Hogyan kell kezdeni otthon dolgozik

Posted on

Könnyű munka-tól-Home Computer Állás

Talán otthon dolgozik az álmod, de nem vagyunk biztosak benne, hogyan kell tenni a valóság. Tekintsük az előnye és hátránya az egyes lencséjén keresztül az igények az életed, a készségek, és a vágyak, akkor elkezdhet egy tervet. Olvassa el ezeket a 4 módja a személy lehet dolgozni otthonról.

Fordítsa az aktuális feladat egy Távmunka álláspont

Az első lehetőség, hogy fontolja meg az egyik, amely magában foglalja a legkevesebb változás, figyelembe a jelenlegi soros munkát, és fordult be egy távmunka helyzetét.

Valamint a kutatás és reflexió az első lépéseket, hogy az átállás a jelenlegi helyzetben egy irodai munkát otthon alapú. Tudjon meg mindent, amit tudni a cég távmunka politikákat majd gondolni, hogy ezek esetleg (vagy lehet, hogy nem) kell alkalmazni a munkát.

Ha úgy gondolja, hogy van egy jó ügy, a következő lépés az, hogy írjon egy távmunka javaslatot a főnök.

Keressen egy új munka-at-Home Állás

Tehát, ha úgy tűnik, hogy fordult a jelenlegi feladat egy távmunka az egyik egy hosszú lövés, a következő legjobb módja annak, hogy otthon dolgozik, hogy új munkát találni. Ha marad belül a területen tapasztalattal, akkor valószínűleg több pénzt, mint ha megpróbál valami mást. Azonban, ha a karrier területen, csak nem nyújt sok távmunka lehetőségek, akkor lehet, hogy rájön valami új.

Kezdje a saját otthoni vállalkozások

A hazai üzleti számos előnye van. Ez számos formát ölthet – mindent lógni egy zsindely tanácsadóként dolgozik már nem (AKA szabadúszó), hogy kezdődik egy új üzleti semmiből, hogy vásárolnak egy meglévő üzleti vagy franchise dolgozó közvetlen értékesítés, értékesítési barátok és a család . Minden ilyen lehetőséget lesz különböző induló költségek, idő kötelezettségvállalásokat és kifizetéseket.

Pick Up Extra Cash Otthonról

Ha valóban nem egészen egy egész élet / karrier változás, de továbbra is azt szeretné, hogy kiegészítse a jövedelmét, próbálja feketemunka otthonról. Íme néhány módon lehet, hogy extra pénzt a szabadidődben otthonról:

  • Adatbeviteli From Home
  • Online Microjobs
  • Rövid feladatok (virtuális és valós világ)
  • Online zsűrije
  • Weboldal tesztelés
  • Pénzt a mobiltelefon

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *