Hogyan be célokat az Modeling Karrier

Posted on

Hogyan be célokat az Modeling Karrier

Meg kell lépnie a karrierje a tervet. Ez segít tartózkodás összpontosított, a pályán, és mozog a legjobb utat. Mert modellek , beállítás konkrét célokat segít, és a szer világosabban a munkát, amit meg kell tenniük.

Tartsuk szem előtt, az ügynök meg kell tartani a céljait őszinte, és meghatározza, hogy ezek megvalósítható a modell karrierjét. Ha a kitűzött célokat, hogy a szer nem tartja ésszerűnek, hogy segít újra értékelni őket, hogy hozzon létre egy reálisabb listát. Van egy piaci minden típusú modellek. De nem minden modell képes mindenféle modellezés. Íme négy konkrét célokat, hogy segít beindítsák a modell karrierjét , és tartsa meg a helyes utat.

Határozza meg a „Look”

Míg „Azt akarom, hogy a modell,” az a hely, hogy indul el, akkor kap több különleges a típusú modellezés és munkát szeretnék csinálni, pontosabban, hogy mit fog tudni csinálni. Lehet, hogy mindig is szerettem volna, hogy a felső divatmodell, de a „look” sokkal kereskedelmi jellegű. Tedd a kutatás a különböző iparágak és kitalálni, melyik te legalkalmasabbak, és tartalmazza azt a cél-beállítás. Ez különösen fontos cél, hogy megvitassák az Ön ügynök, mivel jelentősen befolyásolja, hogy milyen típusú munkahelyek azt eltart.

Helyek, ahol dolgozni szeretne

Ha azt szeretnénk, hogy egy fürdőruha modell , talán van bizonyos egzotikus helyszíneken észben strand hajtásokat. Vagy, ha azt szeretné, hogy a divat modell, akkor lehet, hogy álmodik sétál kifutópálya mutat során párizsi Fashion Week. Figyelembe véve ezeket a célokat, és azok nyomon követését segít tartózkodás összpontosított, és tartsa meg motivált, hogy dolgozzanak nekik. Sokan javasoljuk vizualizációs technikákat célok elérése érdekében, és helyébe képzeli magát, modellezés tervező fürdőruha egy gyönyörű tengerparton hangokat, mint egy nagyon nagy idő!

Kap Sok expozíció

Első fotóit láthatják a lehető legtöbb ember elengedhetetlen a versenyképes üzleti modellezés. Minél jobban látott modell ügynökségek és az ügyfelek minél több lehetőséget meg kell kap aláírt és foglaljon több munkahely. A legjobb hely a látható gyorsan jogos modellezés hivatalok ModelScouts.com.

Jelentkezzen egy nagy ügynökség

Ahhoz, hogy a modellezési célok szüksége lesz a segítségével egy hozzáértő és tapasztalt ügynök az Ön oldalán. Az ügynök segít abban, hogy a munkahelyek, kezelheti a foglalásokat, tárgyalni a fizetés, kapsz felbecsülhetetlen tanácsokat és modellezés betekintést, valamint sok más fontos feladatot. Ha megosztja modellezés célokat a szerrel, akkor kapsz egy reális képet, amit a modellezés jövő céljainak és amely célokat kell igazítani, valamint a legjobb módja, hogy elérjék őket.

Most, hogy van néhány célokat szem előtt tartva, a következő lépés az, hogy rögzítse azokat a könnyen hozzáférhető helyen. Talán listaként a hűtőszekrény, lóg a fürdőszobában tükör, vagy gépelt a számítógépen – bárhol lehet gyorsan meg őket, hogy újra olvasni őket. Állandó emlékeztető a céljait fogja ösztönözni, hogy a döntéseket, hogy fogja meg felé, és végül elérni.

Miért célok Matter és megvalósítási módjáról

Emlékeztetve magát, amiért megadta ezeket a célkitűzéseket az első helyen egy másik fontos taktika célok elérése. Együtt a célok listája, írjon egy listát, hogy miért ezek a célok és azok elérésének mi jelentene az Ön számára. Talán egy modell karrierje szabadságot jelent Önnek – az utazás szabadságát, és mindig a munka a különböző helyeken és kezeli az időt másképp, mint a 9-5 feladat.

Vagy például, modellezés talán csak egy hobbi neked, és ebben az esetben a cél az, hogy jól érezze magát, és érezd jól magad. Amikor ajánlottak modellezési munkát akkor tényleg nem akarom, hogy , emlékeztetve magát, hogy a cél az, hogy jól érezd magad, segít, hogy a döntést, hogy fordítsa le.

Másrészt, ha a cél az, hogy pénzt keressen, emlékeztetve magát e majd meggyőzni arról, hogy ez az Ön érdeke, hogy elfogadja a munkát. Amikor a modellezés ügynök tisztában van a céljait, akkor is irányadó hatályos segít elérni őket, ezért annyira fontos, hogy jelentkezzen egy nagy modell ügynökség.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *