Hogyan Itt a munkaadó saját maga által hozzáadott érték Work

Posted on

Hogyan Itt a munkaadó saját maga által hozzáadott érték Work

Az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk, közben álláskeresés mutatják a bérleti vezetője mit hozhat a cégnek. Munkaadók keresnek jelölteket, akik hozzáadott értéket a szervezetük, és az egyik a bérleti menedzser célja, hogy győződjön meg arról, az emberek az általuk bérelt vannak a legjobbak, akik sikeres lesz abban a helyzetben. Akkor lehet, hogy könnyebb legyen számukra megmutatja te nagyon jól képzett a munkát.

Önéletrajzát, motivációs levél, és más munkát anyagokat bemutatni, hogyan hozzáadott értéket a korábbi pozíciókat. Ha kiválasztott egy interjúban, megosztani egymással a teljesítmények hogy bizonyítani, hogyan lenne a tökéletes pick a szerepet.

Tipp: Az világosan mutatja a módon sikerült a korábbi pozíciókat, akkor a munkáltatók értem, miért lenne egy értékes alkalmazottja.

Hogyan mutat a leendő munkaadó Saját érték

Határozza meg a „siker” a korábbi pozíciókat. Mielőtt még írt munkateljesítmény, gondolj, hogy a siker mértük a korábbi szerepek. Ha dolgoztam értékesítési siker lehetett volna mérni az ügyfelek száma, hogy van. Ha volt egy tanár, a siker lehetett volna mérni részben a tanulók fokozat és teszteredmények. Győződjön meg arról, mi a siker nézett ki, mint minden helyzetben, amit tartott.

Készíts egy listát módon elért sikerének . Miután megadta a „siker” a korábbi munkahelyek, készíts egy listát alkalommal ment felett és azon túl, hogy elszállítja. Például előfordulhat, hogy vegye figyelembe a hónapban, ha szerzett számos új ügyfelet, illetve akkor, amikor a tanulók teszteredményei jelentősen javult az év során.

Mennyiségileg a siker. Ha van egy lista a teljesítmények és eredmények, gondolj módon számszerűsíteni, hogy a siker . Numbers help bérleti vezetők pontosan megtudja, hogy Ön hogyan hozzáadott értéket a vállalat. Ezek a számok nem feltétlenül kapcsolódnak a jövedelmezőséget. Ehelyett utalhat megtakarított idő, a költségek csökkenthetők, vagy eljárások javultak. Például ha egy adminisztratív asszisztens, akkor lehet magyarázni, hogy átállt az irodában egy e-fájlrendszer, amely megmentette a vállalat körülbelül $ 1,000 évente papír áru.

Készíts egy listát a díjat, amit kapott. Említése semmilyen díjat vagy egyéb elismerés kapott munkahelyi is mutatja, hogy a munkáltató elismerte a fontos, hogy a cég.

Használati érték kapcsolatos kulcsszavakat. Használd az aktív igék és egyéb kulcsszavak önéletrajzát és motivációs levelét, amely segít megmutatni, hogyan hozzáadott értéket, míg a korábbi cégek. Néhány szó lehet például a:

  • Megvalósult / jelölés / won
  • Alkotó
  • Csökkent / fokozott
  • Fejlett
  • Kivált
  • Javított
  • elindította
  • Bevétel / nyereség
  • Mentett
  • A költségvetés alatt

Mikor és hogyan is beszélve a Value

Jelölje ki jutalomnak Önéletrajz

A munka története részén önéletrajzát, ne csak sorolja fel feladatait minden egyes korábbi munkát. Ehelyett példákat arra, hogyan hozzáadott értéket minden cég. Ennek egyik módja, hogy az, hogy az pontokba szedve, hogy kiemelje a teljesítményekre minden szerepet.

Akkor kiemelni a legjelentősebb hozzáadott értéket példák az önéletrajz összefoglaló , ha rendelkezik ilyennel. Például egy szerkesztő lehet írni egy önéletrajz összefoglalót, amely azt mondja, „szabadúszó szerkesztő 10 éves tapasztalattal felülvizsgálata cikkeket, esszéket, és a könyvek. Szerkeszti átlagosan 200 oldalas hetente több tucat díjnyertes szerzők és folyóiratok.” Ez folytatódik összefoglaló számszerűsíti a szerkesztő sikere szempontjából, hogy képes kezelni a nagy mennyiségű oldalak és számos ügyfél. Azt is kiemeli az ő tapasztalata a minőségi írás.

Megosztása történetet a Cover Letter

Az a kísérőlevelet, jelölje ki a két vagy három készségek és képességek , amelyek bemutatják, hogyan van a jobb illeszkedés a feladatra . Minden készség, említsünk alkalommal használta a siker érdekében a cég.

Például azt is mondhatnánk, hogy egy tanár, aki erős óravezetési készségek. Lehet adja sikerül tantermek maximum 35 diák és nyertél három oktatási díjat a hatékony iskolai vezetés.

Tipp: számszerűsítése a siker és hangsúlyozva a díjat, akkor azt mutatják, hogy a munkáltatók a korábbi szervezet értékes Önnek.

Interjú során

Az interjú, akkor lehet, hogy egy adott kérdésre, mint például a „Mondja el, hogyan hozzáadott értéket a korábbi munkahelyeket.” Ha igen, ossza meg példákat sikerek a létrehozott listát az interjú előtt.

Azt is beszélve, hogy ha már a hozzáadott érték, amikor választ más interjú kérdésekre. Például ha folytatja a munkát, mint a háziasszony és a kérdező azt kérdezi, hogy tudja kezelni a munkahelyi stressz, akkor említhetném az átlagos emberek úgy ül weeknights és hétvégén a korábbi hostessing munkát. Ez megmutatja a munkáltató tudja kezelni a zsúfolt étteremben környezetben.

Példák a show, amit hozzáadott érték

Ezeket a mintákat használhatja inspirációt írásakor az önéletrajz és motivációs levél és elkészítése során egy interjúban.

Minta Munkahelyek Osztálya Folytatás

Régebbi
Senior Event koordinátor , ABC események, Boston, MA 2017-Present

  • Tervezett és kivitelezett több mint 125 esemény, beleértve a társasági visszavonul, fundraisers, és műhelyek csoportok akár 300 résztvevővel.
  • Sikerült esemény költségvetés akár $ 50,000, kiegészítve esemény alatt költségvetés 100% -át az időt.
  • Kapott átlagosan 4,81 az 5-ből az ügyfelek.

Esküvőszervező asszisztens koordinátor , Claire Smith esküvők, Hartford, CT 2015-2017

  • Co megtervezett és kivitelezett együttes több mint 25 esküvők felek akár 250 fő.
  • Irányításáért felelős kapcsolatok több mint 20 gyártók szerte nagyobb New England területén.
  • Sikerült költségvetés akár $ 100,000.
  • Előléptetett asszisztens asszisztens koordinátor miatt a kiváló költségvetés és szervezési ismeretek.

Minta bekezdés egy Cover Letter

Azt állítják, a munkaköri leírás szeretne egy csapos nagy tapasztalattal egy gyors iramú környezetben. Én nagyon kényelmes és ismerős dolgozik nagy, zsúfolt éttermek. Mint háziasszony ABC étterem három évig ültem átlagosan 300 táblázatok naponta. Amikor áttértünk a második, majd a csapos XYZ Bar és söntés, szolgáltam 200-400 ügyfelek hétvégén éjszaka. A felettesem egyszer oda nekem: „A hónap dolgozója”, mert én képes kezelni a nyomást egy forgalmas munkakörnyezet.

Minta válasz interjúkérdés

Az alábbi példa a válasz az interjú kérdést: „Miért alkalmazzanak?”:

Van egy csomó ismerős dolgozik egy indítási környezetben, mint a tiéd. Élvezem a lehetőséget, hogy az innovatív és kreatív, amely egy indítási biztosít. Azt mondta, a munka hirdetést szeretne egy innovatív gondolkodó, aki tudja használni a kreativitás a hatékonyság növelése érdekében. Ez a fajta munka szeretek csinálni. Például az én korábbi pozícióját, mint igazgató, a személyzet tagjai gyakran késő ülésein. Rájöttem, az egyik megoldás az volt, hogy egy hatékonyabb menetrendi rendszer ülésein. Váltottam irodánkban egy új menetrendi rendszer, amely csökkentette kihagyott ülések és hibák szoba feladatok 20% -kal. Azt is felajánlotta három képzések az új rendszert úgy, hogy kevés a felhasználói hiba, még az első héten a rendszert.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *