A dolgok is, hogy nem egy interjú Köszönjük Letter

Posted on

A dolgok is, hogy nem egy interjú Köszönjük Letter

Küldés egy köszönöm e-mailt vagy megjegyzés után állásinterjún pedig segítünk választotta a második interjú, vagy akár egy állásajánlatot. A másik oldala, az írás a rossz dolog is, hogy a munkáltató kétszer is meggondolják halad előre.

Keep It Pozitív

A minősége a nyomon követés kommunikáció után egy interjúban hatással lesz a munkáltató értékelést a jelöltséget. Küldés egy köszönöm figyelmét ügyekben, de azt kell, hogy legyen egy jó nem csak egy gyors „köszönöm az interjút” e-mail üzenetet.

Fontos hangsúlyozni, hogy mennyire jól a munkát illeszkedik a háttér, valamint az erős motiváció a munka ebben a pozícióban, hogy a munkáltató. Is, akkor el akarja kerülni mond semmit, ami növelni fogja minden kétséget a hozzáállás, motiváció, vagy képesítéseket.

10 dolog, amit nem foglalja magába a Köszönjük levél egy interjú

Ezeket a tippeket, hogy mit nem kell tartalmaznia a követési levél segít elkerülni, hogy rossz üzenetet a munkaadók.

  1. Ne a Csak a beszámoló Értékelés:  győződjön meg róla is megerősítik az erős érdeklődés a munkát, és röviden, hogy miért a pozíció kiválóan illeszkedik.
  2. A kommunikációs mintái az írás és a figyelem a részletekre: ne felejtsük el, hogy a lektorált figyelmesen, és kijavítani a helyesírási és nyelvtani hibák, és győződjön meg róla, hogy a megfelelő munkakör megnevezése, címe és neve. Ez egy lehetőség, hogy kövesse nyomon erős pozitív benyomást, így nem hogy még egy kis hiba.
  3. Nem említik fizetés tartomány az Ön levele:  Várja meg, amíg az ajánlatot teszik, hogy tárgyaljon fizetés mivel a tőkeáttétel lesz a legnagyobb, ha a munkáltató úgy döntött, hogy az előnyös jelölt.
  4. Ne végezzen semmilyen kifogás vagy Elnézést bármi, ami rosszul sült az interjú során:  Ön jobban nem felhívják a figyelmet ezekre a kérdésekre. Hangsúlyozzák pozitív tulajdonságokat, amelyek elhárítására vonatkozik, hogy jött során a találkozó. Kivételt képez, ha úgy gondolja, az interjú olyan rossz volt, hogy te az állítást.
  5. Ne említ semmilyen aspektusai a helyzet, mert te a kérdés alkalmasságát a Munka:  Várjon, amíg egy ajánlat bővült, hogy további felvilágosítást komponensei a szerepet, hogy aggódnia. Ne adja a munkáltató bármilyen okból a kérdést, hogy van egy jó mérkőzés előtt véglegesíti a kiválasztás. Kivételt képez ez iránymutatás lehet, ha tudod, hogy nem akarja a munkát, de tetszik a társaság. Ebben az esetben előfordulhat, hogy milyen hatással volt beszélve voltál a szervezettel, és kérdezze meg, ott lehet egy másik helyzetben, hogy több volt alkalmas.
  6. Ne tartalmazzák a pontos ugyanazt a nyelvet Letters küldése esetén azokat külön-külön kell Különböző kérdezőbiztosok:  Gondolj valami minden egyes ember megosztott ami hasznos vagy szították az érdeklődést. Egy másik megközelítés szerint megerősítik eszköze, ami segít, hogy a címet a prioritásokat, amelyek az egyes említett. A kérdezőbiztosok lesz ragadtatva, ha rászánja az időt, hogy személyre szabott kommunikációt.
  7. Do not Make megalapozatlan és túlzó Like „A feladat a Perfect Match My háttér.”: Feltétlenül szerepeljen egy nyilatkozatot, hogy támogassa a megjegyzéseket. Például, lehet, hogy azt mondja: „Én nagyon izgatott a lehetőségét, leszállás PR munkatárs feladat, mivel ez lehetővé tenné, hogy alkalmazza az én erős írás, rendezvényszervező, és médiakapcsolatok képességeit.”
  8. Ne Vegyünk egy agresszív megközelítés említésével használva hívja, hogy ellenőrizze az állapotát az Candidacy: Te biztosan tudja, hogy a nyomon követési hívás vége felé az időablak, hogy a munkáltató jelezte a döntést. Csak azt nem kell megemlíteni ezt a levelet.
  9. Ne hivatkozni, ha Ön nem kérte azok:  Nincs szükség arra, hogy hivatkozásokat a nyomon követés lehetséges. Ha egy munkaadó sem akar hivatkozások listáját, akkor kérni fogja egy.
  10. Nem tartalmaz semmiféle Kérdések Költségtérítés az Ön megkérdezése költségek:  nyomon követése a kommunikációs kell küldeni a lehető leghamarabb az interjú után. A levelet kell kizárólag összpontosított, hogy érdeklődik a munkát, és milyen jól illik. Minden más információ is elvonja az üzenetet. Küldj egy külön feljegyzésben később az esetleges visszatérítési kérdéseket.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *