Tech Jobs: Jobs az információs technológiai (IT)

Posted on

Tech Jobs: Jobs az információs technológiai (IT)

A robbanásszerű növekedésnek az informatikai iparág kezdett csak mintegy két évtizeddel ezelőtt, és ez alig lassult ettől. Míg a „ dot bomba korszak ” az 1990-es évek keresztül 2000 elején tette a méltányos kár, az újabb recesszió kezdődött 2007 decemberében, és végül 2009 júniusában alig lassult le.

Olyan érdekes, mint az, hogy nézd meg a múltban, de tanulnak a jövő egészségét ebben az iparágban sokkal fontosabb, hogy az emberek tekintve informatikai munkát.

Van jó hír, hogy a front, ha közöttük, vagy ha már dolgoznak ezen a területen. A US Bureau of Labor Statistics jósolja folytatta átlagon felüli növekedésnek a technológiai szektor az elkövetkező néhány évben.

Felelős a növekedés változó technológiák és szervezetek adaptációja őket. Például a megnövekedett adaptációja a számítási felhő és a kiberbiztonság vezet a foglalkoztatottság növekedése és a növekedést az egyéb technológiákat, beleértve az egészségügyi informatikai, a mobil hálózatok, és az adatkezelés is hozzájárul az erős kilátások az információs technológia területén.

Alapvető tények az informatikai ipar

 • Mivel 2014-ben 3,9 millió ember dolgozik IT foglalkozások. Ez tartalmazza a foglalkoztatottak számítógépes rendszerek tervezése, valamint a kapcsolódó szolgáltatások – ipari, amit gyakran hivatkoznak, mint az IT-iparban -, valamint a magánszemélyek csinál technológiával kapcsolatos feladatok más területeken.
 • Foglalkoztatására informatikai foglalkozások várhatóan 12 százalék 2014-át 2024-488500 munkahely lesz hozzá ebben az időszakban.
 • Hagyományosan, ott volt a sokszínűség hiánya ezen a területen. A nők és a kisebbségek súlyosan alulreprezentáltak. Rengeteg fehérek, az ázsiaiak és a férfiak munkáját ebben az iparágban, miközben viszonylag kevés afrikai amerikaiak, latinok és a nők, ha a többi magán iparágak ( „ Diversity in High Tech ,” amerikai Equal Employment Opportunity Bizottság).
 • Alkotó vállalatok az informatikai ipar olyan entitások ajánlat egyéni számítógép-programozás, számítógépes rendszerek tervezése, Számítógép-üzemeltetés, és egyéb számítástechnikai kapcsolódó szolgáltatások. IT állások kívül található ebben az iparágban is. Industries, hogy kölcsönözni tech dolgozók információt tartalmaz, az oktatási szolgáltatások, adminisztratív és támogató szolgáltatások, vezetékes telekommunikáció, a kormány, a pénzügyi és biztosítási, szoftverek kiadói és menedzsment cégek, vállalkozások.
 • Bár vannak informatikai állások szerte az országban, a legtöbb lehetőséget köré bizonyos területeken. A vezető amerikai város tech foglalkoztatás Raleigh-Durham, North Carolina. Más helyeken, amelyekre akkor úgy települnek , hogy javítsa az esélyét, hogy a tech munkát a Nashville, Tennessee, Austin, Texas; és Fort Collins, Colorado.

tech Karrier

Ha azt szeretnénk, hogy csatlakozzon az IT-ipar, van sok lehetőség.

Nézzük először megnézzük a számítógép és informatikai foglalkozások. Bár sokan ezekben a szakmákban dolgoznak az IT-iparban, sokan munkát más ágazatokban. Mi teszi ezeket a foglalkozásokat tetszetős, ráadásul a kiváló munkát kilátások, a potenciális nyereség. IT szakemberek szerzett átlagos éves fizetése a $ 82.860 május 2016 Hasonlítsuk össze ezt a medián éves bér $ 37.040 minden foglalkozás.

Számítástechnikai és IT foglalkozások műszaki állások, mely magában foglalja a dolgok, mint a végrehajtási technológia tervezése számítógépes hálózatok, kódolási és szoftver fejlesztése és weboldalak.

A kilenc foglalkozások alábbi kiváló voltáról.

 • Számítástechnikai és Informatikai Kutató
 • Computer Network Architect
 • Computer Support Specialist
 • Computer Systems Analyst
 • Adatbázis adminisztrátor
 • Information Security Analyst
 • Hálózati és számítógépes rendszergazda
 • Szoftverfejlesztő
 • Webfejlesztő

A US Bureau of Labor Statistics jósolja a foglalkoztatás növekedése, amely vagy gyorsabb, vagy sokkal gyorsabb, mint az átlag minden foglalkozást időszakban kezdődött 2014-ben és 2024-ben ér véget Nincs oka nem várhatjuk, hogy ez a tendencia továbbra is a jövőben, mint a technológia folyamatosan fejlődik, és a szakértők, akik tudják, hogyan kell létrehozni és végrehajtása szükséges. Nevezetesen hiányzik a listából a számítógép-programozók, egy szakma fog tapasztalni egy 8 százalékos csökkenést mutatott 2024.

IT szakemberek alkalmaznak minden iparágban lehet gondolni, de ezek nem meglepő módon, a legtöbb jól képviseli az informatikai iparban. Ők teszik ki 56 százaléka az összes munkavállaló, hogy az ipar, mégis.

Mi a helyzet a többi 44 százalék? Ezek a vezetők, könyvelők , adminisztratív dolgozók, a nagykereskedelmi és gyártó értékesítési képviselők , reklám értékesítési képviselők , ügyfélszolgálati képviselői , és a többi munkavállaló, hogy a vállalkozások működéséhez szükséges.

Ha nem a számítógép-orientált karrier, miért kell úgy dolgozik az informatikai ipar? Hogy ez a választás lehetővé teszi, hogy élvezze az előnyöket, hogy jön a siker. Non-tech munkások, mint azok, akiknek a munkájához számítógépet is kap, hogy élvezze a magas foglalkoztatási arány és a fizetés.

Top Tech Munkaadók

Ha azt szeretnénk, karriert az informatikai ipar, miért nem állította be nevezetességei magas? Lehet, hogy egy jobb eséllyel munkát egy kisebb cég, de a végső cél lehet állást egyik nagy iparági szereplők. Itt van néhány közülük.

Tekintsük először a cégek a legnagyobb bevételt. Ezek a legjobb tech cégek a Fortune 500:

 1. alma
 2. Hewlett-Packard Company
 3. IBM
 4. amazon
 5. Microsoft
 6. Google

( ” A Top technológiai vállalatok a Fortune 500 “. Fortune .

2015)

Következő, itt van egy lista a leggyorsabban növekvő technológiai vállalatok – mert ha megy, hogy a karrier egy gyorsan fejlődő ágazat, mint azt, hogy miért nem törekszik munkát a cég, hogy van egy rendkívül ígéretes jövő? A leggyorsabban növekvő technológiai vállalat szerint Forbes, a következők:

 1. LinkedIn
 2. alma
 3. Qlik Technologies
 4. athenahealth
 5. Equinix
 6. Ebix

( ” Fast Tech 25 .” Forbes. 2017)

Tech alkalmazottak nappal jellemzően hosszú. Miután a munkáltató, amely kezeli a dolgozók jól tudja, hogy ebben az időben kellemes. Szerint a dolgozók véleménye, ezek a legjobb tech vállalatok munkáját:

 1. Facebook
 2. Google
 3. World Wide Technology
 4. gyors Enterprises
 5. LinkedIn
 6. Vályogtégla

( ” 25 Legjobb Tech vállalatok munkáját 2016-ban, az alkalmazottak szerint .” Business Insider . December 6, 2016)

Honnan tudhatja, hogy egy informatikai Karrier Önnek megfelelő

Ha azt szeretnénk, hogy a karrier az informatika, a választások sok: meg tudná folytatni informatikai szakma az IT-iparban, az IT szakma másik iparág, vagy egy nem-tech szakma az IT-iparban. Ott kell lennie itt valami neked, függetlenül attól, hogy milyen karriert a legmegfelelőbb az Ön képességek, érdekek, és egyéb személyes vonások.

Van valami, ami nem tetszik? Ha egy egyszerű 9-5 feladat az, amit ön után, akkor érdemes egy másik területen. IT dolgozók gyakran hosszú munkaidőben. Mintegy 20-25 százaléka a dolgozók a felsorolt ​​foglalkozások munka több mint 40 órát egy héten. És attól függően, az adott szakma, akkor lehet, hogy időt ügyeleti esetén vészhelyzet adódik, hogy csak a szakértelem meg tud oldani.

Oktatás és képzés

Hogyan készültök az IT karrier nagy szerepet játszik a sikerben. Mint minden karrier, meg kell szerezni a kemény készségek, amelyek lehetővé teszik, hogy ezt a munkát. Sok foglalkozások, ez azt jelenti, megszerezte a diplomát. Meg kell részt venni egy erős műszaki főiskolán programot .

A folyamatosan változó területen, mint ez, akkor folyamatosan kell frissíteni a képességeit. Azokkal a hosszú munkaidő, akkor lehet, hogy kevés az idő erre. Figyelembe online kurzusok segítségével tartani a készségek up-to-date.

Bizonylatok nagyon értékesek az IT iparban. Ezek igazolására szolgál, hogy a munkáltatók, hogy Ön jogosult végrehajtani egy adott munkát. Általában, a szakmai szervezetek és a szoftvergyártók felügyeli a tanúsítási eljárás, amely előírja, hogy a jelöltek, hogy adja át egy vizsga tanulás után egy készség, számítógépes nyelv, vagy a szoftver. Miután a megfelelő hitelesítő teheti meg versenyképesebb, mint álláskereső vagy, mint egy profi próbál előre egy jobban fizető és felelősségteljesebb pozíció.

Melyik tanúsítványok kell kapsz? Időt és pénzt arra fogja kényszeríteni, hogy szűkíti a lehetőségeket. A legjobb, hogy menjen utána az is, hogy fog neked legversenyképesebb a legújabb technológiák. Például, ha meg akarja építeni a karrierjét nagy adat , akkor lehet folytatni ezeket a tanúsítványok:

 • Cloudera Certified Administrator Apache Hadoop (CCAH)
 • Cloudera Certified Professional: Adatok Scientist (CCP: DS)
 • Cloudera Certified Professional adatok Engineer

Milyen készségek szükségesek?

Mivel az informatikai szakemberek, akkor lehet, hogy ismeri-e fejlesztési eszközök, programozási nyelvek, és operációs rendszerek. Lehetetlen, hogy mindent, de egy jó kiindulópont az a nagy kereslet készségek , mint a Unix operációs rendszer, a Linux operációs rendszer és a Java programozási nyelv.

Ismerve a különböző programozási nyelvek segítségével Garner akkor magas jövedelem. Kezdje a legjobban fizető nyelvek , köztük a Ruby, Objective C, Python.

Első Bérelt: Hogyan keressünk egy IT Job

Ha keres egy informatikai feladat, akkor az általános álláskeresési weboldalak, mint Indeed.com . Ott lesz talál munkát bejelentések selejtezett különböző forrásokból, beleértve más munkát hirdetést oldalakat és a társaság honlapján. A munkáltatók is utáni állás közvetlenül Valóban. Ezen felül, akkor ossza el újra van olyan munkáltatók keresek valakit a képesítések megtalálhat.

Ön is használja rétegwebhelyekig , amelyek kifejezetten a munkalehetőségek az IT iparban. Az előnye a helyszínek, mint az, hogy ez lehetővé teszi, hogy szűkíti a hangsúly, és tölti az idejét hatékonyabban.

Hálózat elengedhetetlen, amikor a helyüket nyitott pozíciókat. Amennyiben Ön nem a LinkedIn , ha kell. Ez lehetővé teszi, hogy csatlakozzunk az emberek a területen, vagy azok, akik ismerik az emberek, akik.

A finoman hangolt önéletrajz vagy önéletrajz , míg nem fog kapni bérelt, majd kap egy potenciális munkaadó észrevenni. Online portfóliók szinte kötelező a webes tervezők és fejlesztők , akiknek szükségük van, hogy megmutassa a munkát. Ha próbálják építeni a szabadúszó karrierjét, akkor kap az ügyfél beszámolók .

Míg egy önéletrajzot vagy portfolió viszi a potenciális munkaadó figyelmét, a teljesítmény egy állásinterjún lehet kapni a munkát, amire vágysz. Mint minden szakmában, akkor mindig felkészülni egy állásinterjúra , és gondolkodni, hogyan fog reagálni az esetleges kérdésre – ideértve az illegális is .

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *