Honnan tudhatja, hogy egy szakmai legit

Posted on

Honnan tudhatja, hogy egy szakmai legit

Az internet egy csodálatos forrás, különösen, amikor a megállapítás szakmai és a munkahelyeket. Annyi lehetőség áll rendelkezésre, mindössze annyit kell tennie, hogy azonosítani programokat vagy megjelenés gyakornoki egy adott területen vagy iparágban. A sok eredménye-és a névtelenség az internet-néha nehéz lehet annak meghatározására, hogy a meghirdetett szakmai valójában igazi vagy átverés keres ellopni adatait.

Az érték a Szakmai

Szakmai lehet nagy érték, amikor a tapasztalatszerzés és egyre bérelt. Mivel a legtöbb a vállalatok keresik a jelöltek korábbi releváns tapasztalattal rendelkezik a területen, szakmai kulcsfontosságúak főiskolai időseknek, akik keresik az első valós idejű munkát a diploma megszerzése után.

Nem számít, ha a szakmai fizetik, vagy ha kap hitelt, hogy teljes a szakmai tapasztalat, az egyetlen dolog, amit egy munkáltató összpontosít az, hogy milyen típusú tudást és készségeket szerzett, amikor interning a vállalat számára.

A diákok lehetnek szkeptikus vagy teljesen bízva, amikor a megállapítás egy szakmai gyakorlat. Azonban, ha egy szakmai túl jól hangzik, hogy igaz legyen, akkor szeretne egy kicsit ásni. Beszéd az emberek a szervezeten belül vagy a diákok, akik korábban már tett egy szakmai cég segít tisztázni a képet.

Azt szeretné, hogy szakmai tapasztalat, hogy az egyik, hogy kapsz valós, gyakorlati tapasztalat.

Szakmai Értékesítési

Egy dolog, hogy tisztában vannak gyakorlat, hogy úgy tűnik, hogy teljesen értékesítési pozíciókat, és fizetik szigorúan a Bizottság által az eladás. A probléma az, hogy nem ismerjük eléggé a cég vagy a termék megérteni, ha a jutalék valóban megvalósítható.

Ha a munkáltató listák nagyon nyitott képesítések és nem vizsgálja az Ön érdekeit, vagy tapasztalata, akkor nagyon valószínű, hogy meg fogja találni magát egy hideg hívás helyzetben vagy az egyik, amely expozíció csak az általános adminisztratív feladatokat.

Kerülje Kétes Szakmai

Szakmai hogy megkérdőjelezhető általában azok, akkor érdemes elkerülni. Bad városrészek vagy gyakornoki egy személy otthonában soha nem jó ötlet. Ha a munkáltató nem ajánlja fel, hogy az alkalmazást, vagy kérjen egy újra, ez szintén nem jó ötlet.

Ha kapsz egy rossz hangulat, amikor a szakmai lista, a követelményeknek, vagy az emberek általában jó ötlet elveszítik a lehetőséget, és kezdjük keres egy másik.

Tedd a kutatás

Vannak csalások mind az interneten keresztül. Átvilágítást kell végezni, ha így jelentős döntések alapján, amit mond az interneten. Kutatása a cég egyik dolog, amit tehetünk, hogy megbizonyosodjon arról a cég törvényes. Beszélj a tanácsait és oktatók a programban Ön kitöltése. Lehet, hogy egy listát a kipróbált és igaz cégek, hogy az iskola már egy szakmai kapcsolat.

Kutatni a Google egy másik módja annak, hogy többet megtudni a cég. Beírja a nevét a cég plusz átverés egy módja, hogy ha lett volna bármilyen jelentést erről a társaság törvénytelen. Megnézni a Better Business Bureau (BBB) ​​és oldalak, mint a „Glassdoor.com” is segít, hogy azonosítsa azokat a vállalatokat, ahol már jogos panaszok.

Nem fizetnek

Ha a munkáltató kéri, hogy pénzt fizetni, hogy többet tudjon meg a program, vagy egy tényleges szakmai nekik, biztos, hogy futni, amilyen gyorsan csak lehet. Jogos cégek módjuk információ kint, és nem igényel pénzt, hogy többet megtudni a programról, mielőtt még tudni, mi a program kb. Soha ne alkalmazzon egy szakmai, ha pénzre van szükség előre.

Azt is kérheti a cég, hogy az Ön számára egy listát a hivatkozások vagy elérhetőségét gyakornokok akik korábban már dolgoztak a vállalat számára. Referenciák az emberek csináltak üzletet nyújt alapvető alapja azonosítására, ha a munkáltató az legális.

Természetesen vannak olyan programok, amelyek igényelnek pénzt, amely magában foglalja a legtöbb gyakornoki programokat külföldön. Ezekben az esetekben nem a kellő gondosság kutatások végzése. Tudd előre, pontosan mi a program magában foglalja, és mit kell fizetni a hallgató gyakornok.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *