A dolgok nem jelenti azt, vagy teendő, ha rúgva

Posted on

A dolgok nem jelenti azt, vagy teendő, ha rúgva

Rúgnak lehet nagyon traumatikus akkor is, ha azt várná, és bár nehéz lehet, próbálja megjegyezni, hogy nem mondanak vagy tesznek bizonyos dolgokat, ha rúgva. Olvassa el a segítséget, hogy ezen keresztül durva idő a karrierjét.

Elengedlek egy feladatot tud generálni számos negatív érzelmek, beleértve a sokkot, düh, szomorúság, aggodalom, félelem és a jövőről. Hozzászólások, hogy lehet, hogy közben a stressz kirúgták lehet kiütés és negatív következményekkel járna, ha nem nagyon óvatos, hogy mit mondasz, és nem. Ez különösen igaz akkor, ha kirúgnak, nem a te hibád.

Még ha volt elengedni, mert nem volt a tökéletes alkalmazott, még mindig fáj. Lehet, hogy nem is lehet adni egy ok, hogy miért lőttek, és lehet, hogy nem adott semmilyen értesítést. Lehet, hogy véletlen, hogy képes menteni a munkát, és fellebbezhet a felmondás, de lehet, hogy jobb, ha egyszerűen lépni.

Annak ellenére, hogy ez fájdalmas rúgni, van néhány dolog, amit nem kell csinálni, vagy ha lehet, hogy a helyzet még rosszabb. Az alábbi javaslatok segítenek, hogy a legjobb a rossz helyzetet elkerülésével néhány gyakori hibák lőttek alkalmazottak teszik.

10 dolog, nem jelenti azt, vagy teendő, ha rúgva

  1. Ne vihar ki a helyiségeket, anélkül, hogy időt, hogy mentse a szükséges dokumentumokat a munkát a számítógép. Érdemes rendszeresen menteni a dokumentumokat a személyes vagy szakmai érdeklődés a munkahelyi számítógép, mert soha nem tudhatod, mikor lesz váratlanul elveszíti a munkáját. Egyes munkáltatók kíséret megszűnik a személyzet a munkaterületen a ponton a tüzelés, és meg kell, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem hagy minden fontos információt mögött.
  2. Ne kezdődik, hogy megvitassák távozási kérdések meghozatala előtt egy kis időt, hogy feldolgozza a robbantás, ha lehetséges. Idő valóban gyógyítani, és akkor nyugodtabb, ha tud várni, ezért kérje, ha tudna találkozni egy-két nap, hogy ezt a beszélgetést. Közben kutatás vállalati politikák és gyakorlatok úgy, hogy készítünk tárgyalni ésszerű végkielégítést, ha mész a felajánlott egyet. Bizonyos esetekben a társaság kínálja a végkielégítést befejezése során folyamatot.
  3. Ne megtagadják a segítséget az átmenet, ha bizonyos idő fog eltelni, mielőtt a felmondás időpontját. Megkönnyítve a zökkenőmentes átmenetet, akkor meg kell emlékezni, mint egy jobb munkavállaló és részesíthető által adott pozitív ajánlások és áttételek. Mivel szép, akkor is, ha egy rossz helyzetben, segít a hosszú távon.
  4. Egyes munkáltatók megadja a lehetőséget a lemondó, ahelyett, hogy megszűnik. Vannak előnyei és hátrányai a lemondását helyett kirúgták, de felül kell vizsgálnia a különbség rúgnak és elbocsátották mielőtt egyetért. Kérdezze meg a helyi állami munkanélküli hivatal, hogy vizsgálja meg a hatása a munkanélküli ellátások véglegesítése előtt döntést hoz.
  5. Ne félj kérni egy ajánlás részeként a szétválasztás megállapodás , vagy legalábbis tisztázni, hogyan munkáltatója mezőbe érdeklődött a birtoklás. Ha van támogató kollégák, kérje, ha esetleg adjanak pozitív ajánlást, miközben még mindig szoros kapcsolatot.
  6. Ne impulzív leszólni a felettesével vagy hibás munkatársakkal vagy beosztottjai a teljesítmény problémákat. Ez egy kemény, ha úgy gondolja, hogy segített kerülni a munkát, de a jövőbeni munkáltatók magatartása alapos háttér ellenőrzések és ki kell kérnie a korábbi munkatársai minden szinten. Minden ellenséget, hogy már készül a távozó megjegyzéseket lesz nagyobb valószínűséggel megosztás káros információkat. Elválás benyomásokról tartós és befolyásolhatja a személyzet megtekintéséhez Önnek, mint egy negatív személy.
  7. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kérjen alapján a munkáltató döntésétől függ. Ha megfelelő eljárás szerint a vállalati politika nem követték, akkor lehet, hogy a petíciót Humánerőforrás vásárolni néhány további időt, hogy javítsa az esetleges hiányosságok előfordulhat. Lehet, hogy még van némi védelem a személyes szerződés, unió megállapodás vagy anti-diszkriminációs törvény. Forduljon munkaerő ügyvéd véglegesítése előtt a szétválasztás, ha úgy gondolja, lehet, hogy egy ügyben.
  8. Ne véglegesítse a szétválasztás nélkül feltárása más feladatok a jelenlegi munkaadója , ha szívesen dolgoznak ott . Options létezhet egyéb pozíciókban, ha a felettesei látni, mint egy alkalmazott a pozitív hozzáállás és erős munkaerkölcs. A munkáltató fontolóra, hogy más munkahelyet, amelyek jobban illeszkednek a készségek, ha megtanulják te nyitott más szerepeket.
  9. Nem sugároznak a robbantás hálózatba kapcsolatok és a barátok azonnal. Mielőtt mondani a világnak, elvesztette a munkáját, hogy az idő, hogy gondolja át az üzenetet, és hogyan szeretné által érzékelt kollégákkal és más szakmai kapcsolatok. Keressük meg a történet egy téma köré, mint a munka, hogy nem a jobb illeszkedés az Ön számára. De ne legyen túl kritikus a munkáltatója vagy a cég általában. Mentsd el légtelenítő érzelmek korlátozott csoportja megbízható barátok vagy családtagok.
  10. A legfontosabb, hogy ne veszítse el a hitet önmagadban. A tüzelési lehet demoralizáló, de ne feledje, hogy ez csak egy munkáltató döntése, és nem lesz más, megfelelő lehetőség az Ön számára. Szánj időt, hogy összefogja és munkát találni, ami jobban illik az Ön és érdekeit. Lehet, hogy nem ez volt a megfelelő munka az Ön számára, és a push találni egy újat, amire szükség mozognak a karrierjét.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *