Ifjúsági Sport referens / bírói állások leírások – Fizetés, Szükséges ismeretek, & More

Posted on

Ifjúsági Sport referens / bírói állások leírások - Fizetés, Szükséges ismeretek, & More

Officiating sport a fiatalok, illetve a középiskolai szinten biztosítja a félelmetes kivezető azok számára, akik törődnek iskolai sport, de nem lehet az időt szentelni a főállású coaching helyzetben. Bár a munka lehet kifizetődő, és még ad extra jövedelem, tart egy különleges ember, hogy excel ezekben a pozíciókban. Tisztviselők kell, hogy gyors döntéseket, a konfliktusok megoldása, és a nyél nyomást.

Ahogy egyre több iskolai sportok kínálnak, és több játékos vesz részt, ott továbbra is szükség tisztviselők. Becslések szerint 300.000 ember ténykedik az Egyesült Államokban. Játékvezetés is válhat a karrier, ha sikerül az ifjúsági szinten és diplomás hívó kollegiális és szakmai játékokat, vagy lehet egy jó oldala jövés, hogy folyamatosan kapcsolatban sport, amíg készen áll, hogy folytassa a pályafutását máshol az iparban.

Ifjúsági Sport referens / Umpire feladatai és kötelezettségei

Ennek részeként a napi rendszeres kötelezettségek és feladatok, ifjúsági sport hivatalos / döntőbíró végre egy részét vagy egészét a következő:

 • Hivatali és ellenőrzési játékok, rendezvények, versenyek egy magabiztos, megfelelő módon.
 • Biztosítani kell az összes résztvevő megértse és betartsa a játék szabályait és értékeli a büntetéseket, ha szükséges.
 • Tedd játék hívásokat a bizalom és a tudás liga szabályokat.
 • Kísérje figyelemmel a rendezvény kezdési időpontokat, és meg kell kezdeni, vagy állj mehet, ha szükséges.
 • Ellenőrizze, hogy a csapatok a megfelelő felszerelés, és vizsgáljuk meg a két játékos és berendezések minden kérdés.

A sport hivatalos közvetítőként viselkedik a fajta közötti játékos során nézeteltérések, és a tudás és a valós alkalmazása a játékszabályok tartja játék fut sima. A játék hivatalos működik az elfogulatlan harmadik fél, hogy rendezze azokat az állításokat, vagy nézeteltérés a jogsértéseket.

Tisztviselők is folyamatosan és naprakészen játék adatait, többek között, de nem kizárólag, események és balesetek jelentéseinek, az idő kártyák, és minden kommunikációs készülnek a pihenés koordinátora.

Ifjúsági Sport referens / bírói fizetés

Tisztviselők jellemzően működik önálló vállalkozók. Pay függően változik a sportot, a szinten, de gyakran adják a per-játék alapján a tartomány $ 40 és $ 150 a játék. Pay is mehet fel utószezon játékok, lehetőségeket, amelyek jellemzően kap oda vezető tisztviselők.

A US Bureau of Labor és Statisztikai biztosít fizetés becslések játékvezetők, játékvezetők és egyéb sportok tisztviselők, az alábbiak szerint:

 • Medián éves Fizetés:  $ 27.020 ($ 12,99 / óra)
 • Top 10% Éves fizetés:  Több mint $ 59.240 ($ 28,48 / óra)
 • Alsó 10% Éves Fizetés:  kevesebb, mint $ 18.220 ($ 8,76 / óra)

Forrás: US Bureau of Labor Statistics , 2018

Fontos : Working mint a bíró szerződéses alapon gyakran azt jelenti, hogy meg kell fedél utazási költségeit a játékoktól, berendezések költségei, társulás illetékek és egyéb munkát kapcsolódó költségek. Beszélj adó szakmai arról, hogy meg tudja levonjuk ezeket a költségeket az adóbevallását.

Oktatás, képzés és minősítés

Az ifjúsági sport hivatalos / döntőbíró pozíciójának beteljesítő oktatási és képzési követelmények a következők:

 • Oktatás : Általában felperesek részt osztályok által kínált középiskolás egyesület vagy szövetség tisztviselői elkezdeni a képzést. Új hivatalnokok rendszerint alacsonyabb szintű játékokat, talán középiskolás vagy gólya játékok szemben egyetem, mert a munka az utat felfelé, és tapasztalatot szereznek. Néhány középiskolában hivatalnokok végül elkezd dolgozni főiskolai játékokat.
 • Tapasztalat : Nem minden hivatalos játszott a sport működnek, de ezek az erőfeszítés, hogy megértsék a szabályokat, és hogyan alkalmazzák őket belül az áramlás a játék. Játékvezetőt és más tisztviselők kell kiterjedt ismeretekkel rendelkeznek a sport és a játékszabályok, hogy munkájuk elvégzéséhez sikeresen.
 • Regisztráció : bírók általában meg kell regisztrálni az állami vagy helyi iroda, amely felügyeli az atlétikai programot.

Ifjúsági Sport referens / Umpire készségek és kompetenciák

Amellett, hogy az oktatás és más követelmények, jelöltek, hogy a következő képességekkel rendelkeznek képes lehet végrehajtani sikeresebb a munka:

 • Jó látás : bírók és más tisztviselők képesnek kell lennie arra, hogy megtekinthesse megsértése és szabálysértések pontosan játék közben.
 • Interperszonális és kommunikációs készségek : bírók és más tisztviselők közölnie a szabályok egyértelműen nem konfrontációs módon, és a viták rendezésére a játékosok között.
 • Döntési képesség : Tisztviselők gyakran kell, hogy gyors döntéseket szabálysértéseket és egyéb hívásokat.
 • Szilárd jellegű : az erős karaktert, és megkérdőjelezhetetlen integritását.
 • Csapatmunka : Tisztviselők munka másokkal, hogy jöjjön egy kölcsönös döntés döntéshozatal és hozzájárulnak a fejlesztési és oktatási tapasztalat a csapat tagjai.

Job Outlook

Az amerikai Bureau of Labor Statistics, a munka növekedési kilátásait játékvezetők, játékvezetők és egyéb sportok tisztviselők 2016-2026 átlagos, amit a megnövekedett sportok beiratkozás, de ellensúlyozta a fajlagos támogatást sport programok.

Foglalkoztatási várhatóan mintegy 8% -kal, ami valamivel magasabb növekedés, mint az átlagosan 7% az összes foglalkozások között 2016 és 2026.

Munkakörnyezet

Játékvezetőt és más tisztviselők töltenek egy kis időt egy irodai környezetben, de tölteni a legtöbb idejüket a játék terén, a játékosok. Bizonyos esetekben szükséges lehet sprint, állvány, vagy jog huzamosabb ideig a játék során.

Mivel a szabálysértés döntések, a feladat magában stresszes közötti kölcsönhatásokat a hivatalos és a játékosok, edzők, vagy a szülők.

Munkarend

Sok játékvezetőt és más tisztviselők dolgoznak szabálytalan, gyakran részmunkaidőben. Ők lehet, hogy a munka éjszaka, hétvégén, és bizonyos esetekben a szabadság.

Hogyan juthat a Job

ÉRTÉKELNI JOB

A National Association of Sports Tisztviselők javasolja ezen tényezők figyelembevétele válása előtt hivatalos:

 • Sport hivatalnokok kerülnek magas töltésű helyzetekben. Meg kell tartani a hűvös, még ha mások körülöttük elveszti perspektíva és ellenőrzése.
 • Beletelik egy időbeli elkötelezettség lesz a felső hivatalos. Van bonyolultabb, mint olvasó egy szabálykönyvet. Top tisztviselői vesznek részt az üléseken, tartózkodás újításról a sport, és részt vesznek klinikák javítani.
 • Mindent egybevetve, a hivatalnokok képesek szórakozni munkájukat, bízik abban, hogy az általuk hozott az idő, hogy a legjobb erőfeszítést.

ALKALMAZ

Nézd álláskeresési erőforrások, mint a Indeed.com, Monster.com és Glassdoor.com rendelkezésre álló fiatalok hivatalos álláspont. Látogasson el a honlapján iskolák, parkok és más szervezetek is alkalmazni kell a nyitott munkahelyekre. Játszd minden hasznos tapasztalat, hogy határozza meg, kivéve, mint a más tapasztalatok dolgozó fiatalok vagy folyékonyan további nyelveken. Ellenőrizze a National Association of Sports Tisztviselők további munkákkal.

TARGET további lehetőségeket

Ha indul, mint egy ifjúsági hivatalos és szeretik a szerepét, a cél válhat emelkedik a különböző szinteken, amíg el nem éri a szakmai szinten. Bérek ezen a szinten jövedelmező. Például a Major League Baseball játékvezetők munkáját egy ionizált környezetben fizetések kezdődő $ 120,000 évente bokréta a 350.000 $ évente. NBA tisztviselők bérének állítólag tól $ 200,00 $ 500,000 évente.

Kevés ilyen pozíció áll rendelkezésre minden évben. Bár a feladat elbűvölő és nagy horderejű, az utazási igények és a hosszú órákon át képviseli életstílust, mint játékvezetői egy lokalizált területen.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *