Főoldal Gépíró munka leírása: fizetés, készségek, és további

Posted on

Főoldal Gépíró munka leírása: fizetés, készségek, és további

Egy otthoni gépíró vagy szövegszerkesztő típusú dokumentumot a saját otthoni iroda, gyakran audió fájlokat, mint a forrás. Ezek otthoni munkahely kiterjed számos típusú transzkripciós óvodás mikro munkahelyek adatbevitel szakterületek, hogy kiegészítő képzés, például az orvosi átírás .

Nem minden típusú transcriptionist feladat alkalmas otthoni munkát; Például bíróság jelentési többnyire a helyszínen. Azonban a készségek terén helyszíni helyzetekben értékes lehet szert néhány jövedelmező otthoni munka, mint például a valós idejű transzkripció és feliratozás.

Fő feladatai Gépíró és feladatai

Otthon gépíró és szövegszerkesztő munkahelyek általában megkövetelik a képesség, hogy a következő munkák:

 • Kommunikálni az ügyfél vagy munkáltató a munka szemüveg és kérdéseket.
 • Ismerje meg a csínját-bínját a különböző szövegszerkesztő alkalmazásokban.
 • A számítógépén a kulcsot feladatokat.
 • Lektorált kész munkát, és kijavítani a hibákat a helyesírási, nyelvtani és írásjelek.
 • Nyomtatás és másolatok a kész munkát.
 • Mail, szállít, vagy elektronikusan továbbítja be a feladatot, hogy az ügyfél vagy a munkaadó.
 • Fájl kész dokumentumokat.
 • Számla ügyfelek vagy nyújtson egy időben az a munkáltató.
 • Meet ügyfél vagy munkáltató határidőket.

Emellett az alapokat a kommunikáció, a megfelelő eszközök a kereskedelmi, és a visszatérő vagy feltölti a kész darab időben, további feladatokat tartalmazhat kidolgozott egy módszert, hogy pontosan nyomon követni a bevételek és ráfordítások, ami egy nyilvántartó rendszer, amely könnyen használható, hogy miként lehet a követni egy stíluslapot, és a dolgozó különböző alapanyagból, beleértve a vázlatot, korrigálva a papíralapú és hangfelvételek.

Főoldal Gépíró fizetés

Gépíró és transcriptionist kártérítési függően változik az ügyfél vagy a munkáltató, az ipar vagy a szakterületét, és tapasztalatáról. Főoldal gépírók általában fizetett darabra vagy az óra, bár néhány teljesíteni lehet audio vagy percenként szót.

 • Medián Bérek : $ 19.11 / óra
 • Top 10% Bérek : több mint $ 27.93 / óra
 • Alsó 10% Bérek : kevesebb, mint $ 13.02 / óra

Fontos: Főoldal gépírók, akik szerződést az ügyfelekkel must tényező a költségek egy asztali számítógép vagy laptop, szövegszerkesztő szoftver, internet szolgáltatás, ergonomikus kialakítású billentyűzet és szék, időben nyomkövető program, online vagy papír szótár, személyi jövedelemadó, egészségügyi biztosítás, és , audio transcribers, fejhallgató, átíró szoftver és egy transzkripciós pedál a kéz nélküli audio vezérlő.

Otthon Gépíró oktatási, képzési, és minősítés

Ez hasznos, hogy volt legalább két évig a helyszíni tapasztalatok, de a legtöbb otthoni alapú átírás munkahelyek nem igényel felsőfokú vagy speciális minősítést. Azonban az orvosi átírás munkahelyek , minősítést vagy haladó képzésre lehet szükség, attól függően, hogy az ügyfél vagy a munkáltató által meghatározott követelményeknek.

 • Alapvető osztályok : Helyi szakközépiskolák és főiskolák közösség hez gépelés és angol nyelvtani tanfolyam azok számára, akiknek szükségük van egy tanfolyam vagy kiegészítő képzésben. Vannak még ingyenes online kurzusokat szervezetek, mint például Alison amely nyelvtanfolyamok gépelés , a fundamentumok az angol nyelvtan , és így tovább. Képzés alapjait irodai szoftver hasznos minden otthon gépírónő, különösen azok, akik reentering területén több év elteltével.
 • Orvosi Átírás tanúsítási és / vagy Advanced Training : tanúsítvány megszerzése vagy speciális képzés az orvosi átírás opcionális, de valószínű, hogy segít, ha keres az ügyfelek számára. A Szövetség Egészségügyi dokumentáció Integrity (AHDI) kétféle igazolások orvosi transcriptionists és jóváhagyja programok, amelyek a fejlett képzés területén például Ivy Tech Orvosi Átírás szerkesztő programot .

Otthon Gépíró készségek és kompetenciák

Számos készségek és tulajdonságok szempontjából kulcsfontosságú válik a sikeres otthoni gépíró:

 • Számítógépes ismeretek : Tudván, hogy hogyan kell csinálni többet a számítógép, mint a szövegszerkesztő szoftver szükséges az otthoni gépíró. Ezt a munkát is szükség van a képesség, hogy új szoftver telepítésére be, hogy a cég rendszere távolról, fájlok feltöltése, hibakeresés és otthoni számítógép és kapcsolódási problémák.
 • Gyors, pontos gépelési készség : Gépelési sebesség különböző típusú gépelés és transzkripciós munkahelyek jelentősen eltérhetnek. Például egy sebesség minimumon 60 szó per perc is elegendő lehet egy belépő szintű adatbeviteli munkát, mivel a valós idejű transzkripció vagy otthoni feliratozási munkák megkövetelheti sebesség akár 300 szó percenként.
 • Jó hallása és hallgatási készségek : Az a képesség, hogy megértsük ékezeteket fontos, ha beszél egy ügyféllel vagy átvegyék audio fájlokat.
 • Lektorálás ismeretek : A tudás a megfelelő nyelvhelyességi és nyelvtani elengedhetetlen, amikor véglegesíti a projekt vagy elektronikus levél ügyfél.
 • Kommunikációs készség : Akár alkotó egy feljegyzést , írásban javaslatot , vagy beszél egy ügyfél több mint chat, vagy videokonferencia , otthoni gépírók kell kifejezni ötleteket és irányokat világosan és tömören.
 • Szervezése / előtérbe készség, önfegyelem, és a hangsúly : Otthoni gépírók nincs főnök, aki elmondja nekik, hogy mit és mikor kell csinálni. Fontos, hogy a munka az intelligens, szervezik és fegyelmezett, és kitartó megcélozhassa a projekt, ami miatt, ahelyett, hogy olvassa át a közelgő munka vagy ellenőrző sporteredmények, időjárás-előrejelzés, vagy a szociális média.
 • Képesség a titoktartási : tartása ügyfelek adatainak biztonságos és bizalmas kritikus, különösen akkor, ha érzékeny adatok, mint például a beteg adatait, részt vesz.

Job Outlook

Szerint a BLS, szövegszerkesztők és gépírók közül a leggyorsabban csökkenő foglalkozások, valamint az adatbevitel kulcsolók és számítógépes szereplők. Időszakban 2016-2026, a szám a szövegszerkesztő és gépelési munkák várhatóan csökken 24800 vagy 33% , mert a technológia fejlődése és elterjedése outsourcing. Orvosi átírás foglalkoztatás várhatóan csökken is, de sokkal lassabban 3% alatt a 2016-2026 időszakban.

Másrészt, a virágzó szabadúszó vagy koncert gazdaság , több mint 53 millió amerikai erős a 2015-től szerinti BLS , lehet előny a hazai gépírók és transcribers. Tagjaként a koncert gazdaság, ezek a dolgozók olyan helyzetben, hogy gubanc gépelés és átírás koncertek, amelyek egykor házon által alkalmazottak.

Munkakörnyezet

Transcribers vagy gépírók, akik otthoni munka töltik a legtöbb időt a munka ül a számítógép előtt, egy otthoni iroda, vagy más területen felállított munka, mint a konyhaasztalon.

Főoldal gépírók gyakran bérelt szabadúszók vagy önálló vállalkozók, bár lehet, lehetőségeket ideiglenes foglalkoztatás vagy a helyszínen szabadúszó munkát. Egyes cégek utáni elérhető munkájukat a vállalkozók azzal a sorrendben, az igénylési sorrend alapján.

Otthoni egészségügyi transcriptionists általában működik a transzkripció-szolgáltató cégek, amelyek szolgáltatást egészségügyi intézmények.

Munkarend

Főoldal gépírók dolgozhat rugalmas munkaidőben, de sok folyamatosan, menetrend, amely rugalmasságot kínál last-minute rohanás projektek és az otthoni vészhelyzetekre. Sok set munkaidő, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeit, és indítsa el ugyanabban az időben minden nap.

Főoldal gépírók is egy időpontot, hogy egy rövid szünetet néhány óránként sétálni és nyújtás, és csak azt a sok munkát, mint ahogy lehet reálisan kezelni.

Hogyan juthat a Job

A FIND koncertet és vonatkoznak rá

Hálózat és barátok, családtagok és a társult és kérjen bevezetők a potenciális ügyfelek. Távozás erőforrásokat, mint például Odesk, Igen, és Flexjobs építeni egy ügyfélkörrel.

Prep jártassági vizsgák

Potenciális ügyfelek általában használ készség tesztek, mint egy kezdeti szűrővizsgálatként. Javítani gépelés sebességét és pontosságát készségek szabad gépelés teszt és gyakorlat fájlok transcriptionists.

ACE AZ INTERJÚ

Legyen kész, hogy a területen interjú kérdések a potenciális ügyfelek.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *