Válás jogi asszisztens – készségek meg kell sikeresek, mint a jogi asszisztens

Posted on

Válás jogi asszisztens - készségek meg kell sikeresek, mint a jogi asszisztens

Az alábbi lista a nyolc legjobb asszisztens készségek szükségesek a sikerhez. Elsajátítása alapvető kompetenciák segítségével előre a munkahelyen, és versenyelőnyre tehetnek szert a mai jogi piacon.

közlés

A hatékony kommunikáció alapvető jog gyakorlatban. Akár interjú egy új ügyfél, kapcsolatba egy szakértő, figyelembe véve a megállapítás, hogy a tanú, ütemezés a bíróság riporter vagy megbeszélése foglalkozik a felügyeletet ellátó ügyvéd, akár 80% -a nap töltött kommunikál másokkal. Mivel az ügyvéd jobboldali, paralegals szolgál összekötő között az ügyfelek, szakértők, kereskedők, ellentétes tanácsot és más felek peres vagy tranzakciót. Ezért a képesség, hogy kommunikálni világosan és hatékonyan elengedhetetlen asszisztens készség.

Írás

Remek írás elengedhetetlen, hogy szinte minden asszisztens pozícióba. Perek paralegals tervezet levelezés, beadványok, felfedezés, mozgások, rövidnadrág, jogi feljegyzéseket és egyéb dokumentumokat, kezdve az egyszerű összetett. Tranzakciós paralegals határozati javaslatokat, megállapodások, szerződések és a kapcsolódó dokumentumokat. Mivel az írás szerves asszisztens funkciót, paralegals aki mestere egyértelmű, világos és meggyőző írásbeli kommunikáció megkülönböztessék magukat a társaik.

Kutatási és nyomozati készségeit

A kutatás másik mag paralegal készség. Amellett, hogy a mastering a hagyományos jogi kutatási módszerek, paralegals kell válnia jártas internetes kutatás és jogi kutatás adatbázisok, mint Westlaw és Lexis / Nexis. Paralegals is meg kell tanulni, hogy elemezzék tényeket és megfelelően idézni jogi hatóság. Tömör nyomozati készségeit polgári, büntető és tranzakciós környezetekben is szükség van nyomon követni az orvosi feljegyzések, bizonyítékok, dokumentumok és szemtanúk.

Műszaki készségek

Műszaki készségek egyik legkeresettebb asszisztens készségek a mai jogi piacon. Mivel a technológia átitatja minden szempontból joggyakorlat, paralegals kell mester növekvő sorát a szövegszerkesztő, táblázatkezelő, telekommunikáció, adatbázis, előadás és jogi kutatás szoftver. Paralegals gyakran vádolták, hogy a technológia vásárlások belül iroda vagy jogi osztályához. Jogi technológia is adott okot, hogy az új jogi asszisztens fülkékben – peres támogatás és az e-felfedezés. Paralegals akik hozzák a fejlett technológiai ismeretek az asztalra a versenyelőny a legális piacon.

Szervezet

Ügyvédek támaszkodnak paralegals, hogy annak érdekében, hogy ügyüket és fájlok polgári, büntető és tranzakciós ügyekben. Dokumentum-intenzív peres és vállalati tranzakciók hatalmas mennyiségű dokumentumot és adatot. Ezért a képesség, hogy a fajta, index, kategorizálja, annak érdekében, manipulálják és megszervezi ezt az információt egy alapvető jogi asszisztens készség. Amellett, hogy a szervező a fizikai iratok, kiállítások, és a bizonyítékok, paralegals kell birkózni technológiai alkalmazások és adatbázisok, amelyek segítik a kezelő ügyhöz kapcsolódó adatokra.

Többfeladatos

Ritkán vannak paralegals rendelt egyetlen eset, üzlet, vagy feladat. A valós világban, paralegals kell zsonglőrködik több feladatot, és ezzel egyidejűleg az egyensúly versengő prioritások. Például egy peres asszisztens kikérdezhet tanú, e-mail kliens, a vonat egy munkatárs egy új adatbázist és találjon egy jogi kérdés az azonos egyórás időblokkot. A legsikeresebb paralegals lehet gondolni rugalmasan prioritásként feladatok és egyensúly igényeinek több felügyelők és az ügyfelek.

Csapatmunka

Csapatmunka másik alapvető jogi asszisztens készség. A szállítási jogi szolgáltatások kellően összetett, hogy a csapat több készség szükséges, hogy minőségi és költséghatékony szolgáltatást. Továbbá, mivel a vonatkozó szabályok jogosulatlan joggyakorlat megköveteli paralegals dolgozni felügyelete mellett egy ügyvéd, csapatmunka szerves része a jogi asszisztens gyakorlatban. Paralegals része egy nagyobb jogi csapat a szervezeten belül, amely magában társult, partnerek, munkatárs paralegals, jogi titkárai és mások. Paralegals kell karöltve külső felekkel, beleértve az ügyfelek, ellentétes tanácsot, szakértők és szállítók.

Figyelem a részlet

Míg a jogászok gyakran összpontosít a nagy kép, a részleteket esik a jogi asszisztens. Jogi asszisztens feladatok, mint idézni ellenőrző (igazoló jogi hatóság rövidnadrág és emlékeztetők) dokumentum felülvizsgálata, kiállítás menedzsment és cím keresése igényel aprólékos figyelmet a részletekre. Kezelése a logisztikai bonyodalmak készül a tárgyalás vagy zárására is, hogy a kérdéses számos további részletek kezdve számozás kiállítások és kettős ellenőrzési költségvetések követési bíróság dátumot, és bejelentés határidőket.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *