Hogyan írjunk egy egyoldalas Folytatás

Posted on

Hogyan írjunk egy egyoldalas Folytatás

Amennyiben az önéletrajz legyen egy oldalnál hosszabb, vagy ne próbálja sűríteni, hogy tartsa be az oldal? Ott nem igazán igen vagy nem választ. A hossza az önéletrajz függ, hogy milyen típusú jelölt van, és hogy mennyi tapasztalattal.

Hogyan írjunk egy oldal Folytatás

Általában a legtöbb munkáltatók szeretné tömör önéletrajzot anélkül, hogy sok felesleges információt. Ők csak tölteni másodperc felülvizsgálata, így tömörebb van, annál könnyebb lesz a bérleti vezetője vagy toborzó, hogy vizsgálja felül. Ezen kívül sok munkáltató használható szoftver átvizsgálására állásra anyagok, így ügyelve az önéletrajzát középpontjában a munka, amit kérő segít abban, hogy választott egy interjúra.

Bizonyos esetekben egy hosszabb önéletrajz lehet ahhoz. Például grafikusok vagy képzőművészek számára lehet hasznos létre egy illusztrált újra, és a tudósok, kutatók, vagy hosszú ideig szükség lehet a vezetők több mint egy oldal, hogy rögzítse a szélessége a tapasztalataik. De általában az a legjobb, ne terheljék elfoglalt toborzók egy önéletrajz, amely elhúzódik és tovább.

Meddig munkáltatók szeretné a Folytatás Be

Itt vannak a részletek, amit a vállalatok inkább alapuló Saddleback College Folytatás Felmérés:

 • Egy oldal Folytatás – 47,7%
 • Két oldal Folytatás – 11,4%
 • Szintjétől függ a pozíció – 34,1%
 • Nincs preferencia – 6,8%

Előnyök a One Page Folytatás

Különösen akkor, ha során egy olyan nagy cég, van egy nagy a valószínűsége annak, hogy az önéletrajz Kinyomatódik felül kell vizsgálni a több ember, vagy legalábbis közös elektronikusan. Miután egy rövid és tömör önéletrajzát megkönnyíti a bérleti vezetője, és növeli a saját esélyeit állt ki.

Kivéve, ha kifejezetten kérte, hogy nyújtson be egy bizonyos típusú önéletrajz, ragadt egy egyszerű, egységes oldal egy holtbiztos módja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy képes lesz letölthető – vagy nyomtatott ki – és felül bárki, akinek szüksége, hogy megnézze . Sokkal könnyebben olvasható egy oldal folytatódik, mint az, hogy vizsgálja felül egy több oldalas dokumentumot.

Mikor használjuk Többoldalas Folytatás

A felmérés szerint a fenti, a legtöbb munkáltató szeretne egy egyoldalas önéletrajz kivéve, ha a helyzet megköveteli tapasztalat. Ha egy feladat akar alkalmazottja széleskörű tapasztalattal, akkor lehet és kell tartalmaznia az összes vonatkozó tapasztalat az önéletrajz (bár a legtöbb munkaadó nem akar pályázók között több mint 10-15 év tapasztalattal).

Vannak továbbá bizonyos szakmák, amelyek kivételt képeznek az egyoldalas folytatódik. Például az egyetemek, az orvostudomány és a nemzetközi feladatok, önéletrajz gyakran sokkal hosszabb, mint egy oldalon. Grafikusok vagy képzőművészek is létrehozhat egy illusztrált vagy grafikus folytatódik, amelynek mértéke meghaladhatja az egyik oldalon. Azonban ezek a szakmák a kivétel a szabály alól, hogy az általános egyoldalas önéletrajz legjobb.

Hogyan Cut és vágása Folytatás

Győződjön meg arról, amire többek között az önéletrajzát releváns a helyzetben le, hogy a szóhasználat. Mivel sok munkáltató használja a kérelmező nyomkövető rendszer (ATS) szűrésére állásra anyagok, próbálja meg használni a kulcsszavakat az alkalmazás az önéletrajzát. Ez növeli az esélyét, így már az első fordulóban a folytatás vélemény.

 • Készítsen leltárt . Ha küzd, hogy vág le önéletrajzát, hogy egy oldal, hozzon létre egy leltárt a teljesítmények és ellátás. Sorolja a felelősség és az eredmények nagy részletességgel. A leltár dokumentum ívelne akár három vagy négy oldalt. Próbáljunk meg egy változatos spektrumát képességek, melyek nem vezettek sikereket minden szerepet.
 • Egyezik a képesítések a munkát . Elemzése minden munkát, hogy fontolgatja, és karikázza be a nyilatkozatok, hogy a leginkább megfelelnek a követelményeknek az adott helyzetben. Összerak a legrelevánsabb kimutatások rövidebb, célzott változata önéletrajzát.
 • Kezdeni a hosszú és vágott vissza . Az első tervezet lehet hosszabb, mint egy oldalon. Ha igen, próbálja megszüntetni nyilatkozatokat, amelyek kevésbé jelentős bizonyítékot arra vonatkozóan, hogyan szeretnél hozzáadni a szerepet, amíg nem kap le az egyik oldalt. Próbáld ki, hogy a lehető legrészletesebben az információkat listázza, és olyan tömör, mint akkor az az írás.
 • Használjon egy felsorolás , és tartsa meg a munkaköri leírások tömör. Fókuszban a teljesítményekre, nem a napi feladatokat.
 • Vágja ki semmilyen extra év . Akkor is, ha egy tapasztalt jelölt, akkor ki kell terjednie legfeljebb 10 vagy 15 éves tapasztalattal az önéletrajz.
 • Vágja az oktatási szakaszban . Nem kell, hogy tartalmazza a magas iskolai oktatásban vagy folyamatos oktatási osztályok, hacsak nem növeli a jelöltségét.
 • Ugrás a referenciák . Ez nem szükséges mondani, hogy „referenciák kérésre” című önéletrajzában. Ez érthető, hogy akkor az utalásokat, ha szükséges, mivel a munka része pályázati eljárás.

További információk megadása Online

Persze, ez mindig egy jó ötlet, hogy több információ áll rendelkezésre a kapcsolat, vagy a bérleti vezetők, akik szeretnének egy nagyobb képet a háttér és a képesítések.

Egyszerűsíthető önéletrajzát azáltal, hogy további információt az interneten. Beleértve a linkeket a LinkedIn profilja, vagy személyes honlap lehetővé teszi, hogy hagyja, hogy az információs le önéletrajzát, takarít meg helyet.

Tartalmaz egy nyilatkozatot alján az önéletrajz, mint a „Kiegészítő információk, ajánlások és portfolió mintákat rendelkezésre www.linkedin.com/in/yourname.” Ha felkeltette az érdeklődését egy munkaadó az Ön rövid önéletrajzát, akkor ő lesz motivált, hogy minél több mélyreható információkat a háttérben.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *