8 okai otthoni munkavégzés – Az előnyei otthoni munkavégzés

Posted on

8 okai otthoni munkavégzés - Az előnyei otthoni munkavégzés

Munka otthon megvan a jó és rossz dolgokkal, de a legtöbben a profik meghaladják a hátrányairól otthoni munkavégzés. Míg a karrier, otthoni beállítások, és gyermekfelügyelet nagymértékben változhat, távmunkások oka az otthoni munkavégzés jobban összeegyeztethető.

Tölts több időt a gyerekek

Munka otthon lehetővé teszi, hogy egy része a gyermekek rutinok egész nap; nem csak reggel, este és hétvégén. Akkor egy ebédszünetet az a kisgyermek, és hallani a napi híreket, amikor hazaér az iskolából. Work-at-home szülők nem rendelkeznek korlátlan ideig azok a gyerekek, de ők gyakrabban lehetőséget, hogy a gyerekek.

Növelése vagy fenntartani a jövedelem

Anyák, akik a bal pályára emelni gyermekek megkönnyítheti az utat vissza a munkaerőpiacra dolgozva otthon. Munka otthon jelentheti vesz a tanácsadói munka vagy kezdő vállalkozás, miközben továbbra is foglalkoztató gyakorlati, napról napra nevelési stílus. Vagy, a dolgozó szülők, akik mozogni egy out-of-home office, hogy a távmunka képes fenntartani a jövedelmek, míg több időt töltenek otthon, és mentse a sok munkahelyi költségeket.

Add fel az ingázás

Ha utazik dolgozni, te sem üzemi, sem a kiadási időt a családjával. Munka otthon kiküszöböli ezt időpocsékolás hagy több időt mindkét fél számára. Továbbá, nem csak felcserélődött a drag, ez drága. Pénzt takaríthat meg a gáz, tömegközlekedés költségei, és / vagy a gépjármű-biztosítás és karbantartás dolgozik otthon.

Dolgozhat rugalmas óra

Bár az önálló emberek gyakran élvezik nagyobb rugalmasságot távmunka alkalmazottak, mind általában már nagyobb beleszólása a menetrend. Sokan, akik dolgoznak otthon választhat órán kora reggel, vagy azt követően a gyerekek már lefeküdtek.

Nyereség egyfajta kontroll és a megelégedettség

Tedd időt magadnak, valamint a család megtakarított idő szerint dolgozik otthon. Az önálló vállalkozók különösen nyereség egy érzés szabályozására saját sorsát, hanem távmunka alkalmazottak, akik bűvészkedni otthoni és munkahelyi kötelezettségek hatékonyabb szert egyfajta egyensúlyt. Plus által termelt jövedelem otthoni munkavégzés tud különbséget tenni a luxus-, hogy egyébként lemond.

Pénzt takarít meg a gyermekgondozási díj (esetleg)

Ez nem feltétlenül vonatkozik mindenkire, de néhány szülő, aki otthon dolgozik, attól függően, hogy a munkahelyek és a kor a gyerekek, lehet keresni egy élő részmunkaidőben vagy nincs külső gyermekgondozási. Annak meghatározása, hogy mennyi a gyermekgondozás és milyen típusú gyermekgondozási van szüksége, majd a munka, hogy a költségvetést.

Menekülés a hivatal társadalmi dinamika

Ez egy kétélű. Vannak emberek, akik a munka elkezdése otthon hagyja a szociális szempontok az irodában, de mások úgy érzik, a zavaró felesleges találkozók, összejövetelek, vagy nem tervezett beszélgetések a vízhűtő vágja a hatékonyság, tovább bővítve időt távol a családtól.

Pénzt takarít meg a ruhákat és az ebédet

És bár ez tényleg nem egy jó ötlet, hogy a munka a pizsamában, különösen a gyerekek körül, akik keresik az Ön számára példaként, akkor valószínűleg kevesebbet költenek a munkaruhát a dolgozó otthon. Hacsak nem pakolták a saját ebédet (ha igen, ez az egyik feladat ki a listát!), Az összeg töltesz ebédet és a kávészünetek csökkenni fog.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *