Szakmai siker útmutató: Hogyan lehet a tökéletes Intern

Posted on

Szakmai siker útmutató: Hogyan lehet a tökéletes Intern

A munkáltatók általában keresik a jelöltek, akik rendelkeznek tapasztalattal a területen, de nem kell várni, amíg teljesen alkalmazott szert értékes készségeket. Három nyár és nyolc egyetemi félév során elérhető a főiskolai karrier, nagyon is lehetséges, hogy teljes két vagy három szakmai érettségi előtt. Azok számára, akik meg egy adott karrier, kiegészítve egy-két szakmai különböző társaságok vagy szervezetek megszilárdulni hivatás. Azok számára, akiknek fogalma sincs, hogy milyen irányba akarnak menni, az expozíciót a különböző iparágak, segíthet a döntést.

Mivel az egyik fő célja, hogy megvalósuljon egy szakmai van biztosítva munkát, ezért fontos, hogy tudja, hogyan süt a munkahelyen. Első benyomások fontos, de így van, hogy a magas szakmai színvonal következetes kemény munka, az erős elkötelezettség, és elkerülve elkapják fel az irodai pletykák. Íme néhány tipp a sikeres szakmai gyakorlat.

Tekintsük Szakmai látogatás

Szakmai látogatás egy tevékenység főiskolai hallgatók is részt tudjon meg többet a konkrét karrier. Job árnyékoló kapcsolatban felmerülő megfigyelése másik szakember a munka, és árnyékolási feladatok általában tart egy nap több hétig.

Start Your Search Early

Megtalálni a tökéletes szakmai gyakorlat nem mindig könnyű. Erős verseny folyik a nyári szakmai. Az egyik legjobb módja, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kapsz egy nyári gyakorlat a területen az, hogy kezdenek elején. Lehetőségek a pénzügy, az újságírás, és a kormány gyakran alkalmazási határidők már októberben. Elkészítésével az önéletrajz és motivációs levél előre, akkor lesz kész, küldje el jelentkezését a szakmai kiküldték.

Kutatás a Ipari és a Társaság

Mielőtt megbeszélésre, tanulni, amennyire a cég, mint akkor, ha felkeresi a cég honlapján, és a LinkedIn oldalt. Szintén találjon a cég alkalmazottai. A Speciális gombra a jobb felső sarokban a LinkedIn oldalon is talál öregdiák a kollégium, hogy tud-e csatlakozni, mielőtt interjút, vagy kezdő a szakmai, illetve munkát.

lekötés

Azáltal felbukkan munka időben, és nem csavarozás ki az ajtón, a végén a nap, akkor mutatja meg elkötelezettségét a jó munkát, nem pedig csak lyukasztó menetlevelet. Élvezze a feladatot, hogy jobban oldják meg a feladatok elvégzésére. Ez lesz észrevenni a felügyelők.

Mivel gyakornoki kiváló módja annak, hogy a vonat, és a potenciális jövőbeni munkavállalók, ezért fontos, hogy visszajelzést kérnek, hogy mérje a teljesítményt. A tanulságokat segít, hogy javítsa. Mint gyakornok, akkor várható, hogy kérdéseket tegyenek fel. Ezzel, akkor mutatja a munkáltató, hogy a motivált és kész arra, hogy a kezdeményezést, és ezen ismeretek alkalmazására.

Legyen csapatjátékos

Bár a munkáltatók szeretné látni a kemény munka és az erős munkaerkölcs, ők is igényelnek, akik kijönni a felügyelők és munkatársaival. Ez alatt az ebédet és más, társadalmi tapasztalatok hol kezdődik kapcsolatok fejlesztése, amelyek egy boldogabb és élvezetes munkahelyen. Felvételekor, menedzserek keresnek, akik úgy vélik, a jó illeszkedés aswell mint azok, akik rendelkeznek a tudást és készségeket, hogy ezt a munkát.

Építsd Erős Szakmai kapcsolatok és talál magának egy mentor

Épület egy erős szakmai hálózat kulcs ahhoz, hogy előre a karrierjét. Valaki korábban dolgozott is egy bizonyos ponton, hogy támogatást és információt a potenciális következő feladatot. Keressen magának egy mentort, aki támogatni tudja a mozgó előre a jelenlegi vagy jövőbeli munkát. Találni egy jó mentor, hogy az első évben a munka kevésbé stresszes, és lehetővé teszi, hogy kihasználják a bölcsesség és a tapasztalat, hogy valaki már sikeres ezen a területen.

Kerülje Hivatal Politika és Gossip

Kerüljük pletykálkodás sem, vagy az irodán kívül. Igazítása magát egy kiválasztott csoportja a munkatársak meghatározza Önt a potenciális problémák más csoport tagjai. Mint egy érett munkavállaló, aki azt akarja, hogy előre, továbbra is elfogulatlan és ki a politika.

Tartsa a kapcsolatot, miután a gyakorlat véget ért

Az első dolog, gyakornokként kell csinálni, ha a szakmai gyakorlat alatt, hogy küldjön egy köszönöm figyelmét, hogy a felügyelő, és bárki más, aki kulcsszerepet játszott abban, hogy a szakmai siker. Kapcsolattartás ezeket a kapcsolatokat, ha visszatér az egyetemre is egy jó ötlet, hogy fenntartsák a fontos kapcsolatok, és lépést tartani a jövő nyílásokat.

A Gyakornoki siker Guide további információt dolog, amit tehetünk annak érdekében, hogy a szakmai gyakorlat sikeres.

 

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *