Könnyű munka-tól-Home Computer Állás

Posted on

Könnyű munka-tól-Home Computer Állás

A számos munka-tól-home számítógépes munkahelyek nőtt az elmúlt években, több cég válik ismeri a koncepció és távoli együttműködés a technológia egyre inkább általánossá.

Bár sok ilyen munkahely-eg, szoftverfejlesztők, webes tervezők, mérnökök adat-hajlamosak szükséges fejlett készségek, rengeteg könnyű, belépő szintű, a munka-tól-otthoni számítógép munkahely odakint. Csak azt kell tudni, hogy hol kell keresni, és mit kell keresni.

Virtuális asszisztens

A virtuális asszisztens lehetővé teszi a távoli adminisztrációs támogatást a cég, a csapat vagy a végrehajtó. Ez magában foglalja a különböző adminisztratív feladatok, mint a menetrendi találkozók, foglalás utazás, válaszol az e-maileket, telefonhívások és üzenetek a szociális média, adatbevitel vagy nyilvántartást vezet, és még sok más.

Mint sok távoli munkahelyek, virtuális asszisztens pozíció kínálnak mind a szabadúszó és főállású alapon. Kereshet a távoli és koncert munkahelyeken a címek, mint a „VA”, „virtuális asszisztens”, „virtuális vezetői asszisztens” vagy „virtuális iroda vezetője,” és így tovább. Itt megtalálja az ilyen típusú feladatok szabadúszó és rugalmas munka oldalak, mint FlexJobs , Odesk , Guru , és Fiverr , például.

Alkalmazása során, akkor fontossági sorrendbe szervezeti , kommunikációs és időgazdálkodási készségek . Ezen kívül, mivel fogsz dolgozni teljesen online, akkor fontos, hogy egy virtuális asszisztens, hogy van tapasztalata a legújabb technológiákkal.

Meg kell ismernie az ipari szabványnak megfelelő kommunikációs és együttműködési platformok, beleértve az online naptárak; szövegszerkesztő szoftver és táblázatok; e-mail és üzenetküldés eszközök, mint például a Gmail és a laza; audio-video konferencia platformok, mint a Skype, Slack, és a Google Hangouts, és a képernyő megosztási eszközöket. Szerint PayScale átlagosan virtuális asszisztensek, hogy 15 $ óránként .

Távoli Ügyfélszolgálat munkatárs

Legtávolabbi ügyfélszolgálati munkatárs szolgálja, mint a „frontvonal” minden ügyfél-kommunikáció. Ezek közé tartozik a kérdések megoldása, kérdések megválaszolása, tájékoztatás, és több, és akkor kerülhet sor, e-mailben, az online chat vagy telefonhívással.

Kisebb szervezetek csomagban az összes csatornában egyetlen, míg a közepes vagy nagyobb cégek, akkor valószínű, hogy a munkát szét; pl a „help desk munkatárs” lesz válaszolni minden megkeresésre, jön át az e-mail vagy az online beszélgetések, és a „call center munkatárs” fogja kezelni az ügyfél telefonálni.

(Fontos megjegyezni, hogy a bejövő call center állások jellemzően ügyfélszolgálati szerepeket, ahol veszed a bejövő hívásokat az ügyfelek. Másrészt, a kimenő call center állások, ahol hívsz ki vezet, vagy a leendő ügyfelek és általában összpontosított értékesítés.)

Van egy pár lehetőség, amikor a megállapítás egy távoli ügyfélszolgálati munkatárs munka. Kereshet bármely távoli helyszínen ügyfélszolgálati pozíciók, amelyek alatt jelennek meg a címek, mint „ügyfélszolgálati képviselő”, „ügyfél sikere menedzser”, „ügyfélszolgálati szakember”, vagy „ügyfélszolgálati munkatárs,” például.

Szűkítheti a keresést rendszeres munkát oldalakon . Csak akkor tegyük hozzá, „távoli”, „virtuális” vagy „otthoni munka” előtt a cím. (Azonban, amikor a megállapítás jogos munka-tól-home munkahelyek, listák oldalak, mint a FlexJobs , Remote.co , Jobspresso és WeWorkRemotely lehet megbízhatóbbak, mint a távoli listák hagyományos munkát keresők.)

Alkalmazása során a távoli ügyfélszolgálat munkahelyek, próbálja hangsúlyozni bármely korábbi ügyfélszolgálati vagy vendéglátóipari munkahelyek, valamint a kiváló kommunikációs és konfliktuskezelő képesség . Szerint Glassdoor átlagos ügyfélszolgálati munkatárs miatt mintegy 35.000 $ évente .

Távoli adatrögzítő

A távoli adatrögzítő kézzel lép, frissítések vagy manipulálja numerikus vagy alfanumerikus adatok (pl számok vagy a kettő kombinációja betűk és számok) egy adatbázis segítségével a saját számítógépén.

Hasonló a munkahelyek felett, a távoli adatbeviteli munkahely áll rendelkezésre mind a teljes munkaidős és szabadúszó alapon. Kereshet kifejezéseket, mint „távoli adatbevitel”, „távoli adatrögzítő”, „távoli adatok operátor”, vagy „virtuális adatbevitel”, például.

Amikor kérő távoli adatbeviteli munkahely, a munkáltató valószínűleg kérni a gépelési mutatók – például a „KPH” vagy karakternél óránként, és a „WPM” vagy szó percenként. Meg kell tudni, hogy írja minimum 8000 kph (bár 10.000 előnyös), valamint a legalább 50 WPM.

Szerint ZipRecruiter, a középszintű adatrögzítő fizetése tartományok a $ 27,000 és $ 56,000, míg az átlagos fizetés 37.000 $ évente. Belépő szintű hivatalnokok, azonban általában kezdeni kisebb ütemben, és órabérek dip olyan alacsony, mint $ 9 – $ 10 per óra.

Online „Odd-Job” Munkás

Bár furcsán hangzik, sok távoli „munkákat” megtalálható az interneten. Bár akkor nem számíthat arra, hogy megélni csak egy ilyen, akkor az egyik mellékhatásaként jövés vagy kombinálni őket a nagyobb jövedelem. Természete által a „furcsa munkát,” elkerülhetetlenül változik. A legfontosabb az, hogy tudja, hol kell keresni az ilyen típusú munkahelyek és mit kell keresni.

Megtalálja a legszélesebb körű feladatok külsős oldalak, mint Odesk, és kereshet állást, hogy illik a kamat vagy tapasztalat. Talán, akkor vegye fel a 2 napos adatbevitel projekt ezen a héten, és egy audio átírás projekt a következő.

Craigslist egy másik jó forrás, hogy konzultáljon. Ellenőrizze a „Computer” szakasz „Koncertek”, és vagy olvassa a listát, vagy keressen adott kategóriára vonatkozó kifejezéseket, mint „távoli”, „otthoni munka” vagy „virtuális”. Érdemes lehet keresni a fő „Koncertek” kategóriában ezekkel a feltételekkel is.

Más online munkákat tartalmazzák figyelembe felmérések, részt vesz a panel kutatócsoportok és alkatrészek mikro-feladatok az Amazon Mechanical Turk platform (vagy hasonló oldalak , mint például Swagbucks vagy Clickworker). Vannak még pénzkereseti használható alkalmazásokat , hogy iratkozzon fel a gyors koncertek, vagy hogy a szakmai szolgáltatásokat.

Fontos, hogy maradjon szorgalmas és a kutatás a legitimitásának platform, mielőtt regisztrál; Ez annak érdekében, hogy ez nem egy átverés.

Kereshet véleménye az interneten, vagy ha a cég egy listával a Better Business Bureau. Végül, ha azt szeretné, hogy keresik a munka helyett a keresést, akkor is regisztrál, és eladni a szolgáltatásokat Fiverr.

A fizetés óhatatlanul változik ebben az esetben, és ez függ teljes egészében a termelés és az időt szánni a munka az ilyen típusú feladatok. Amazon Mechanical Turk, az átlagos fizetési tól $ 6-12 óránként. Előfordulhat, hogy a koncertek többet fizetni külsős oldalakon, vagy a Craigslist. Jegyezzük meg, hogy minden munkát, vagy platform, amely pozícionálja magát, mint egy „kap gazdag gyors” lehetőség nagy valószínűséggel átverés ; ha ez túl szép, hogy igaz legyen, akkor nem az.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *