Hogyan keressünk egy Work-at-Home Állás

Posted on

 Hogyan keressünk egy Work-at-Home Állás

Kezdje a 5 Alap lépések megtalálni a Work-at-Home Állás

Hogyan talál egy munka-at-home munkát? Ezt a kérdést én kérte gyakran. Ha lenne egy egyszerű válasz erre a kérdésre, ezen az oldalon is van egy csomó kevesebb erőforrást igényel. De a tény az, hogy utat találni a munka-at-home feladata, hogy kiad egy csomó időt és kemény munka rajta. Ez egy folyamat, és nincs egyetlen egyszerű, garantált útját. (Tény, hogy minden otthoni munka lehetőséget, ami úgy hangzik, mintha van valószínűleg a munka otthon átverés.)

Van azonban néhány alapvető lépés megkezdése hogy megtalálásának folyamata egy munka-at-home job

Első lépés

1. Mérje meg az élet

Mielőtt hop jogot, és megpróbálja megtalálni a munka otthon munka, eltölteni egy kis időt gondolkodni ezt a célt.

Miért akarsz dolgozni otthon? Szeretné, hogy több időt a családjával? Ha így van, hogy az új, karrierje, sőt, lehetővé teszi, hogy élvezze a családi időt. Nem minden otthoni munka ajánlatok munka és a magánélet egyensúlyát.

Milyen típusú munkát akarsz csinálni otthon? Ön próbálta elszakadni a jelenlegi karrierjét? Ha igen, ne feledje, hogy az indítást egy új karrier, különösen egy otthoni munkavégzés, kevesebbet fizethet, és nehezebben lehet betörni.

Ha egy tartózkodás-at-home anya, aki azt akarja, hogy egy kis plusz pénzt, ez az idő, és a gyermekgondozási szüksége, hogy meg kell vizsgálni. Lehet, hogy bérel egy sitter, amely vágják el a jövedelem. Meg kell egyensúlyt a kettő.

A végén jön le, hogy a kérdést: kell dolgozni otthon? Lehet, hogy a válasz igen.

Következő

2. szűkítése fókusz

Annyi lehetséges módja, hogy otthon. Akkor kezdi el saját otthoni vállalkozások, akkor vedd fel extra pénzt csinál kis mikro munkahelyek, akkor lesz egy szabadúszó vagy tanácsadó a területen vannak, akkor viszont a jelenlegi feladat egy távmunka helyzetű, vagy megtalálja a teljes -time távmunka munkát.

Attól függően, hogy a készségek, tapasztalatok, az oktatás és az életmód, néhány ilyen lehetőségek könnyebb lesz betörni, mint a többi.

3. Start Keresés / kutatása

Ha kitalálta az általános irányba szeretnénk menni, akkor az induláshoz vagy munkát keres, vagy megtalálni a megfelelő otthoni üzleti lehetőséget.

4. kitűzött célokat (nem határidő)

Ha azt szeretné, hogy otthon ha a gyermek elkezdi az iskolát, vagy nyáron, vagy bármely más időpontban, hogy ezt a célt.

Tartsuk szem előtt azonban, hogy sok dolog van, ki a szabályozás. És közben kell dolgoznunk, hogy az adott cél elérését, akkor nem. És biztos, a cél az ésszerű.

Break a cél le a heti vagy napi teendők listája. Állítsa egy bizonyos ideig hetente, hogy fordítson a munkahely-keresést. És ragaszkodni hozzá. Munka otthon úgy van fegyelmezett az idejét. Nem kap mellékvágányra érdekes cikkeket vagy a szociális média, amikor a kutató az interneten.

Következő

5. hibaelhárítás

Ha nem rendelkezik sikert, megnézzük a lépéseket már figyelembe, és keresse meg a gyenge pontja. Te vonatkozó munkahelyek Ön jogosult? Van önéletrajzát hibamentes és fest vonzó képet minden tudását? Írsz hatékony e-maileket a potenciális munkaadók? Ha gondjai vannak a cél valóra, olvassa el ezt a cikket egy kicsit több betekintést mi lehet tart vissza.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *