Hogyan elküldése fotóit a modellügynökségek

Posted on

Hogyan elküldése fotóit a modellügynökségek

Lényegében négyféleképpen, hogy küldjön fotókat a helyi és a nemzetközi modell ügynökségek. Akkor küldje el magad e-mailben vagy levélben, már meglévő ügynökség elküldi őket, hogy az online modell felderítő cég elküldi őket az Ön számára, vagy próbáljon szerencsét a szociális média.

Miután egy tapasztalt ügynök vagy profi modell felderítő cég ezt a munkát az Ön számára mindig a legjobb megközelítés. Azonban, ha azt szeretnénk, hogy csináld magad, ezért fontos, hogy csináld rendesen. Sok új modellek nem veszik észre, hogy ez nem csak a képeket, hogy az ügynökségek nézi. Ugyancsak hogyan jelennek fotóit nekik, hogy számít.

Ha elküldi a képeket egy hanyag módon, akkor azt teszi ügynökök csoda, ha nem rendelkeznek a szükséges figyelmet a részletekre készségek a modellt kell. Ha véletlen a levelezés helyett profi, a szerek hiszem, hogy van egy emelt értelemben érdemes. Van még néhány más fogalmakat kell szem előtt tartani, amikor elküldte a fotókat egy modell ügynökség.

Ellenőrizze Hogy a hivatal elfogadja beadványok

Mielőtt elküldi a fotókat a több ügynökség, nézze meg, hogyan akarnak beérkezett fotók. Néhányan csak úgy fogadják el e-mailben, és mások csak postai úton.

Kövesse az utasításokat, hogy a levelet, hogy bizonyítsa a figyelmességet. Ha elküldi a fényképeket e-mailben, és csak akkor fogadja el postán fényképeket jeleníti meg a szerek, amelyek nem tudják, hogyan kell követni irányban.

Ellenőrizze, hogy az ügynökség elfogadja a Type

Ügyeljen arra, hogy csak a fotóknak a hivatalok, hogy fogadja el a típusú modell van. Ha csak nyílások plus-size modell, és te nem plusz méretű, akkor csak pazarolja az ügynökség és az idejét. Azt is fennáll a kockázata a fejlődő hírében unattentive.

Ragaszkodjon a tények

Ami csábító, mert lehet mondani ügynökök milyen hosszú ideig álmodozott egy modell, akkor csak be kell bizonyos információkat:

  • A neved
  • Kor
  • Magasság
  • Mérések (mell, derék, és a csípő a nők, és a derék és a burkolat mérete a férfiak)
  • Jelenlegi tartózkodási hely
  • Elérhetőség (telefonszám, e-mail cím)
  • Állampolgárság (ahol az útlevelét kiadták)
  • Ügynökségek jelenleg képviselő van, ha van ilyen

Amikor a küldő fotóit e-mailben biztos, hogy tartalmazza az összes információt az e-mail. Ha mailben fotóit fontos, hogy ezt az információt a hátoldalán minden fotó.

Így, ha a fényképek elválik egymástól, illetve a kísérőlevél, akkor az ügynökök tudni fogja, hogy ki vagy, és hogyan lehet kapcsolatba lépni Önnel.

Ellenőrizze a méret a fotókat

Ha küldi a fotókat e-mailen, biztos, hogy nem túl nagy. 1MB képenként kell a maximális, 500 KB jobb. Ha a fotók túl nagy, akkor túl hosszú letöltési és az e-mail is a végén törlésre kerül, mielőtt a fotók felül.

Ne küldje el a fotókat egy zip fájlt, és nem tartalmazzák a személyes honlapján. Minőségben valószínűleg nem nyitja meg a fájlt, vagy kattintson a linkre biztonsági problémák miatt az összekötő és fájlok tömörítése.

Cím Minden ügynökség Egyedileg

Szánj időt, hogy foglalkozzon minden egyes ügynökség külön az e-mail, vagy a motivációs levelet. Például kezdődik a levél vagy e-mailben a „Dear ABC modellek.”

Soha ne küldjön ki egy általános tömeges e-mailt az e-mail címét számos ügynökség szerepel a „CC” részében az e-mail. Senki sem szereti azt hinni, hogy nem volt az első választás.

Gondoljunk csak a fényképek és információk önéletrajzát. Be kell, hogy személyre szabott, hogy minden cég alkalmazni. Photo beadványok nem különbözik, hogy meg kell venni az időt, hogy hatni az ügynökök.

Figyelni a részletekre

Agents szeretem az intelligens modellek. Ügyeljen arra, hogy biztos a levelezés. Bad nyelvtani és helyesírási javasol nekik, hogy nem lehet a megfelelő választás.

Összes válhat közéleti, beszéd és egymásra az emberek. Ha nem tudja kifejteni a gondolatait világosan, ügynökök nem akar kapcsolatot.

Ha az Ön által küldött fotóit levélben, biztosítja a boríték tiszta és jól olvasható. Ne tegye a képeket egy kötőanyag, fotóalbum, vagy mappát. Szív matricák, divatos színes papír, vagy aranyos üzeneteket borítékra vagy azon belül a csomag tudatja szerek tudja, lehet, hogy nem elég érett, hogy kezelni a modellezési munkát.

Frissítsd a hangposta és ellenőrizze a spam mappát

Miután vették a fáradságot, hogy küldje el a fotókat, és akkor már figyelt minden részletre, ne szúrd el azáltal, hogy a szakszerűtlen hangüzenetet vagy hiányzik egy e-mailt.

A hangüzenetet legyen rövid és lényegre törő. Meg kell adni a nevét, és azt mondják, hogy vissza fog térni a hívást a lehető leghamarabb. Beszéljen lassan kiejt a szavakat, amikor a felvétel.

Ellenőrizze a postaláda rendszeresen azt, hogy biztosan nincs tele. Érdemes megnézni az e-mail spam és kéretlen mappák rendszeresen e-maileket, amelyek automatikusan értesítést irányítva van.

Egy profi minden szakaszában

Ne feledje, hogy modell ügynökségek keres egy komplett csomag. Ez tovább tart, mint a jó néz ki, hogy egy sikeres modell. Modelleket kell profi minden szempontból a viselkedésüket. Ha egy ügynökség deliberating közted és egy másik modell, annál hivatásos színészi és a megjelenő modell lesz nagyobb valószínűséggel bérelhetők.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *