Hogyan Kérdezz Ha egy pozíció egy távmunkát Job

Posted on

Hogyan Kérdezz Ha egy pozíció egy távmunkát Job

Ha egy cég nem kifejezetten azt mondják, olyan helyzetben egy távmunkát munkát a leírás, akkor nagy valószínűséggel nem szándékozik felvenni a távmunka közvetlenül. És ez elég gyakori. Távmunka gyakran perk eltelnie alkalmazottja bebizonyította ő termelékenység az irodában. És a döntést gyakran az egyes vezetők, akkor is, ha a cég egy távmunka politikát.

Ha nem fogadja el az álláspontját, hogy ez nem egy távmunkát munkát, akkor nem sok vesztenivalója kérdezi egyenesen, ha a távmunka a lehetősége ebben a helyzetben. De valószínűleg még mindig szeretné, hogy várjon, amíg ajánlatot tett, illetve folyamatban van.

Azonban csak azért, mert a cég nem bérelhet Telecommuter közvetlenül nem azt jelenti, nincs lehetősége a helyzetben válik távmunkát munkát a jövőben. És ha még mindig szeretné, hogy a munkát akkor is, ha nincs a távmunka hagyjuk, akkor meg kell, hogy finom megtudni a cég távmunka politikát.

Ha egy cég nem távmunkát-barát, firtató távmunka súlyosan megsérült a esélyek a munkát. Vegyünk egy lépésről-lépésre történő megközelítést gyűjtöget információkat távmunka.

Először is, Kutatási

Ha tudja, hogy bárki, aki a cégnél dolgozik, (aki nem vesz részt a felvételi folyamatot), megkérdezni, hogy távmunkát-barát is. Vajon ő tudja, aki telecommutes? Ha igen, milyen gyakran? Van távmunka politika?

Ha nem ismer bennfentesek, a kutatás a vállalat, hogy egyfajta saját hozzáállását a munka-magánélet kérdéseket. Olvasd híreket a cég. Check out listáit távmunkát-baráti társaságokat. Keressük a megoldást a munkaköri leírás. Vajon beszélve a „rugalmasság”, vagy más szakmai élet előnyei?

De ne felejtsük el, hogy csak azért, mert a cég lehetővé teszi, hogy néhány távmunka, ez nem jelenti azt a pozíciót pályáznak lehetne telecommuted.

Kérdezze Közvetett kérdések

Érdeklődj óra, és az iroda helyét. (A pozíció található ebben az irodában? Mik a munka óra?) Ezek ártalmatlanok kérdések, amelyek így bizonyos információkat. Megpróbálja felvenni finom nyomokat a kérdezők hozzáállását a munka és a magánélet kérdéseket. Tedd úgy tűnik, nyitott rugalmas munkaidő?

Ha a jelek jók (mind a távmunka attitűdök és még kapok egy ajánlatot), döntse el, hogy egy kicsit közvetlenebb róla kérve általános kérdésekre a cég távmunka / FlexTime politikát. Ha a távmunka megengedett, de csak egy eseti elbírálás alapján, akkor érdemes lehet leállítani itt. Várja meg, amíg már a munka egy darabig, hogy ki a távmunka újra.

Kérdezd közvetlenül, ha mersz

Ha egy cég nem távmunkát-barát, és kérdezni távmunka közvetlenül, akkor valószínűleg nem fog a munka. Így az alap a döntést, hogy mennyi, hogy folytassa ezt, hogy mennyire szeretné a munkát, ha nem távmunkát egyáltalán.

Ha úgy dönt, hogy kérje, ha a pozíció válhat távmunkát munkát, várjon, amíg egy állásajánlatot készül. Megpróbálja, hogy egy pozitív fordulatot távmunka a cég, azaz, így az ingázás lenne hatékonyság kedvéért, akkor mentse iroda, stb

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *