Alapvető Karrier Tények Egyéb munkák

Posted on

Alapvető Karrier Tények Egyéb munkák

Hogy vannak a meggyőző erővel? Ha a válasz „kiváló”, akkor egy értékesítési munkát lehet az Ön számára. Mint üzletkötő, akkor meg kell, hogy az emberek, vállalatok, vagy szervezetek vásárolnak vagy szolgáltatásokat a cég képvisel. Beállíthatjuk a látnivalókat dolgozik a különböző iparágakban, beleértve a gyártás, a kiskereskedelem, az információs technológia, mezőgazdasági, gyógyszerek, egészségügyi, pénzügyi szolgáltatások, szállítás, vendéglátás, valamint a szakmai szolgáltatásokat.

Értékesítési szakemberek házal, sok különböző termékek. Között az áruk és szolgáltatások árulnak a ruházat, autók, részvények és kötvények, gyógyszerek, gyógyászati ​​eszközök, biztosítás, számítástechnika, elektronika, mezőgazdasági gépek, Hirdetési hely, idő, állatállomány, vakáció, és az ingatlan. Az értékesítési személy jellemzően specializálódott egy iparág vagy típusú termék.

Alapvető tények Egyéb munkák

 • 2016-tól a US Bureau of Labor Statistics (BLS) becslése több mint 14,5 millió ember dolgozott az értékesítés és a kapcsolódó foglalkozások. Ez a szám nem tartalmazza az önálló vállalkozókra.
 • A munka kilátások ezen a területen jó. A BLS elvárja öt százaléka a munkahelyek számának növekedése között ezen a területen 2014-ben és 2024-ben, ami majdnem olyan gyors, mint az átlag minden foglalkozást. Ez azt eredményezi, hogy mintegy 778.000 új értékesítési munkahelyet.
 • Értékesítési dolgozók és foglalkoztatottak kapcsolódó szakmákban szerzett átlagos éves bére 26.590 $ május 2016 éves bér minden foglalkozás volt $ 37.040, profitteremtő ezen a területen egy kicsit alacsonyabb, mint mások.
 • Az egyén kompenzációs gyakran tartalmaz egy alapfizetés plusz jutalék, amelyet általában százalékában számítják az értékesítési egyik teszi.

Van egy értékesítési munkát az Ön számára?

A karrier az értékesítés, mint bármely más szakma, nem egy jó választás mindenki számára. Ez lehet, hogy nem megfelelő az Ön számára. Mielőtt előrelépni, meg kell határoznia, hogy van mit vesz, hogy sikerül ezen a területen. Mint korábban említettük, hogy sikerül az értékesítés, akkor kell, hogy legyen meggyőző. Kiváló kommunikációs készség elengedhetetlen. Meg kell lennie egy jó hallgató, valamint képesek kommunikálni is szóban. A példaként interperszonális készségek lehetővé teszi, hogy kapcsolatot másokkal.

A kötelezettségvállalás keményen dolgozik, és sok türelmet is szükség van. Ez olykor nagy erőfeszítés, hogy lezárja az eladást, és akkor lehet, hogy türelmesen várjon, amíg az ügyfél tesz fel elméjét. Elutasítása gyakori, így kell vastag bőrű is.

Értékesítési Karrier

Milyen lehetőségei vannak, ha azt szeretné, hogy folytassa a pályafutását az értékesítés? Számos foglalkozási címek tartoznak az értékesítési esernyő. Ezek végzendő munkát rengeteg környezetben, beleértve a kiskereskedelmi üzletek és irodák. Emberek, akik ezeket a beállításokat azt mondják, hogy a belső értékesítés. Egyes személyek, akik foglalkoztatnak értékesítési feladatok megfelelnek az ügyfelek a saját otthonukban vagy üzleti megbeszélés szerint. Mások megy háztól-házig, így nem jelentett látogatást a potenciális ügyfelek. Ez az úgynevezett külső értékesítés.

 • Hirdetés üzletkötők
 • Biztosítási ügynök
 • Ingatlanirodák és brókerek
 • kiskereskedelmi Értékesítő
 • Értékesítési mérnök
 • Értékpapír, árucikkekkel, és a pénzügyi szolgáltatások Sales Agent
 • Utazási ügynök
 • Nagykereskedelmi és Gyártó Üzletkötő

Hogyan válasszunk jó értékesítés Job

A sok iparágak és termékek közül lehet választani, hogyan lehet eldönteni, hogy mit eladni?

Számos feltétele van meg kell keresni, amikor kiválasztunk egy értékesítési munkát. Meg kell vizsgálni a potenciális jövedelem, hogy érdeklődik a termék a forgalomba, és a munkahelyi biztonság amikor a döntést.

Míg a haszon nem feltétlenül korrelál a munkával való elégedettség, akkor természetesen szükség van megélni. Állás értékpapírok eladásakor és áruk; más befektetési eszközök; pénzügyi szolgáltatások; és a gyanta, szintetikus gumi és a mesterséges szintetikus rostok és szálak gyártására ajánlatot a legjobb jövedelemszerzési lehetőségek szerint BLS.

Azt mondta, hogy ha kevés érdeklődést e termékek, ez hatással lesz a motiváció. Kevesebb motiváció vezet kevesebb értékesítés, ami viszont okozhatja, hogy az alacsonyabb jövedelem, ha a kártérítés tartalmazza a jutalék vagy elveszíti a munkáját, ha a munkáltató elégedetlen a teljesítményt. Ami fontos is, hogy egy élő, akkor is meg kell gondolni, hogy érdeklődik a termék a forgalomba.

Végül meg kell tudni, hogy képes lesz elhelyezkedni.

Ha érdekli egy adott ipar vagy a termék típusától, de kevés munkahely áll rendelkezésre, meg kell keresni a másik terület, ahol a munkát. Jellemzően minél nagyobb a kereslet a termék, annál nagyobb a munkahely biztonsága, a munkások, akik eladni. A legbiztonságosabb feladatok vannak az egészségügyi és informatikai iparágak.

Oktatás és képzés

A felkészülés értékesítési munkát függ a termék, amit árul. Szükség lehet legfeljebb érettségizettek eladni néhány terméket, de ha munkát keres Hawking tudományos vagy műszaki termékek, például a munkaadói csak felvenni pályázók, akik a főiskolai végzettség. Eladni biztosítás, akkor is kell egy bizonyos fokú. A főiskolai diplomát fakultatív reklám értékesítési képviselők, de a kereső egy jelentősen javítja az esélyét, hogy a munkát.

Lehet, hogy kell egy hivatásos jogosítvány, attól függően, hogy a megvásárolni kívánt terméket eladni. Például azok az egyének, akik eladják a befektetési eszközök, a pénzügyi termékek, és a biztosítási licenccel kell rendelkeznie.

Hogyan lehet a Sales Munka

Akár keres egy belépő szintű pozíciót vagy jobb munkát, mint a jelenlegi egy, vannak értékesítési munkát adott oldalakat, amelyek már csak a pozíció keres is használhatja az általános foglalkoztatási oldalak, mint Indeed.com. Munkaadók elhelyezhet nyílások közvetlenül Valóban, és a helyszínen is gyűjti munkaajánlatok más álláskereső oldalak, szakmai szervezetek, és a társaság honlapján. Alternatív megoldásként, akkor feltöltheti önéletrajzát és a munkaadók képesek lesznek megtalálni, amikor nézi, hogy valaki a képesítést.

A szakmai hálózat egy kitűnő forrás megismerése foglalkoztatási lehetőségeket. Szélesíteni a hálózat segítségével egy internetes portálon. A legismertebb az egyik LinkedIn. Ön képes lesz arra, hogy csatlakozzanak a többi értékesítési szakemberek, illetve tagjai a hálózat, akik ismerik az emberek, akik ezen a területen dolgozunk.

Ha egy munkáltató figyelembe véve, hogy az olyan helyzetben, akkor meg kell biztosítsa azt excelling egy állásinterjún. Az értékesítési vezető kérdéseket fog feltenni az Ön értékesítési készségek. Ő is szeretné tudni az erősségei és gyengeségei. Keresztül a válaszokat, akkor bizonyítania kell a képességét, hogy végig, és úgy gondolja, a lábad.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *