A Top Big adatok Jobs

Posted on

A Top Big adatok Jobs

Szervezetek a legtöbb ágazatban a gazdaság elkezdték gyűjteni, szervezni, tárolására, és értelmezni a nagymennyiségű adat kapcsolatos tevékenységüket. Egy friss felmérés szerint NewVantage Partners, 91,6% a vezetők lekérdezett azt mondták, hogy egyre nagyobb a beruházások Nagy mennyiségű adatot. 91,7% -a nyilatkozott úgy érezte, hogy a beruházások szükségesek voltak átalakítani a műveleteket élénkebb és versenyképes vállalkozások.

Ez jó hír az álláskeresők, akik munkát keresnek belül az egyik legjobb nagy adat mezőkben.

Amennyiben a Big adatok állások

Mivel a gyors bővülése nagy adatátviteli alkalmazások, munkaerő iránti igény drámaian megnőtt az elmúlt években. LinkedIn jelentések jelentős adathiány tudomány munkások országos és a nagyobb városokban az 2018 Workforce jelentés: „Országosan, van egy hiány 151.717 ember adatait tudomány készségek, a különösen akut hiány a New York City (34.032 fő), a San Francisco Bay Area (31798 fő), és a Los Angeles (12.251 fő).”
Top 7 Nagy mennyiségű adatot Jobs

1. Adatok Scientist

Szerint PayScale, vannak bőséges lehetőséget a tehetséges informatikai (IT) adatainak a tudósok képesek bányászat és értelmezése összetett adatok nagyvállalatok. Partnerség kereszt-funkcionális informatikai csoportok, összeállítják, és hozzon létre a különböző modellek statisztikai adatokat, hogy tájékoztassák rendszerek fejlesztésének kapcsolatos ajánlások és cselekvési terveket.

Előnyös Képesítési – IT adatok tudósok kell a fejlett tudás a különböző adatbányászati technikák, mint a csoportosítás, regressziós elemzés, döntési fák, és support vector machines. Felsőfokú (például egy mester vagy doktori) a számítástechnikában általában szükséges az ilyen jellegű helyzetben, továbbá a korábbi éves szakmai tapasztalat, hasonló területen.

Fizetés : Idézi Glassdoor # 1 a saját 50 legjobb munkahely Amerikában 2019 listán adatokat a tudósok követelnek átlagkereset $ 108,000. Egy általános munkahelyi elégedettség pontszám 4,3 / 5 kulcsfontosságú tényező volt ebben a top minősítés.

2. Az adatok Engineer

Az adatok a mérnökök, mint PayScale rámutat, kihasználni a számítástechnika és mérnöki erőssége, hogy összességében, elemezni, és manipulálni, nagyméretű adathalmazok. Közös feladatok közé létrehozásával és fordítására számítógépes algoritmusok figyelembe prototípus-kódot, a fejlődő technikai eljárások javítására adatok hozzáférhetőségét, és tervezése jelentések, műszerfalak és eszközök a végfelhasználók számára.

Előnyös Képesítési – munkáltatók jellemzően megkövetelik, hogy a pályázók az adatok mérnöki pozíciók sikeresen befejezte a főiskolai diplomát számítógép-tudomány, a mérnöki, illetve a kapcsolódó területek. Ők is inkább a kérelmezők, akik 3-5 éves tapasztalattal rendelkezik a területen. Kívánt műszaki jártasság: Linux rendszerek ismerete, jártasság az SQL adatbázis-tervezés, valamint egy szilárd parancsot kódoló nyelvek, mint a Java, Python, Kafka, Kaptár, vagy Storm. Soft készségek közé tartozik a kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs képességek, valamint a képesség, hogy a munka mind önállóan és csapatok.

Fizetés : Glassdoor 50 legjobb munkahely Amerikában 2019 rangsorolt adatok mérnökök 8. pozícióban átlagkereset $ 106,000 és a munkával való elégedettség pontszám 3.9 / 5.

3. Az adatok Analyst

PayScale leírja, hogyan adatelemzők gyűjt támadható információkat különböző témák kidolgozásában és végrehajtásában nagyszabású felmérések. Ez az ő dolga, hogy toborozni felmérésben résztvevők, összeállítja és értelmezze benyújtott adatokat, és a relé megállapításaikat a hagyományos térképek és jelentések, valamint a digitális formában.

Előnyös Képesítési – Az egyének keres adatokat elemző munkák kell ismernie a számítógépes programok, mint például a Microsoft Excel, Microsoft Access, a SharePoint és SQL adatbázisok. Az adatok az elemzők is szükségünk van a jó kommunikációs és prezentációs készség, a képesség, hogy hatékonyan lefordítani gyakran bonyolult információt cég érdekeltek.

Fizetés : adatelemzők, rangsorolva 31. a 50 legjobb munkahely Amerikában 2019, haza egy átlagos fizetése $ 60,000, és van egy munkahelyi elégedettség pontszám 3.9 / 5.

4. Biztonsági mérnök

Biztonsági mérnökök létfontosságú szerepet játszanak az informatikai katasztrófa tervezés, idegenkedés és elhárítását. Ezek csökkentik a vállalati kitettséget létrehozásával számítógépes tűzfalak, feltárják és reagál a behatolások és forensically felkutatása rendszerek biztonsági kérdéseket. Azt is létre és valósítanak vizsgálati terveket az új vagy frissített szoftver és hardver, és létrehozza többrétegű védelmi protokollokat számítógépes hálózatok. (Forrás: PayScale).

Előnyös Képesítési – A főiskolai diplomát mérnöki, számítástechnika, illetve a kapcsolódó területek szükséges ebben a helyzetben, valamint több éves releváns szakmai tapasztalat, és ideális esetben iparági biztonsági tanúsítványokat. Amellett, hogy a technikai megértését számítógépes nyelvek és operációs rendszerek, biztonsági mérnök kell rendelkezniük szilárd problémamegoldás és a matematikai képességek és a képességét, hogy önállóan dolgozni.

Fizetés : Biztonsági mérnökök 17. helyen a 50 legjobb munkahely Amerikában 2019, az átlagos fizetése $ 102,000 és a munkával való elégedettség pontszám 3.8 / 5.

5. Database Manager

Adatbázis-kezelők, képzett és magasan képzett a projekt menedzsment és a multitasking, Diagnosztikai és javítási bonyolult adatbázisokat. Azt is vizsgálják felül az üzleti adatok iránti kérelmeket és adatforgalmat, értékeli az adatforrások javítását Adattáblázatokat és segít megtervezni és telepíteni tárolóhardverrel. (Forrás: PayScale)

Előnyös Képesítési – Álláshirdetések adatbázis kezelők általában listához diplomát az információs technológia, és legalább öt évig az adatbázisban vezető pozícióját előnyös képesítést. Job jelöltek adatbázis menedzsment szerepeket kell jártas a különböző adatbázis-kezelő szoftverek, mint a MySQL és az Oracle.

Fizetés : Adatbázis-kezelők szerzett átlagosan $ 73.545 szerint Glassdoor.

6. Data Architect

Az adatok építészek tudásukat adat-orientált programozási nyelvek megszervezésére és fenntartására adatok relációs adatbázisok és vállalati adattárak fejlesztése adatarchitektúra stratégiák minden tárgykörben a vállalati adatmodell. (Forrás: PayScale)

Előnyös Képesítési – közös szakismereteket és kulcsszó attribútumok, hogy a munkáltatók igyekeznek az adatok építészek közé fejlett technológiájú nyelvtudás (különösen a nyelvek, mint az SQL és XML), kiváló elemző érzéket, a kreatív vizualizáció, problémamegoldó készség, és az erős részletesen orientáció. A legtöbb adat építészek szerzett legalább egy diplomát (és gyakran a fejlett fok) egy számítástechnika-kapcsolódó területen.

Fizetés : Az adatok az építészek szerzett néhány, a legmagasabb fizetést a nagy-szektor, átlagosan $ 113.078 szerint PayScale.

7. Technikai Toborzó

Műszaki toborzók szakosodott beszerzése és szűrés tehetséges nagy adatok, számítástechnikai és egyéb műszaki szakemberek jelölt medencék. Szorosan együttműködnek a vállalatok számára, hogy értékeljék felvételi igényeket, majd keresni a piacon a legerősebb jelölt konkrét állás. Szintén támogatják a szakmai jelöltek azok toborozni az egész pályázatát, interjú, bérbeadása, és üdvözlő folyamatokat. (Forrás: PayScale).

Előnyös Képesítési – Műszaki toborzók kell magas szintű ismerete a szakmai képesítéssel, hogy a munkaadók keresik a leendő személyzetet. Jó „emberekhez” szintén alapvető fontosságú, mivel a sikeres műszaki toborzók kell építeni egy pozitív kapcsolatbanáll álláskeresők során szűrés és interjú szakaszaiban.

Fizetés : Glassdoor rangsorolt műszaki toborzók a # 28 a listán a 50 legjobb munkahely Amerikában, a munkával való elégedettség pontszám 4.1 / 5 és az átlagos fizetése 48.000 $.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *