Új munka Hirdetmény: E-mail üzenet és levél példák

Posted on

Új munka Hirdetmény: E-mail üzenet és levél példák

Ön izgatott az új munka csak most bérelt és szeretném bejelenteni, hogy mindenki tudja? Itt is van egy szakmai felelőssége, hogy figyelmeztesse a csapat tagjai és / vagy az ügyfelek ezen a növekvő lépés annak érdekében, hogy lesz ideje az átállásra. Itt a legjobb módja, hogy megosszák a híreket.

Az időzítés rendkívül fontos

Először is, nem beszélve az új munkát, amíg a állásajánlatot megerősítették, hogy van egy kezdő dátum, akkor aláírt a szaggatott vonal a bérleti szerződést, és ez egy kész üzlet. Ez nem egy jó ötlet, hogy be semmit, amíg nem teljesen biztos, hogy ez fog történni. A munkáltatók már ismert, hogy visszahúzódik állásajánlatokat, vagy valami mást, előfordulhat, ha a munka nem jött össze.

Mit írjunk

Amit mondasz, az levélben vagy e-mail üzenetet függ kivel írásban. Meg tudná mondani a munkatársak mennyire élvezte velük dolgozni, és mennyit fog hiányozni nekik, még akkor is, örülünk az új helyzetben.

Az üzeneteket az ügyfelek és az üzleti kapcsolatok legyenek rövidek, és tartalmazza az alapokat – az a tény, hogy mozog, és hol lehet elérni. Ha elmondod a kapcsolatokat, beszélve, hogy elégedett az Ön további kiindulási az új munkát. Ha bármely ismerőstől segített az álláskeresést, ez egy jó ideje, hogy köszönöm nekik a segítséget.

Minden esetben tartsa a hang az üzenet pozitív akkor is, ha elmész, mert a problémák a munkahelyen, vagy a cég. Nincs értelme felnevelése bármi negatív kapcsolatban az indulás.

Általánosságban, a levél tartalmaznia kell ezeket a tényeket:

  • Elmész a jelenlegi munka
  • Ha elhagyja
  • Mi az új pozíció lesz
  • Amikor elkezdi az új munkahely
  • Mennyit nagyon várjuk, hogy az új szerep
  • Hogyan, hogy kapcsolatban maradjon (részvény-mailben, telefonon, LinkedIn, szociális média információ)

A következő lesz jellemző az a személy írsz, hogy:

  • Köszönöm a lehetőséget a régi munkát
  • Hiányozni fog az a személy,
  • Köszönöm a segítséget biztosításában az új munkahely
  • Hogy az áttérés hatással lesz az ügyfélkapcsolat

Megvalósítása a Hirdetmény

E-mail vagy LinkedIn üzenetet egyaránt alkalmas bejelenti a pozíció vagy szakmai átállást. Azonban, ha azt szeretnénk, hogy egy hivatalos bejelentés, úgy küld egy levelet, feljegyzést, vagy a kártya az új kapcsolat.

Ez egy jó ötlet, hogy megvitassák, hogyan közölje a jelenlegi cég ügyfelei a felettesével, mielőtt elküldi egy bejelentést, hogy biztosan te is ugyanazon az oldalon. Azt is zárja ki bizalmas adatokkal kapcsolatos kérdések, ha megállapodást írt alá. Ha aláírta a titoktartási megállapodást (NDA), amely tartalmazta a kikötés, hogy az ügyfél listák bizalmas és tulajdonát a munkáltató, akkor potenciálisan megnyitni magát a jogi lépéseket kéne magát megpróbálja felvenni a kapcsolatot a jelenlegi vagy korábbi ügyfél, hogy tájékoztassa őket a karrier változás.

Új munka Hirdetmény mail üzenet Sample

Tárgy: Moving On – Ön neve

Boldog vagyok, hogy be, hogy én is csatlakozik a PR osztály Nemzeti médiaszolgáltatásokról január 3-án. Azt elhagyja az álláspontomat a Western States Marketing december 16-án.

Hálás vagyok a négy év munkában töltött a nyugati államok, és ez az új pozíció lehetővé teszi, hogy elsősorban a szociális média marketing, ami az én szakterületem.

A legszomorúbb része lesz, hogy mennyire hiányozni fogsz, mint ügyfél. Azonban ez megnyugtató tudni, hogy kollégám, Barry Anderson veszi át az én számlák, és így lesz jó kezekben van.

Nagyon köszönöm, hogy bízol bennem az a piaci igényeknek és ha én valaha is lehet a segítségére a jövőben, kérem, tudassa velem.

Tisztelettel,

Az Ön neve
Az Ön telefonszáma
Az Ön e-mail címe

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *