Hogyan írjunk kísérőlevelet 5 Easy Steps

Posted on

 Hogyan írjunk kísérőlevelet 5 Easy Steps

Szüksége van, hogy írjon egy kísérőlevelet munkát? Az alábbi öt egyszerű lépésben, megtalálja az utat a sikeres kísérőlevél egyszerű. Azáltal, hogy egy lépéssel egy időben, akkor arról, hogy a kísérőlevél készítik el, az írásbeli és elküldte nélkül sok stressz – és jó esélye van a sikerre.

Íme öt lépésben tudod követni, hogy levelet nyerő kísérőlevél.

Elemezzük a Job Listing

Adja meg a munkát a hirdetést gondos olvasás és hol a saját tapasztalat a legjobb megegyezik. Diszkriminatív melyről a cég követelményeinek úgy dönt, hogy kiemelje, ahogy fog használni ezeket a beállításokat, hogy egy asztalt a kísérőlevelet.

Ne feledje, hogy ha mindent elmondtunk és kész, a kísérőlevél csak az egyik oldalon hosszú. A pontot választ kell lennie, amely a leglényegesebb az a pozíció, hanem az is, hogy konkrét példákat és kényszerítő anekdotákat a tapasztalat.

Cél a felét a társaság követelményeket, de tartani alatt öt vagy hat teljes. Győződjön meg róla, hogy tudja, hogyan kell megfelelő képesítéssel munkát lista.

Mit kell szem előtt tartani

Amikor másolja a feladat felsorolja be szövegszerkesztő, lektorált elgépelések, hogy lehet a listában. Az a személy, aki ad az alkalmazás első olvasási valószínűleg nem tudják (vagy érdekel), hogy a hiba nem a te hibád.

Keresse meg a konkrét munkavállalói neve

Facebook, LinkedIn, Twitter, és még Instagram, akkor lehet, hogy megtalálják a nevét a vonatkozó munkavállalót, akire akkor foglalkozzon a kísérőlevelet.

Például, akkor használja a Twitter speciális keresést a neveket, és ha a cég profilja a LinkedIn, megtekintheti az alkalmazottai onnan.

Ne csak válasszon egy véletlenszerű egyedi, de ha lehet, találni valakit, Humán Erőforrás – lehetőleg egy igazgató vagy menedzser – vagy a nagyobb akár osztályon belül te vonatkozó.

Ez az egyik leghatékonyabb módja, hogy beindítsák a kérelmet, és győződjön meg róla, ez lesz, ahol kell menni.

Mit kell szem előtt tartani

  • Ha megy egy nagy vadászott Spree LinkedIn, adatvédelmi beállításait, így mások nem láthatják a megnézett a profilját. Míg összekötő a cég a LinkedIn lehet egy jó módja annak, hogy növelje a láthatóságot, akkor valószínűleg nem kell őket látni, hogy rákattintott keresztül teljes személyzet a LinkedIn.
  • Ha tudja valaki a cégnél, aki olvassa a munka, említi meg őket az első bekezdésben a motivációs levelet.
  • Ha nem talál egy személy nevét, tudja, hogyan kell kezelni a kísérőlevelet megfelelően.

Készítsen egy táblázatot vagy bekezdések Kiemelve a képesítések

Ezután hogy egy két oszlopos táblázatot a cég követelményeinek a bal oldalon, és a megfelelő attribútumokat a jobb oldalon.

Ha a táblázat, akkor meg kell, hogy ez a két oszlopot. Aztán, hogy a számos követelményt Ön választja, és adjunk hozzá egy a fejlécben. Így ez a példa, amelynek középpontjában az öt pontot, az asztal két oszlopot hat sor.

Mit kell szem előtt tartani

  • Ha kell valami jog a memória jobb oldalán a táblázat, hátha talál egy példányt a munkaköri leírás az aktuális vagy korábbi álláspontját, amely megadja egy szép iránymutatást arra vonatkozóan, hogy hogyan kifejezést az elmúlt felelősség és a szakmai és személyes tulajdonságok.
  • Ha gondjaid vannak tábla létrehozása, akkor szerepeltetheti a képesítések bekezdésben formában.

Formátum A Cover Letter

Most, hogy már készül a táblázatban, akkor másolja és illessze be a testület a motivációs levelet. Ezt gyakran nevezik a „T” alakú kísérőlevél formátumban. A táblázat kell menni között, a bevezető bekezdések, és mielőtt a zárás.

Ez egy szép megjelenés formázni az asztal láthatatlan határt, bár ez nem feltétlenül szükséges. Ennek elérése érdekében a Microsoft Word, jobb klikk az asztalon, válassza szegély és mintázat , majd Semmi  bal oldalon a kis ablak bukkan fel.

Mit kell szem előtt tartani

Meg kell menteni a kísérőlevél, mint a PDF fájlba, hogy a dokumentum megtartja a formázással, amikor nyitva van, és nézett.

Befejezés egy Follow-Up

Hajrájában és zárja be a kísérőlevélben azzal az ígérettel, a „következő lépés”. Így, még ha az alkalmazás elveszik az alján egy halom, amikor el kell jutnia a potenciális munkaadó akkor emlékezni kell menni letölteni a motivációs levelet, és újra, és hogy egy pillantást.

Végül, biztos, hogy a lektorált a kísérőlevelet így hibamentes.

Mit kell szem előtt tartani

Érhetünk el, ha azt mondják, akkor bizonyítani a pontosság és a képesség, hogy végigvigye a ígér. Ha jelentkezett különféle alkalmazások és nehezen követi nyomon a dátumokat, maradjunk jól szervezettek egy Excel táblázatot vagy emlékeztetőket állíthat be a telefonon.

Hogyan küldése vagy feltöltése a kísérőlevél

Hogyan juthat el a motivációs levelet, és újra, hogy a munkáltató függ a szervezet követelményeinek. Lehet kérni, hogy töltse fel pályázati dokumentumok a cég honlapján vagy a munka fórumon. Vagy, akkor lehet kérni, hogy e-mailben önéletrajzát vagy motivációs levél, vagy akár küldje el.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *