Hogyan kezeljük a Cover Letter

Posted on

 Hogyan kezeljük a Cover Letter


Kezelése egy kísérőlevelet is trükkös, ha válaszol a munkát a hirdetést, és vagy nincs kapcsolattartó személy nevét, vagy nem tudom, a bérleti vezetője neme.

Először is, próbálja kideríteni a nevét és nemét a kapcsolattartó személy. Egyes munkáltatók azt fogja hinni, rosszul egy kérelmező, aki nem veszi a fáradságot, hogy megtanulják a bérleti vezetője nevét.

Azonban, ha némi kutatást, és még mindig nem biztos, hogy kivel foglalkoznak a levelet, akkor jobb félni, és használja a generikus üdvözlést. Ez is elfogadható kezdeni írni köszönés nélkül.

Lehetőségek címzése Cover Letter

Ha nem biztos abban, hogy kinek foglalkozzon a kísérőlevél, van néhány lehetőség. Az első az, hogy megtudja, a személy nevét felveszi a kapcsolatot. Ha a név nem szerepel a munka lista, lehet, hogy néz ki a címet a bérleti vezetője a cég honlapján.

Ha nem találja a nevét, a kapcsolattartó személy a cégnél, akkor sem hagyja ki a megszólítás az Ön motivációs levelet, és kezdődik az első bekezdésben levelének, vagy egy általános megszólítást.

Hogyan cím Kísérőlevél nélkül a kapcsolattartó személy

Vannak különféle általános kísérőlevél salutations használhatja, hogy foglalkozzon a levelet. Ezek az általános kísérőlevél salutations nem követeli meg, hogy tudja a nevét, a bérleti vezetője.

A felmérés több mint 2000 vállalat, Saddleback College úgy találta, hogy a munkáltatók inkább a következő üdvözlet:

  • Dear felvételi menedzser (40%)
  • Tisztelt Hölgyem / Uram (27%)
  • Ahhoz, hogy akire (17%)
  • Kedves Emberi erőforrás igazgató (6%)
  • Hagyja üresen (8%)

Ne feledje, hogy a kifejezéseket, mint „Ahhoz, hogy akire tartozik” tűnhet kelt, így a legjobb opciók lehetnek kezelhető „Kedves felvételi menedzser” vagy nem tartalmaznak üdvözlő egyáltalán. Egyszerűen kezdje az első bekezdésben levelének.

Hogyan cím Kísérőlevél egy nem-nem-specifikus neve

Ha van egy név, de nem biztos a személy neme, az egyik lehetőség az, hogy magában foglalja mind az első név és az utolsó név a megszólítás, anélkül, hogy bármiféle cím, amely feltárja neme:

  • Kedves Sydney Doe
  • Kedves Taylor Smith

Az ilyen típusú nemi félreérthető nevek, LinkedIn lehet hasznos forrás. Mivel sokan tartoznak egy fotót a profilját, egy egyszerű keresés a személy nevét, és a cég a LinkedIn potenciálisan kapcsolja ki a kapcsolati fényképét.

Ismét, akkor is ellenőrizze a cég honlapján, vagy hívja a cég adminisztratív asszisztens, hogy minél több információt is.

Mi Cím használata

Még ha tudja a nevét és nemét a személy, akivel írunk, alaposan gondolja át, milyen címet fogja használni a köszöntést. Például, ha a személy egy orvos vagy Ph.D., akkor érdemes foglalkozni a levelet „Dr. Lastname”helyett„Ms. Lastname”vagy„Mr. Lastname.”Más címek lehet»Prof.«,»Jel«, vagy a»Sgt.«Többek között.

Tipp : Ha levélben a női munkáltató, cím használatára „Ms.”, ha nem tudod biztosan, hogy ő inkább egy másik címet (például „kisasszony” vagy „Mrs.”).

„Ms.” egy általános címet, hogy nem jelöl családi állapot, így működik minden női munkáltató.

Hogyan formázza a Megszólítás

Miután kiválasztotta a megszólítás, kövesse azt a vastagbél- vagy vessző, szóköz, majd indítsa el az első bekezdésben levelének. Például:

Kedves bérleti vezetője:

Első bekezdése írni.

Hogyan Cím E-mail Cover Letter

Bérbeadása vezetők kap egy csomó e-mailt minden nap. Legyen könnyű számukra, hogy átvizsgálja az e-mail és nyomon követni, hogy tartalmaz egy világos tárgy, és egy aláírást saját elérhetőségét. Fontos, hogy foglalkozzon az e-mail kísérőlevél rendesen, beleértve a nevét, a bérlő személy a pozícióra, ha van egy kapcsolat, annak érdekében, hogy az Ön levele kap észre.

E-mail tárgysorában Message

Soha ne hagyja a tárgy üres. Van egy jó esély arra, hogy ha a bérleti menedzser kap egy e-mailt nem tárgy, akkor törölheti azt, anélkül, hogy a fáradságot, hogy nyissa meg. Ehelyett levelet világos tárgyát jelzi, hogy a szándékai.

Sorolja fel a munkát, amit pályáznak a tárgy mezőben az e-mail üzenetet, így a munkáltató tudja, milyen munkát érdekli is. Lehetnek bérbeadása több pozícióban, és akkor eldönthetjük, hogy azonosítsák a helyzet akkor is érdekel könnyen.

Válaszul a kontakt személy

Vannak különféle kísérőlevél salutations segítségével kezelni az e-mail üzenetet. Ha van egy kapcsolattartó személy a cégnél, foglalkozzon a levelet Ms. vagy Mr. Lastname. Ha nem kap egy kapcsolattartó személyt, ellenőrizze, hogy meg tudja határozni az e-mail címzett nevét.

Ha nem talál egy kapcsolattartó személy a cégnél, akkor sem hagyja ki a megszólítás az Ön motivációs levelet, és kezdődik az első bekezdésben levelének vagy használjon általános megszólítás.

Body E-mail Cover Letter

A szervezet a kísérőlevél lehetővé teszi a munkáltatóval, hogy milyen pozícióban pályáznak, és miért a munkáltatónak ki kell választania egy interjúra. Ez az, ahol akkor eladni magát, mint egy jelöltet. Tekintse át a munkaajánlatot és példákat a tulajdonságok, amelyek szorosan illeszkednek az is, hogy keresnek.

Fontos : Amikor e-mailben kísérőlevelet, ezért fontos, hogy kövesse a munkáltatói utasítást, hogy hogyan küldje el a motivációs levelet, és folytatódik.

Győződjön meg arról, hogy az e-mail kísérőlevél jelentése a jól megírt, mint bármely más dokumentumot küld.

Következtetés

Ha már csatlakoztatott önéletrajzát, említem ezt részeként a következtetést. Majd befejezni a kísérőlevél megköszönte a munkáltató számára tekintve, hogy a helyzet. Információkat tartalmazza, hogyan fogja nyomon követni. Tartalmazza a zárás, akkor sorolja be a nevét és az e-mail aláírást.

Aláírás

Az e-mail aláírás kell az Ön nevét, teljes címét, telefonszámát, e-mail címét, és a LinkedIn profilja URL-t (ha van), így könnyen bérbeadása vezetők, hogy vegye fel a kapcsolatot.

minta:

Keresztnév Vezetéknév
Utca, házszám
Város, állam Irányítószám
Email
Telefon
LinkedIn

További Cover Letter tippek

Tekintse Kísérőlevél minták: Nehéz írni kísérőlevél a semmiből. Ahhoz, hogy az élet könnyebb – és gondoskodjon arról, hogy ne felejtsük el bármely olyan bosszantó formázási szabályok – Először nézd kísérőlevél minták. E-mail küldése változat helyett? Nézd meg néhány példát email kísérőlevél az induláshoz.

Customize Your Cover Letter: Miért személyre szabott kísérőlevél minden alkalommal, amikor egy állásra? Mert még hasonló munkaköri különböző követelményeknek. A cél egy kísérőlevél, hogy bemutassák a bérleti menedzser, hogy te vagy a legjobb jelölt az adott munkát. Szabása kísérőlevél segít hangsúlyozni a készségek és tapasztalatok, és hogyan illeszkedik a szakmai követelményeknek.

Helyesírás-Check Names: Végül, mielőtt elküldené kísérőlevelet, hogy teljesen biztos, hogy már írt a bérleti vezetője nevét helyesen. Ez az a fajta kis hiba költsége is egy állásinterjún.

Óvatosan Lektorált Ön levele: Akár e-mailben, vagy feltöltés vagy csatolásával nyomtatható kísérőlevelet, ezért fontos, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kísérőlevél és önéletrajz van írva, valamint minden más üzleti levelezés. Ha lehet, van egy barátom, lektorált, mielőtt megüt küldeni, hogy vegye fel semmilyen helyesírási vagy nyelvtani hibákat.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *