógyászati, neurológia, gyermekgyógyászat, geriátriai, pszichiátria, az endokrinológia, szemészet, vagy Aneszteziológiai.

Orvos feladatai és kötelezettségei

Konkrét feladatokat változhat különlegesség, de minden orvos kell, hogy képes elvégezni a következőképpen oszlik meg:

 • Értékeljük tünetek
 • állapotok diagnosztizálására
 • Előírni és kezelést alkalmaz
 • Adjon utókezelésére betegek, utalja más szolgáltatók, és értelmezik a laboratóriumi eredmények
 • Együttműködés  az orvos asszisztensek , ápoló szakemberek, regisztrált ápolók és más egészségügyi szakemberek
 • felírni gyógyszert
 • Legyen jelenlegi orvosi technológia és a kutatás

Mivel az orvosok felelősek azok a betegek jólétét, e szakma több igényes, mint a legtöbb. Amellett, hogy egy átfogó ismeretekkel az orvostudomány, amelyre szükségük van ahhoz, hogy kommunikálni az eredményeket, hogy a betegek, akik jellemzően nem rendelkeznek azonos ismeretekkel. Ők dolgozni az emberek, amikor ők a leginkább veszélyeztetett és ez megköveteli az empátia mellett a szükséges technikai tudást.

Túl az alapvető feladatait és felelősségét minden orvos, egyes speciális területén megköveteli az orvosok, hogy képes legyen végrehajtani feladatokat külön e munkahelyeket. Orvosok, például rendelkeznie kell a kézügyesség, hogy végre pontos műveletek és az állóképesség órákat tölteni egy időben a műtőben.

orvos fizetés

A nyereség az orvosok és sebészek változhat specialitás.

 • Medián éves Fizetés: $ 208.000

Forrás: Bureau of Labor Statistics , 2017

Oktatás, képzés, és minősítés

Miután alapképzésben, egyre orvos tipikusan legalább hét éve, és néha már-iskola és a képzés függ az adott pályának.

 • Oktatás: A leendő orvosok el kell fogadni, hogy egy akkreditált orvosi iskola, amely tipikusan kitöltésével egy egyetemi pre-med programot. Ez magában foglalja, hogy jelentős tanfolyam biológia, anatómia és élettan, a kémia és az általános tudomány. Orvosi iskola egy négyéves program. A  Liaison Committee on Medical Education  (LCME) megbízza orvosira programok adják meg az orvosi diplomát. Osteopathic orvosi iskolai programok (amelyek biztosítanak DO fok) kapnak akkreditációt az  American Association osteopathic Bizottság osteopathic College Akkreditációs (COCA) .
 • Képzés: Orvosi iskola után egy rezidens képzési program, amely jellemzően tart bárhol három hét évig, attól függően, hogy specialitás. Az  Akkreditációs Tanács Graduate Medical Education  (ACGME), valamint az  amerikai osteopathic Association  (AOA) akkreditálnia rezidens programok az MDS és a DOS ill. 2015 júliusában e szervezetek, valamint az  American Association of Colleges of Osteopathic Medicine  (AACOM), elkezdett felé egy akkreditációs rendszer. Ez az átmenet várhatóan befejeződik július 2020.
 • Licensing: Orvosok engedély szükséges egy állami orvosi vagy osteopathic fórumon, hogy a gyakorlatban az Egyesült Államokban követelmények változnak az állami és megtalálható a  Szövetség Állami Egészségügyi alaplapok  honlapján. Míg a követelmények változnak, minden MD kell felelnie a  Egyesült Államok Egészségügyi Engedélyezési vizsga  (USMLE) és a DOS meg kell felelnie a Comprehensive osteopathic Orvosi vizsga (Complex-USA).

Orvos Skills & kompetenciák

Amellett, hogy elvégezte az orvosi egyetemet, és az engedélyeztetést, az orvosok is szükség van speciális  puha készségek , hogy sikerül ezt a tevékenységet. Ezek a képességek, amelyek az egyik vagy született vagy szerzett élettapasztalat. Ezek közül néhány:

 • Problémamegoldás : kiértékelése után a beteg tünetei és a diagnózis felállítása, az orvosok, hogy válassza ki a megfelelő kezelést. Ehhez szükség lesz  a kritikus gondolkodás képességeit  összehasonlítani rendelkezésre álló lehetőségeket.
 • Kommunikációs készségek: Kitűnő  hallgatási készségek  lehetővé teszi az orvosok, hogy megértsék a beteg tünetei és aggodalmak. Szükségük kiváló szóbeli kommunikációs készség megmagyarázni diagnózist betegek és családjuk és közvetítik utasításokat és információkat kezelés ápolók és mások személyzet.
 • Szolgáltatás Orientation: Egy orvos meg akarja segíteni az embereknek. Noha vannak rendelkezésre álló útvonalakat ezen a területen, amelyek nem járnak együtt dolgozni a betegek közvetlenül, a legtöbb kutatás hajtja a vágy, hogy segítsen az embereknek.
 • Monitoring:  Az orvosok kell figyelmes, hogy változások betegek feltételek és reagál rájuk. Ez magában semmit a hosszú távú változások rendszeres betegek rövid távú változásokat átesett betegek egy adott eljárás vagy betegség.

Job Outlook

A US Bureau of Labor Statistics projektek munkahelyeket az orvosok és sebészek fog nőni mintegy 13 százalékkal között 2016 és 2026. Ez csaknem kétszerese a 7 százalékos növekedési üteme várhatóan a lakosság valamennyi pályára, de egy kicsit lassabb, mint a növekedés egyéb egészségügyi diagnosztizálás és kezelése szakemberek. Az egyre öregedő népesség fogja vezetni a kereslet a több orvos.

Munkakörnyezet

Kevés szakma változik, mint sok szempontból munkakörnyezet, mint egy orvos. Az orvos egy családi gyakorlat egy kis közösségben lehet, hogy egy viszonylag laza működés, kis létszámú. Másrészt, dolgozó orvosok egy mentők a városi környezetben is szembe kell néznie, és szélsőséges esetben a magas stressz rendszeresen. Sok orvos úgy dönt, hogy szakosodnak egy adott területen, amely gyakran diktálja a fajta környezetet, amelyben működnek, és a stressz szembesülnek.

Munkarend

Az orvosok menetrend lehet igényes, de hogyan kihívást vannak attól függ, hogy milyen típusú munkát. A gyermekorvos vagy a háziorvos képes lehet tartani több rendes munkaidőben, de a sebész gyakran van ügyeletben, és gyakran hajt végre eljárásokat, amelyek jól megy már a nyolc órát egy tipikus munkanap. Kialakítása előtt a karrier, mind az orvosnak ki kell töltenie egy rezidens, amely jellemzően igényel hosszú órákat, beleértve éjszaka és hétvégén, valamint a gyakori időszakok hogy a hívást.

Hogyan juthat a Job

korán kezdeni

Bekerülni orvosira megköveteli, hogy a jól teljesítő diákok és figyelembe véve a megfelelő osztályok, beleértve a biológia, a kémia, a fizika és a matematika, mint az alapképzésben.

lekötés

Képzés, hogy orvos is igénybe vehet, mint egy évtizede túl keresnek egy egyetemi diplomát.

specializálódtak

Mire orvostanhallgatók kezdik rezidencia, akkor elkezd összpontosítani egy speciális.

Összehasonlítva Hasonló állások

Sok szakma az egészségügyi területen kívüli orvosok, hogy segíti a betegek kezelését. Közéjük, az átlagos éves fizetések, a következők:

 • Fogorvosok: $ 158.120
 • Orvos asszisztensek: $ 104.860
 • Nurse gyakorlók: $ 110.930

Forrás: US Bureau of Labor Statistics , 2017

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *