Mi a különbség a Folytatás és a Cover Letter?

Posted on

 Mi a különbség a Folytatás és a Cover Letter?


Mi a különbség egy önéletrajz és egy motivációs levél? Mindkét kísérőlevél és önéletrajz azzal a közös célja, bizonyítva, hogy a megfelelő készségek, hogy az Excel a munkát, amelyre pályázik.

Vannak azonban egyértelmű különbséget a szerkezet és szándékát a két dokumentumot. Álláskeresők kell megtekinthetik motivációs levelet, és újra, mint kiegészítő, de egyedi pár dokumentumokat. Azaz, a kísérőlevél legyen több, mint pontokba szedve regurgitated a folytatás.

Sok munkaadó megköveteli, hogy a folytatás nem nyújtottak be egy állásra való.

A kísérőlevél nem lehet szükség. De, köztük az egyik, amikor egy állásra segíthet esélyét kiválasztott egy interjúra.

A különbség a Folytatás és a Cover Letter

Akkor gondolom, az önéletrajz, mint egy általános összefoglalót a szakmai tapasztalat és a kísérőlevél, mint egy összefoglaló a munkatapasztalat, mivel kapcsolódik a feladattal.

A folytatás nem olyan dokumentum, amely itemizes a foglalkoztatási történelem. Ez összefoglalja a munkák még tartott, az oktatási Ön elérte, tanúsítványok, a készségek és egyéb számszerűsíthető információkat a háttér és a szakmai tapasztalat.

A leggyakoribb önéletrajz formátum a listában az Ön kapcsolati adatait, egy élmény szakasza a beosztását, összesen leírással, időpontját, a foglalkoztatás, az oktatás rész, és más releváns információkat.

Jellemzően egy újra van írva a harmadik személy, és használja a pár szót a lehető összefoglalni az élményt. Tehát ahelyett, hogy az írás „én felügyeltem a nagy vásárlási csapat XYZ cég” egy újra lenne egy golyó pont, amely azt mondja, „felügyelt 19 fős megvenni csapat.”

Amikor csak lehetséges, akkor szeretnénk használni számok az önéletrajz, mint például az embereknek a száma akkor felügyelt, százalékos árbevétel nőtt, az ügyfelek száma segített, stb

A kísérőlevél van írva, hogy kiemelje a képesítés van a munkát, amelyre pályázik. Arra használják, hogy a munkáltató további információt arról, hogy van egy jó jelölt a feladatra. A fő funkciója a kísérőlevél, hogy megmutassák, hogyan minősítési teszi a versenyt a munkát.

A kísérőlevél van írva írni formátumot, beleértve a megszólítás, több bekezdést, és a zárás. Ellentétben egy újra, akkor használja az első, aki írni a kísérőlevelet. (Igaz, ne használja az „I” túl sokat.)

Mi Folytatás Tartalmazza

Önéletrajzát kell a munkáltatókat, egy részletes listát a szakmai tapasztalat és az oktatás. A képességek és teljesítmények kapcsolódó minden munkát, amit tartottak kell leírni elég részletesen megjeleníthető a munkáltatók milyen hozzáadott értéket az említett különleges szerepeket.

Gyakran előfordul, hogy folytatódik információt nyújtanak a felsorolások; ez segít, hogy a dokumentum tömör és lehetővé teszi, hogy a toborzók olvasni rajta gyorsan.

Mi a Cover Letter Tartalmazza

A kísérőlevél egy rövid három vagy négy bekezdésében dokumentumot. Meg kell írásban azzal a feltételezéssel, hogy a munkaadók kérdezze meg újra, hogy a mérkőzés, hogy a nyilatkozat van téve a levélben az Ön képesítést.

A kísérőlevél segít a munkáltatókat, hogy értelmezze a háttérben, mint képviselő a folytatás, és segít bizonyítani, hogy a korábbi tapasztalatok kvalifikálja munkát.

Amikor írunk egy kísérőlevelet a munkát, először ellenőrizze a szakmai követelményeknek, amelyeket részletesen a álláshirdetést. Használja a kísérőlevél elmagyarázni, hogyan felel meg ezeknek a kritériumoknak.

Használjon Cover Letter közvetíteni Szubjektív információ

A folytatás kimondja a tényeket – ki, mit, mikor és hogyan. Ezzel szemben a kísérőlevelet lehetőséget ad arra, hogy miért Ön jogosult a munkát. Ez a dokumentum ad egy kis színt és a személyiség és az a célja, hogy meggyőzze a munkaadók, hogy te jól illeszkedik a helyzetben kéznél.

A kísérőlevél egy jobb jármű, mint egy önéletrajz közvetíteni szubjektív információk, mint például alapján érdeklődését abban a helyzetben, hogyan érték motiválja, hogy folytassa a munkát, vagy hogy miért a kultúra egy cég tetszését.

A kísérőlevél segít eladni a képesítések a leendő munkáltatók, míg az önéletrajz biztosítja a részleteket, hogy vissza szereplő információk a leveleket.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *