Értékesítés Karrier: Építsük Folytatás az értékesítési állások

Posted on

Értékesítés Karrier: Építsük Folytatás az értékesítési állások

A legtöbb ember egy naprakész önéletrajz, amely felsorolja a céljaik, a tapasztalat, az oktatás és a látszólag kötelező „hivatkozások berendezett kérésre” szlogent. A sok munka vadászok egy közös önéletrajz formátum, bérbeadása vezetők kénytelenek akár szűrjük át egy árvíz benyújtott önéletrajzok vagy megjelenés, amelyik kiemelkedik.

Egy vagy sok?

Álláskeresők , akik aktívan keres értékesítési pozíció és aki tervezi, hogy küldjön ki több példányban való folytatása valószínűleg használni egy önéletrajz. Ez csiszolt és szakmai önéletrajzot kell általános információkat, hogy kiemeli az álláskeresők készségek, tapasztalatok, az oktatás, hogy vonzó lesz az általános felvételi vezetője. Más szóval, folytatja küldött ki, hogy több vállalat a vanília. Ezek nem képesek egy adott helyzetben, vagy hogy egy adott cég.

Általános folytatódik benyújtott a szándékkal, hogy annyi interjúk a lehető legtöbb vállalat csak lehetséges.

Álláskeresők, akik egy célzottabb megközelítés is nagyon hasznos lehet, amelynek egy szabványos önéletrajz, amely testre szabott, minden cég a folytatás elé terjesztik. Minden folytatás kap a saját „ízét”, és úgy tervezték, hogy ne fellebbezést az általános felvételi menedzser, hanem egy speciális bérleti vezetője.

Ez a célzott megközelítés gyakran, mit tesz egy önéletrajz kitűnjön a tömegből.

Testreszabása Folytatás

Hacsak azt tervezi, hogy kiküldtek egy példányát el újra, hogy minden vállalkozás, amely lehet, hogy nem rendelkezik nyílások értékesítési szakemberek, az eredményeket javítani fogja drasztikusan, ha küld egy személyre szabott önéletrajzát az egyes munkáltatók. Ehhez meg kell kezdeni az önéletrajz írásban kutatás. Például, ha megtudja, hogy az ABC Sales Enterprises egy nyílással egy Account Executive, és  a kutatás azt mutatja, hogy az ABC típusú társaság, akik számára azt szívesen dolgoznak, az első kutatási lépés az lenne, hogy megtudja, pontosan mi egy fiókot reprezentatív ABC lenne értékesíteni, kinek árulnak, és ahol árulnak.

Ha van egy alapos megértése, hogy mi egy account executive dolgozó ABC igen, akkor ideje, hogy kézműves önéletrajzát. A cél az legyen a cél az összes tartalmat az önéletrajz felé, amit a bérleti vezetője az ABC lenne keres egy újra.

Például, ha a képzés jól illeszkedik ahhoz, amit az ABC üzletkötőnek minden valószínűség, győződjön meg róla, jelölje meg az oktatás. Ha azonban az értékesítési tapasztalat nem egyezik meg nagyon jól, meg kell, hogy kreatív és csúcspontja, hogy a készségek akkor tanult alatt értékesítési tapasztalat egyeznek meg jól az eladási pozíció ABC.

Minden, amit fel önéletrajzát igényeinek, hogy van értelme, és kapcsolódnia kell a pozíció, amelyre pályázik. Épület egy értékesítési önéletrajz ilyen módon teszi a végeredmény, az önéletrajz, egy erőteljes eladási eszköz. Hagyd, hogy a  munkát kereső verseny tegyék boilerplate folytatódik, és neked kitűnjön a tömegből.

Benyújtása a testreszabott Folytatás

Miután a folytatás nem egyedi, akkor valószínűleg szeretné, hogy biztos, hogy ez lesz a megfelelő kezekbe. Amíg lehetett egyszerűen kövesse önéletrajz benyújtása irányelveket, amelyeket a cég ad, hogy ezzel csak a földet önéletrajzát a halom más fogadott folytatódik. A jobb megközelítés, hogy kézzel adja el újra, hogy a bérleti vezetője. Ha ez nem lehetséges, hívja a cég, és megtudja a nevét, a bérleti vezetője, a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba vele és a levelezési címet.

Ezután némi kutatást segítségével hálózati és oldalak, mint a LinkedIn , hogy többet tudjon meg a bérleti vezetője. Ha így tesz, akkor további információt, amely inspirál, hogy változtassa meg az önéletrajzát ismét, vagy adhat ötleteket, hogyan betelt a kísérőlevelet, hogy rögzítse a bérleti vezetője figyelmét. A további személyre szabott lehet, hogy a teljes folyamat, annál jobb.

Ha már tudja, hogy ki fog olvasni a folytatás, hogyan lehet a legjobban, hogy az önéletrajz a kezükbe, és tud annyit, amennyit csak lehet a döntéshozó, küldje el önéletrajzát szabott közvetlenül az adott személynek. Miután elkészült, haladjon tovább a következő munkalehetőség és ismételje meg a teljes folyamatot.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *