Hogyan válasszuk ki a legjobb Folytatás Format

Posted on

 Hogyan válasszuk ki a legjobb Folytatás Format


Tettél a kutatás és kiválasztotta a legjobb önéletrajz típus az állásra nyitó és a tapasztalat, készségek, és eredményeit. De ez csak az első lépés létre egy önéletrajzot, hogy megkapja a bérleti vezetője figyelmét.

Tippek a választása a legjobb stílust a Folytatás

Ahhoz, hogy az önéletrajz fölé emelkedik a versenyt, akkor több döntést kell meghoznia. Például mi a legjobb használt betűtípust önéletrajzát? Hogy nagy (vagy kicsi) kell a font lesz? Ha félkövér és dőlt, hogy elindult az alcímeket, munkaköri és egyéb funkciók? Egy kreatív önéletrajz egy jó ötlet – és ha igen, mennyire kreatív kellene kapni?

Ismeri a közönség

Írásakor egy önéletrajz, az első dolog, hogy tartsa szem előtt a közönség. Ha elküldené a jelentkezését az interneten, ez azt jelenti, ami egy önéletrajz, amely könnyen olvasható mind bérleti vezetők és kérelmező nyomkövető rendszerek (ATS).

Általánosságban elmondható, hogy ez egy rossz ötlet, hogy túl divatos. Nem szabványos betűtípusok, túlzott formázás és egyéb díszítő elemek nem teszi át az ATS, és azt eredményezheti, hogy rossz vagy olvashatatlan CV szemszögéből a HR személy, a másik végén.

Továbbá, ez egy jó ötlet, hogy a kultúra a szervezet maga udvarol. A hagyományos iparágak, mint a pénzügy valószínűleg rándul a kreatív önéletrajz, míg a reklám vagy tervező cégek lehet venni az Ön esztétikai értelemben. (Még egyszer: ez csak megéri a kockázatot, ha átadja az önéletrajzát személyesen vagy közvetlenül a kapcsolat e-mail. Bármi, ami végigmegy egy online jelentkezési folyamat kell a lehető legszabványosabbak.)

Ne komplikáld túl

Van néhány ok, hogy miért fontos, hogy a formázás az önéletrajz egyszerű. Először is, megint sok folytatódik először olvassa kérelmező nyomkövető rendszerek nem az emberek. Ezek a rendszerek a legjobban, ha olvasás egyszerű szöveg helyett díszes formázást. Ha a kérelmező nyomkövető rendszer nem tudja olvasni az önéletrajz, a bérleti vezetője talán csak dobd ki.
Az is fontos, hogy a bérleti menedzser, hogy képes legyen könnyen olvasható önéletrajzában. Basic, olvasható, mint a betűtípus Arial, Verdana, Calibri és a Times New Roman biztosítani fogja az önéletrajzát lesz olvasható.

Amikor kiválaszt egy betűtípust az önéletrajz, a betűméretet kell lennie 10. és 12. között, hogy lehetővé tegye az olvashatóság. Úgy érezheti magát csábító, hogy a font az önéletrajz nagyon kicsi, így több információt az egyes munkák, és még mindig van önéletrajzát fit egy oldalon. Azonban ennek ellenállnak késztetés – egy kis font nehezen olvasható, ami végül legyőzni az önéletrajz célja.

Önéletrajzát kell nyomtatni fekete-fehér, nem színes. Más színek általában eltéríti a bérleti vezetője.

Van némi rugalmasságot a szakaszfejlécekre. Tudod, hogy ezek egy kicsit nagyobb és / vagy félkövér.

Azt is meg kell tenni a nevét (a tetején az önéletrajz) állni. Tudod, hogy a neve valamivel nagyobb, és talán félkövér, aláhúzott vagy dőlt meg.

Légy következetes

Ne legyen következetes a formázást. Például ha egy merész fejezetcímeként, félkövér őket. Ha hangsúlyozzák a cég neve, lehet, hogy a többiek is hangsúlyozta.

Továbbá, nem túlzott nagybetűs, félkövér, dőlt, aláhúzás, vagy más hangsúlyozva jellemzői. Ismét alap működik a legjobban.

Amikor a Get Creative

Általában akkor kell használni egy olvasható, nyomtatott font, mint a Times New Roman, Arial vagy Calibri. Azonban, ha jelentkezik egy olyan helyzetbe, grafikai tervezés és reklám (ahol folytatódik elrendezés és design része lehet az értékelés), a munkaadók nyitottak lehetnek az alternatív betűtípusok, színek, és még nem hagyományos folytatódik.

Azonban nem számít, mit, ellenőrizze, hogy a font választhat olvasható a bérleti vezetője. És gondolom, nagyon alaposan, mielőtt egy másik betűtípust. Győződjön meg róla, hogy nem fog fájni az esélyét, hogy a munkát. Ha tudja, hogy bárki, aki a cégnél dolgozik, kérje meg őket, gondolataikat benyújtása előtt nem hagyományos önéletrajz, vagy egy önéletrajz egy kreatív font vagy színes.

Hogyan válasszuk ki a betűtípus

Olvassa el az alábbi két módon válassza ki a betűtípust és méretet önéletrajzát.

1.opció:

  • Válasszon betűtípust és betűméretet a listából a tetején a dokumentum megkezdése előtt írásban a folytatás.

2. lehetőség:

  • Írja önéletrajzát.
  • Jelölje ki a folytatás.
  • Vagy válassza ki a betűtípust a pop-up ablakot (jobb klikk, majd válassza „Font”), vagy válassza ki a betűtípust a listából a tetején a dokumentumot.
  • Válassza ki a kívánt betűméretet használni ugyanúgy.

Megerősíti a betűtípus megválasztása

Miután kiválasztotta a betűtípust és betűméretet, mindig bölcs, hogy nyomtassa ki, és nézd meg egy példányt az önéletrajzát. Ahogy olvastam, kérdezze meg magától: Ez önéletrajz könnyen áttekinthetők a? Ha van, hogy kancsal olvasni, vagy megállapíthatja, hogy a betűtípus jelenik meg szűk, válasszon másik betűtípust vagy válasszon ki egy nagyobb méretű a betűtípust.

Ha az oldal úgy néz ki, nagyon elfoglalt és zavaros – például, ha túl sok a szó félkövéren, dőlt és aláhúzott -, hogy a stílus önéletrajzát egyszerűbb.

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *