Az első lépések egy eBay eladó

Posted on

Az első lépések egy eBay eladó

Alapítva vissza 1995-ben, mint egy online aukciós oldalon, az eBay kivált radikális változás, ahogy a világ vásárol és ad el a dolgokat. A folyamat során megnyitotta lehetőségeket több ezer ember, hogy pénzt otthonról. Ma, hála a eBay, ha van valami eladni, az egész világ a piacon. Ez többet jelent a potenciális vásárlók, de ez azt is jelenti, több versenyt.

Mint minden sikeres online vállalkozás, az eBay folyamatosan változik a korral, és a technológia. Ahhoz, hogy egy sikeres eBay eladó, akkor ugyanezt kell tennie. Ez a primer a kezdéshez értékesítő eBay értjük, hogy nem csak, hogy: a kezdéshez. Akkor meg kell venni ezt az információt, és épít az üzleti terv, ami működik az Ön számára. Legyen felkészülve állandó csípés a technológiák és ízek fejlődni.

Megérteni, hogyan eBay Works

Bár eBay indult, mint egy online aukciós oldalon, ahol a vevő a legmagasabb ajánlat nyer az elem, ez sokkal több, mint most. Ez egy igazi piacon, ahol az eladók listaelemeit fix áron, és még nyitott a saját „tárolni”.

A lényeg, hogy működik ez az eladó listák egy elemet, hozzátéve kép és a leírás és választotta az ár és a szállítási lehetőségek. Vásárlók, akkor is ajánlatot, vagy egyszerűen csak „Vegye meg most”. Ha egy üzlet nem került sor, a vásárlók a fizetést bármelyikén keresztül számos különböző fizetési lehetőségeket, és az eladó hajók is.

Bár lehet, hogy szabadon egy olyan elemet (attól függően, hogy hány elem van bejegyzés egy hónapban), az eladó díjat fizet, amikor eladásra kerül. További információ a eBay díjak . Továbbá, az eladók általában fizetni kapcsolódó díjakat a fizetési mód a vásárló használ. Vannak más szolgáltatásokat is dönthetnek, hogy fizet.

Ha a tranzakció befejeződött, a vevő és az eladó egymásnak visszajelzést az értékesítési folyamat és / vagy az eladott tétel. eBay van egy csomó szabályok védik mind a vevők és az eladók, így mielőtt elkezdenénk, tudjuk, mik azok.

Döntés, hogy mit eladni

Néhányan, akik szeretnének eladni az eBay-en, hogy mit lehet eladni nem igazán szempont. Ők tudják, mit akarnak eladni. Talán már egy terméket a saját otthoni vállalkozások, és az eBay egy módja annak, hogy bővítsék piacon. A cég számos eszközt egy eladó használatáról itt mi lehet csak a megfelelő áron. Ez lehet egy módja annak, hogy kezdeni online értékesítés nélkül a beruházás infrastrukturális értékesítési eszközöket a saját honlapján, a meredek tanulási görbe, hogyan kell használni őket, és erőfeszítéssel piac az árut. Ha ez neked, lépni a következő dia „Első létre.”

Ha a cél az, hogy egy új üzleti, mint az eBay eladó, hogy nem egy már meglévőt bővíteni, akkor mit kell eladni egy kritikus kérdés.

Népszerű kategóriái dolgokat eladni az eBay-en tartoznak elektronika, ruházat, és a gyűjtők. Az emberek mennek eBay vásárlás, mert szeretné megtalálni azokat az elemeket olcsóbb mint amennyit a saját helyét, vagy megtalálni a dolgokat, amelyek nem könnyen hozzáférhető helyben. Tartsa ezt az élen a fejedben, úgy dönt, hogy mit lehet eladni.

Míg sok esetben a vevő fizeti a szállítási, aki fizet érte, teszi hozzá, hogy a teljes költség. Ha figyelembe vesszük elem eladó, emlékszem a vásárlók általában keresnek egy ajánlatot, és csak akkor fizet annyira egy elemet. Ha egy elem szállítási költség túl nagy lehetett tenni eladhatatlan.

Az egyik megközelítés az újszülött kezdeni eladásával dolgokat már saját, de nem kell, vagy szeretné már, mint egy elektronikus udvarban eladó. Ennek az az előnye, hogy nem csak akkor nem kell pénzt költeni a dolgokat, hogy értékesíti, hanem azt is, hogy akkor többet eladásával szélesebb terméket. Mert akkor nem kell semmilyen vagy sokkal visszajelzést, nem indul az értékesítés magas árú terméket. Vevők valószínűleg óvatos eladó nem visszacsatolás, így kezdődik kicsi.

Ha van némi szakértelem egy olyan területen, mint a régiségeket, vagy az elektronika, megvásárolhatja használt elemek helyben egy bolhapiacon vagy más, alacsony költségű helyszíne és értékesíti azokat az eBay-en. Szakértelemmel rendelkező a tételt, és a potenciális ügyfelek kulcsfontosságú ahhoz, hogy a profit az ilyen jellegű tétel. Bármit eladni van, hogy képes megszerezni olcsóbban, mint az átlagember lehet megvenni helyben. Ez talán azt jelenti, hogy magad vagy a megállapítás egy jó árat egy nagybani kereskedő.

Első létre

A legtöbb potenciális eladók az eBay valószínűleg vásárolt az internetes oldalon, ezért lehet, hogy már van egy eBay azonosítót. Ha ezt az azonosítót jó visszajelzéseket társított, akkor érdemes tartani, hogy az Ön értékesítési. Előfordulhat azonban, hogy szeretne egy azonosító, amely összhangban van az üzlet. Meg lehet változtatni az azonosító, de eBay értesíti a vásárlók, hogy az utóbbi időben megváltozott az azonosító, amely lehet egy vörös zászló néhány.

Beállítása egy eBay számla

Az első dolog, amit meg kell csinálni, amikor beállítanak egy fiókot eldönteni, hogy milyen kívánt fiókot üzleti vagy egyedi. Tudod eladni segítségével akár egy.

A fő előnye, különösen az eladók az Egyesült Államokban és Kanadában, amelyek segítségével a vállalkozás nevét az oldalon. Ez azt jelenti, hogy a név fog megjelenni a kommunikáció a vevőkkel, beleértve a számlákat és e-maileket. Azokban az országokban, ahol van egy hozzáadottérték-adó (HÉA), ez biztosítja a HÉA százalékos a vásárlók.

Általában az üzleti számlák nagy mennyiségű eladók. Meg lehet változtatni a fiókot üzleti egyéni és fordítva könnyen, így ha még nem rendelkezik a vállalkozás nevét bármikor módosíthatja később.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy fiókot , akkor meg kell adnia a nevét, címét, e-mail címét, és telefonszámát. Az újonnan létrehozott számla lesz havi eladási határokat, ami látható a „Minden eladási” oldalán „My eBay-en.” Kezdeti korlátozások vonatkoznak az egyéni számla jellemzően 1000 tranzakciót vagy $ 25,000. Ha megy, hogy hozzon létre az első lista, akkor lehet kérni, hogy adjon meg egy fizetési módot az értékesítési díjat. Használhatja PayPal, hitelkártya, vagy azt levonják a folyószámla.

Fizetést kapni

A legtöbb tranzakció (néhány kivételtől eltekintve az ingatlan, gépjármű, stb) háromféleképpen kifizetéshez:

  • Internet kereskedő hitelkártya számla jön létre keresztül eBay által jóváhagyott külső szolgáltatót, és általában jelentős díjakat.
  • Személyesen fizetési lehet készpénz, csekk, és fizetési megbízásokat, amelyek nem engedélyezettek online értékesítés. Azonban a személyes értékesítés az eBay-en meglehetősen ritka.
  • PayPal a leggyakoribb fizetési módja az eBay-en, és akkor fogad el hitelkártyát használja.

Minden eBay által jóváhagyott elektronikus fizetési módok használja a eBay fizetési rendszer. Vevők lásd a „Pay Now” gombot, amely elviszi őket a fizetési lehetőségek választott.

Beállítása PayPal számla

A PayPal számla egy szükség eBay eladók, még ha ez nem tényleges követelmény. Kifizetéshez PayPal számla, akkor kell választani, hogy szeretnénk egy személyes, üzleti vagy premier figyelembe. Személyes beszámoló nagyon korlátozott szolgáltatásokat kereskedők.

Nem számít, hogy milyen fiókja van, pénzküldés mindig ingyenes. Vannak kapcsolódó díjak pénzt kapjon minden számla és a személyi számlák, van egy határ, hogy a beérkező források tranzakciók megteheti.

Premier és az üzleti számlák lehetővé teszik korlátlan számú hitelkártya-tranzakciók. Az online értékesítés az Egyesült Államokon belül költség 2 százalékos tranzakciós plusz $ 0,30. Az Egyesült Államokon kívül, ez 4,4 százalékos plusz egy díj, amely változik országonként. Ön is használja a PayPal, hogy elfogadja kifizetések a valós boltban, de van egy másik díj struktúrát.

PayPal eszközöket kínál a számlázás, fizetési emlékeztetők és aukciós fizetési lehetőségek az üzleti és premier ügyfelek.

Business számlák lehetővé teszik, hogy küldjön tömeges kifizetések az ügyfelek (valószínűleg nem szükséges eBay eladók), és lehetővé teszi, hogy az üzleti alatt a vállalkozás nevét.

Start Értékesítés!

Ahhoz, hogy hozzon létre egy hirdetést egyszerűen írja be a nevét a tételt. eBay elviszi a megfelelő kategóriát, és végigvezeti. Ez megmutatja, hasonló listák segítségével árat. Meg kell adnia egy leírást. Képek, bár nem szükséges, elengedhetetlen a legtöbb vásárló. Ön is használja a eBay mobilalkalmazás feltölteni a képeket, és még hozzá termékinformációk, ha van egy vonalkód. 

Válasszon hirdetést típusát és árát. Ez lehet egy árverésen egy időben három, öt, hét vagy 10 nap. Ez lehet egy fix áron eladó. Akkor össze a két létrehozásával egy árverésen a hirdetést, de hozzá egy „Vegye meg most” vagy fix áron. Ha van hasonló terméket értékesítő, az eBay javasolni fogja mind a kikiáltási és fix áron.

Ha az elem van valami, hogy adja gyakran eBay tud ajánlani egy szállítási díjat az Ön számára, hogy hozzanak a vevő számára. Azt is ingyenes szállítás és a helyi pick up. Azt is el kell dönteni, ha azt fogadja vissza, és állítsa be a kezelési idő, ami meddig fog tartani, hogy küldje el.

Ha mindez túl bonyolultnak tűnik az Ön számára, akkor mindig megpróbál eBay őrzött, ahol valaki eladja a dolgokat. Még csak nem is fizetnek a hajózás. Kapsz egy vágott az eladási ár, kevesebb, mint 80 százalék értékesítési $ 500 vagy több, vagy olyan kevés, mint 25 százaléka az értékesítés alatt 25 $.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *