Nyt job Fondsbørsmeddelelse: email Besked og Letter Eksempler

Posted on

Nyt job Fondsbørsmeddelelse: email Besked og Letter Eksempler

Er du begejstret for det nye job, du lige blevet hyret til og ønsker at annoncere det til alle du kender? Du har også en professionel ansvar at underrette dine teammedlemmer og / eller kunder til denne stigende flytte, så de vil have tid til at tilpasse. Her er den bedste måde at dele nyheden.

Timing er afgørende

Først og fremmest, ikke nævner dit nye job indtil dit jobtilbud er bekræftet, har du en startdato, du har tilmeldt den stiplede linje på din ansættelse kontrakt, og det er en færdig aftale. Det er ikke en god idé at annoncere noget, før du er helt sikker på det kommer til at ske. Arbejdsgiverne har været kendt for at trække jobtilbud, eller noget andet kan ske, hvor jobbet ikke virker.

Hvad man skriver

Hvad du siger i dit brev eller e-mail-meddelelse afhænger af, hvem du skriver til. Du kan fortælle dine kolleger, hvor meget du har nydt at arbejde med dem, og hvor meget du kommer til at savne dem, selvom du er begejstret for din nye position.

Dine beskeder til kunder og forretningsforbindelser skal være kort og omfatter det grundlæggende – det faktum, at du bevæger dig på, og hvor du kan kontaktes. Ved at fortælle dine forbindelser, nævne, hvor glad du er til at begynde dit nye job. Hvis nogen af ​​dine kontakter hjalp med din jobsøgning, er det et godt tidspunkt at takke dem for deres hjælp.

I alle tilfælde holde tonen af ​​din besked positiv selvom du forlader på grund af problemer på arbejdet eller med selskabet. Der er ingen mening i at bringe op noget negativt om din afgang.

Generelt bør dit brev omfatte disse kendsgerninger:

  • Du forlader dit nuværende job
  • Når du forlader
  • Hvad din nye stilling vil være
  • Når du starter nyt job
  • Hvor meget du ser frem til din nye rolle
  • Hvordan at holde forbindelsen (andel email, telefon, LinkedIn, sociale medier information)

Følgende vil være specifikke for den person, du skriver til:

  • Tak for de muligheder på det gamle job
  • Du vil gå glip af den person,
  • Tak for hjælpen med at sikre det nye job
  • Hvordan din overgang vil påvirke kundeforholdet

Indfrielse af Fondsbørsmeddelelse

E-mail eller en LinkedIn-meddelelse er både egnet til at annoncere en stilling eller karriere forandring. Men hvis du ønsker at lave en mere formel meddelelse, overveje at sende et brev, notat, eller kort med dit nye kontaktoplysninger.

Det er en god idé at diskutere, hvordan du skal fortælle din nuværende virksomheds kunder med din leder, før du sender en meddelelse for at være sikker på at du er begge på den samme side. Det vil også udelukke alle spørgsmål omkring fortrolighed, hvis du har indgået en aftale. Hvis du har tilmeldt en fortrolighedsaftale (NDA), der indeholdt en klausul, kundelister er fortrolige og tilhører din arbejdsgiver, så kunne du potentielt åbne dig til sagsanlæg bør du selv forsøge at kontakte en nuværende eller tidligere klient for at informere dem af din karriere forandring.

Nyt job Fondsbørsmeddelelse Email Besked Sample

Emne: Moving On – Dit navn

Jeg er glad for at meddele, at jeg vil deltage i public relations afdeling af nationale medietjenester januar 3rd. Jeg vil forlade min stilling ved Western States Marketing fra december 16th.

Jeg er taknemmelig for de fire år, jeg tilbragte arbejde for vestlige stater, og denne nye stilling vil tillade mig at fokusere på sociale medier markedsføring, som er mit område af ekspertise.

Det sørgeligste del vil være, hvor meget jeg vil savne dig som kunde. Men det er betryggende at vide, at min kollega, Barry Anderson, vil overtage mine konti, og så du vil være i gode hænder.

Tak så meget for at stole mig med din markedsføring behov, og hvis jeg nogensinde kan være til hjælp for dig i fremtiden, så lad mig det vide.

Med venlig hilsen

Dit navn
Dit telefonnummer
Din e-mail-adresse

Gravatar Image

Experienced Recruiter with a demonstrated history of working in the media production industry. Strong human resources professional with a Bachelor's degree focused in Psychology from Universitas Kristen Satya Wacana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *